0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: kista
« Отговор #320 -: Юни 30, 2006, 12:59:51 pm »
Ами толкова по-зле за нея, щом изписва Диане, явно не знае или не вярва в кофтито му действия. Гадното е, че понякога се намесва и комерсиален фактор, представи си че си има приказка с вносители на Диане и затова го изписва на пациентите си. Само да кажа, че моята шефка, която е пила Диане, е супер кльощава и с незабележим бюст, така че не при всички страничните ефекти се проявяват с еднаква сила.
Свангеми, айде да се успокоим, макар и да е трудно. Почини си сега, зарежи всякаквата информация, радвай се на детенцето. След консултацията ще решиш какво да правиш. Стискам палци за теб!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #321 -: Юни 30, 2006, 13:00:59 pm »
Поздравления Лан! Много се радвам за теб! А дано и хормоните ти да са наред и повече никакви проблеми от тук нататък!  :balk_47: :balk_602:
Нищо чудно да е от прегледа зацапването ми. Докато ми правеше цитонамазката много ме болеше, може нещо да се е разранило... :?
« Отговор #322 -: Юни 30, 2006, 13:03:43 pm »
Цитат
Свангеми, айде да се успокоим, макар и да е трудно. Почини си сега, зарежи всякаквата информация, радвай се на детенцето. След консултацията ще решиш какво да правиш. Стискам палци за теб!

:balk_21:
*
« Отговор #323 -: Юни 30, 2006, 13:29:45 pm »
Само да кажа, че моята шефка, която е пила Диане, е супер кльощава и с незабележим бюст, така че не при всички страничните ефекти се проявяват с еднаква сила.
Тъй ми - тя си е била без цици и сигурно е искала да и порастнат ама нц! :( Пък аз докато пих Утрогестана не можех да си побера чара в сутиен 85Е и си купих 85F. Чувствах  се като дойна крава.  Пък даже не е описан този "страничен ефект" в листовката на Утрогестана... :(
« Отговор #324 -: Юни 30, 2006, 13:39:24 pm »
Лан, бе писах аз нещо тука в отговор на твоето посещение при нашия д-р Владимиров, ма не съм го постнала както трябва. Та...радвам се че посети доктора, че ти е спрял Логест-а, супер новина, че си доволна от отношението и всичко останало!!! За мен е облекчение фактът, че попаднах на него, мога да му се доверя, а това е най-важното. Питая и мило чувство към жк. Лагера, където се намира клиниката - там се случиха най-хубавите неща в живота ми дотук, само на 200-300 метра от центъра, че и "Владимиров" е фамилията на мъжа ми. Много поличби! И изобщо, Господ ме отведе там. Радвам се, че мога да споделя с вас.
Целувам ви и ви желая най-доброто!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #325 -: Юни 30, 2006, 13:56:26 pm »
minikky, на мен ми е малко далеч и транспортът е много неудобен, но какво да правя.
 Най-голямата грешка на здравната реформа е, че направи от лекарите - търговци. То търговец от всеки не става и какво сега - може да е много добър специалист, но ако остана с усещането, че иска да ми "продаде" нещо (изследване, медикамент) и ми става криво...Може човекът да го прави най-чистосърдечно и с грижа към мен, но просто да няма подход.  :(
« Последна редакция: Юни 30, 2006, 14:03:20 pm от Lan »
« Отговор #326 -: Юни 30, 2006, 14:17:15 pm »
Точно пък Владимиров не продава нищо, била съм при него вече около 5-6 пъти и сама си прося изследвания: ма да направя ли хормони, ма да пусна ли микоплазма, ма мъжът ми да пуска ли генетични изследвания??? Човека си казва, момиче успокой се, щом няма нужда, няма. Аз нямам оплаквания по отношения на цените, зная какви са и си правя сметката.Ти специално за Владимиров ли говориш, че е комерсиалииран, или по принцип?   

« Отговор #327 -: Юни 30, 2006, 15:45:15 pm »
Момичета получих си резултата от микобиологията. Нищо не мога да разбера. Това за влаг. чистота никак не ми харесва. Бихте ли ми помогнали?

MБИ - вл.секрет *
 Влагалищна чистота                               ІІ - ІІІ степен
 Trihomonas vaginalis                                ( - ) Отрицателен
 Candida                                                 Единични дрожди
 Lactobacillus spp.                                    Силно редуцирани
 Културелно изследване и заключение       Enterococcus spp.   

Антибиограма *
  Ampicillin(Standacillin)                              S ( Чувствителни )
 Amoxicillin/Clavulanic acid (Augmentin;Amoksiklav) S ( Чувствителни )
 Oxacillin *
 Carbenicillin(Pyopen) *
 Cephalotin                                               R ( Резистентни )
 Cefuzoxime axetil p.o.(Zinat)                       R ( Резистентни )
 Clindamycin ( Dalacin C ; Klimicin ) *
 Gentamycin                                              S ( Чувствителни )
 Amikacin(Amicin) *
 Chloramphenicol (Chlorocid) *
 Tetracycline(Imex;Latycin)                          R ( Резистентни )
 Doxycycline(Dotur;Vibramycine) *
 Erytromycin                                              S ( Чувствителни )
 Nallidix acid (Nelidix;Negram) *
 Sulphamethoxazol ( Biseptol;Trimezol;Septrin ) R ( Резистентни )
 Cyprofloxacin(Ciprinol;Ciprobay)                     S ( Чувствителни )
 Cefprozil ( Cefzil ) *
 Levofloxacin ( Tavanic ) *
 Azithromycin ( Azatril; Azitrox; Sumamed )      S ( Чувствителни )

« Отговор #328 -: Юни 30, 2006, 16:07:53 pm »
Аз също бях с влагарищна чистота трета степен при последната ми МБ. Тогавашната ми гинеколожка не ми предписа никакво лечение, имала съм бактерии, но те били в норма. При теб виждам ентерококи, имаш и антибиограма, ще се наложи лечение с антибиотик за изтребването им.

« Отговор #329 -: Юни 30, 2006, 16:09:35 pm »
О, Боже!  :(
« Отговор #330 -: Юни 30, 2006, 16:13:48 pm »
Споко де, то тва си е рутинна процедура, как се опазва чисто едно влагалище на жена в полово активна възраст. Ще ги трепнеш брзичко с подходящия антибиотик, поне няма да бъде изписан на сляпо, хубаво е че има антибиограма :)

*
« Отговор #331 -: Юни 30, 2006, 16:15:54 pm »
Не - за Владимиров в никакъв случай. Просто говорех по принцип. От Владимиров ( и от администраторката :lol:) останах с много добро впечатление...
« Отговор #332 -: Юни 30, 2006, 16:17:49 pm »
Владимиров е пич! :D

« Отговор #333 -: Юни 30, 2006, 16:21:04 pm »
Свангеми, лактобацилите виждам че са малко при теб. По темата за засилването им има изписани куп постинги тук. Определено са полезни. Аз например спрях да ям сладко и това ми се отрази добре. Да видим в понеделник обаче моята МБ с какво ще ме сюрпризира.

« Отговор #334 -: Юни 30, 2006, 16:25:42 pm »
Миники, голямо благодарско! Ти си знаеш за какво.
« Отговор #335 -: Юни 30, 2006, 16:27:32 pm »
Миники, голямо благодарско! Ти си знаеш за какво.

На Вашите услуги, госпожо :)

« Отговор #336 -: Юни 30, 2006, 16:59:15 pm »
Момичета помагайте! Както бях писала по-горе вече няколко месеца правя фоликулярни кисти, които се изчистват с МЦ. Мислех си, че е от високия ми пролактин , но той се оказа в норма - току що си взех резултата 419 mklU/ml (референтни ст/ти  72 - 511). Тук един гинко ми препоръча да опитам 2 - 3 месеца с противозачатъчни (Регулон и Линдинет), така хем кистата щяла да се изчисти, хем след тях със сигурност съм щяла да имам нормална овулация. На вас предлагали ли са ви подобна схема ? И дали ще има успех подобно нещо как мислите ?

Всеки край е едно ново начало!
Човек е толкова голям, колкотo са големи мечтите му!
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #337 -: Юни 30, 2006, 17:29:35 pm »
Аломита,

а ти изследвала ли си всички репродуктивни хормони или само пролактина?
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #338 -: Юни 30, 2006, 17:43:25 pm »
Да rally_g, изследвала съм ги
 на 4 ден:
естрадиол 83,81 -( 46-607 pmol/l)
пролактин 44,22 - (3,4 - 24,1 ng/m)l
тестостерон 1,07 - (0,22 - 2,9)
LH 8.55 -   (до 12,5)
FSH 10.83 -  (до 12,5)
на 24 ден прогестерон 1,91 - (1,7 - 27)
Тези изследвания са от април месец. След това правих още веднъж пролактин беше 27 ng,т.е. пак над нормата,

Всеки край е едно ново начало!
Човек е толкова голям, колкотo са големи мечтите му!
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #339 -: Юни 30, 2006, 17:51:49 pm »
Аломитка,

аз по принцип не съм "фен" на хормоналните таблетки, особено пък ако хормоните са ок, затова те попитах. Но при теб след като и прогестеронът е нисък, знам ли, може би биха помогнали. Аз също съм чувала, че регулират хормоналния дисбаланс (ако такъв съществува) и след тях шансът за настъпване на спонтанна овулация се повишава. Ти със специалист по стерилитет ли си се консултирала. Потърси мнението и на още един специалист (ако имаш някакви съмнения) и ако препоръките съвпаднат - няма как, но пък ако имаш доверие на лекаря си - може и директно да приемеш препоръчваното лечение. Искрено се надявам да разрешиш проблема с хормоните и да ни зарадваш :)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6