Здравейте момичета,
моя проблем е с следния: на 30.04 си взех одобрението от фонда за инвитро. Веднага отидох в клиниката и док Стаменов ми каза да си запиша час за май, но нямаше такъв и си взех за юни. На прегледа се установи че имам киста и трябва да и направим пункция . Записах час за пункция към края на юни и я направихме пункцията, като след това трябваше да ми се сложат 2 ампули Лукрин депо. Цикъла след тях ми дойде на 3.10 но FSH ми е 23,72 /завишен/ сега съм на фемостон за един месец, но се притеснявам че няма да ми дойде цикъла до 30.10 - крайна дата за започване на цикъл, иначе фонда ми отпада. Искам да знам ако ида към 28,29.10 в клиниката, без да ми е дошъл цикъла, дали за един ден може да се удължи срока към фонда. Има ли някои,на който почти в края на срока да са му го удължили.Не смея да звънна на Силвия и да я питам, че има много работа и да не я притеснявам. Док Стаменов каза че до 30.10 ще ме е почнал, но аз се съмнявам че до тогава ще ми дойде цикъла, а и дори да ми дойде ако хормона ми е завишен пак няма да стане.Ох, извинявам се за дългия пост, но ми е много притеснено и трябва да взема някакво решение, а съм сигурна че с ваша помощ ще взема правилното. Благодаря ви предварително!