0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Всички сме с теб, и ще чакаме щом трябва до неделя :)

Стиснати са ни палчетата и няма да ги пускаме поне до тогава :)

*
Е Фе и аз ще съм в неделя. А и моя иска да си ходим пак на село, така че ще сме заедно. Пък и така ще има повече радостни новини и повече  :bfp:

*
Ееее, Туци, сън няма да ме хване до Неделя! :) Стискам палците много и дано имаш радостна новина за нас  :bfp: :crossfingers:

*
И аз се присъединявам към пожеланията в неделя да има страхотни новини и разбира се  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :goodluck:
и мене сън няма да ме хване ..... много сме се наредили за неделя  :)
Ще стискам палци Туцка и на теб и на другите ! :lol:
Ех че хубава рафика,дано миличка данооо..... :P
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
 :crossfingers: :bfp:За неделя
*
Екстра температури, моите направо са скромни в сравнение  :P Чакаме неделята да видим  :wink:

А на теб по принцип кога трябваше да ти е М?

Целувки и приятен релакс на селото!

*
Е момичета много ви благодаря за стиснатите палци. Е още малко остана. И утре и в неделя като направя теста веднага ще се отбележа.
Фе по принцип средно е около 29 дни. Днес вече е 30 ден. Дано не идва лелката.
От мен също имате стиснати палчета, кои от каквото има нужда.

Туци, страхотна температура, чакаме неделя само с хубави новини !
*
чакаме я,аз съм толкова нетърпелива ,чееееее ще се пръсна  :lol: :lol: :lol:дано  :crossfingers:

Дано Туци, чакаме само хубави новини, така да знаеш :) Супер БТ---остава ти само СУПЕР настроението :)

ЦЕлувки!

*
Ех момичета днес отново съм пред дилема с БТ - в 05.55 като ставах до тоалетната беше 36.9, а в 8.55 когато вече се събудих 37.1. И за двете имам три часа непрекъснат сън. И сега отново незнам коя е по вярна. :oops:
Също така се чудя за измерена без да ставам в 6 часа примерно Т е 37, а когато я меря в 7.20 същата е 37.2. Не би ли трябвало при положение, че не ставаш да са еднакви стойностите.  :ask:
Ох както и да е сега почвам отново да се ровя в нета за това чудо наречено БТ.

Отново мерси за пожеланията. Дано наистина утре да има едно :bfp:. Много се надявам и дано яйчниците ми болят просто защото се нагаждат че няма да ми идва повече.
Хайде оставям ви че много се разписах. :D Хубав ден.

*
Туци, много е късно да мериш Т. в 8:55.
По-добре гледай тази в 5:55ч, само не знам като е мерена по-рано от обичайния час, дали трябваше да се прибавят десети и колко? Но ти щом ще търсиш инфо, мисля, че из сайта имаше някъде ...

Дано наистина утре да има едно :bfp:. Много се надявам и дано яйчниците ми болят просто защото се нагаждат че няма да ми идва повече.

Дано, дано  :crossfingers:
*
Момичета ето какво открих:
Ако сте се събудили по-рано, измерете температурата и добавете една десета от градуса за всеки половин час останал до всекидневното Ви нормално събуждане.
Това трябва да означава, че след като съм мерила в 5.55 и БТ е била 36.9, до нормалното време за мерене има 1час и 25 минути, което означава, че трябва да добавя 0.3 десети. Което пък означава че отново стигаме стойност 37.2 :D
Надявам се да се ориентирам правилно. :D

*
Супер  :wink:
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Юпиииииииииии  :band: ухххххх ще чакам утре сутрин залостена от рано рано пред компа да знаеш  :P

*
Е Йоли ти пък сега от рано рано. Недей че се притеснявам да не ви стане нещо на всички от това чакане. Няма да се наспите и да си починете :D
Аз и да предупредя, че утре веднага щом стана ще има тест. Ама резултата няма да публикувам веднага, че на село няма нет. :(
Сега съм все още в София, ще тръгваме след малко. Ама обещавам че веднага щом си дойде ще пусна отговор, за да сте спокойни.
Много мерси за подкрепата.

*
Туци, ти се майтапиш, как ще чакаме до вечерта.
Не те знам какво ще правиш, ама искаме незабавно инфо ...
Ако трябва кажи на някое птиченце по телефона, пък то ще ни пише ...
*
Няма да е до вечерта. Спокойно. Просто няма да е рано сутринта.
Как ще ви оставя да чакате до вечерта. Вие сте толкова мили, че сърце няма да ми даде да ви оставя в напрежение до вечерта. :D