Привет!
Преди малко се прибрахме от клиниката.
Мина контролният преглед след хистероскопията. Направиха ми промивка. Персенска каза, че имам още една млака миомка,на която мястото не и е там и се налага второ хистеро.
В никакъв случай не можело да мине без хистеро, защото ще е опит на вятъра, според нея. Наличието на маомката предполагала смърт на ембриона до 9гс
Излишно е да ви се оплаквам, че много ми стана мъчно, че така се получава. Мислех, че 2010г ще е нашата година, но...не би...
Освен това отлагаме заповедта. Ха, дано фонда има пари след НГ, че са ме обзели едни лоши мисли...
По мои наблюдения в момента отлагат заповедите на всички, които изтичат след втората половина на ноември. Поне днес, които бяха около мен, все ги отложиха. Може и да е било с основателни причини, не искам да говоря пак за претовареност. То...тя е ясна.
Първо Персенска, после секретарките ми казаха, че има заповед на Стаменов часове за другата седмица да не се записват. Не чух за нова комп. програма, може и така да е .
Персенска ме вика за още една промивка, с мъка ме записаха за 1.11. Тогава ще се уточним за дата за втората хистероскопия и Силвия трябва да потърся за отлагането...Ооох! Да си въздъхна и да отправя една гореща молба към дядо Боже, че дано се свършат мъкети ни.
Ако имах идея в края на юли, че толкова ще се отложи опита във времето мъжо щеше да направи операция от варикоцеле при Кацаров, че да си покачим шанса със спермитата, дето хич го нямаме...оф, пък то какво стана, направо съм в шах...Никой нищо не ни обясни! И сега няма кой да питам...То един доктор два пъти не мога да вида...голямо подхвърляне ту един, ту друг, ту трети....А
йде край, няма да ви надувам главите повече....
Само моля , някой който е отлагал заповед, да ми сподели как става и какви са стъпките, да не се мотая като муха без глава, че като съм под стрес нищо не помня какво ми се обяснява
Днес праснах на бюрото едно тетратче с жабка(на корицата) и започнах да водя записки...Персенска такова чудо не беше виждала сигурно