0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Туци, ще чакаме от сутринта, пък когато ни известиш-тогава. Важното е да са хубави новините, пък другото го остави. Пожелавам ти спокоен и щастлив ден :)

*
Туцииии ние ще чакаме,така,чеееее  :DХайде,дано се радваме всички утре заедно на едно хубаво тестче osi_9 :bfp:

*
Лелеее, Туци, едвам ще дочакам да знаеш :) Много се вълнувам с тази твойта графика за пример :) Много се надявам да ни зарадваш, че всички сме затаили дъх  :balk_102:

Дано да има повод за :drunk:
*
Прибра ли се , Туции?  :pipy_longstocking:

*
Ох момичета, най-накрая. Направо щях да полудея. Помолих ги да си тръгнем по навреме, ама прищевките на глезаните. Както и да е ще разказвам после. А сегааааааа..... Ето ви и резултата:  :bfp1:
Макар че втората беше бледичка. За по сигурно след няколко дни ще тествам пак.
Целувам ви.

Честито и тук миличка!
Малеее ураааа още едно бебче :babyflips: много те гушкам
прекрасна бременност и на финала здраво бебче

Вярвам!!!!
*
И тук едно голямо честито Туци,много се радвам  :cheerleader: :cheerleader:

*
Знаех си, браво!
Успех до самия най-сладък финал!
*
Еееее, ето това се казва добри новини!! Честито, Туци!! Много се радвам!! Сутринта като станах, не можех да си спомня дали съм сънувала или съм си мислила преди да заспя снощи, че ще ни зарадваш с  :bfp: :bighug:

*
Честито и тук миличка  :bighug: :bighug: :bighug: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cloud9:
Бравоооооо, честито миличка, много лека и безпроблемна бременост и разбира се прекрасно, здраво и пухкаво мъниче на финала :drunk:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
БРАВО БРАВО БРАВО :):) супер новина..тихичко честито и до финала само хубави моменти :)
*
Момичета, много ви благодаря. Направо се развълнувах.
Дано наистина всичко да е ок и да няма никакви проблеми от тук нататък.  :D

Ехаааааааа  :D честито! Лека и безпроблемна бременност!  :party: :welcome_1: :jump12:

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Честито Туци  :youwoman: Пожелавам ти тези щастливи 9 месеца да са много леки и безпроблемни. Знаех сииии....  :bighug:

*
Тихичко честито и от мен  :D!Лека и безпроблемна бременност ти желая yahoo_17 :balk_16:

Нямаше ме 2 дена и гледай ти какви новини.Браво и честито.Дано всичко е ок до края и нафинала едно пухкаво  :babyflips:

*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Тихичко честито, Туци! Лека бременност и щастлив финал.  :babyflips:
*
Ехаа, това се казва новина, то си се виждаше отдалеч де  :wink: честито и от мен и лека и успешна бременност до финала!!