AZZIA_BO съжалявам мила знам какво си изпитала
Аз дори не стигнах до там -на 23.10. ми беше трансфера на 08.10. кръвния ми тест показваше 15,30 след два дни беше 26,27 от клиниката ми казаха да продължа лекарствата и че стойността ми е много ниска ,след няколко дни повторих теста и стойността беше 82,64 пак се обадих и пак ми дадоха надежда и ми казаха да запиша час за преглед след 10 дни ,което е сега в неделя .Но реших в понеделник на 22.11. да направя нов тест и стойността беше 95,45 за шес дни не беше дори удвоена ,пак звънях но пак ми казаха да не спирам лекарствата .Във вторник получих зацапване а от вчера се засили и като се обадих и обясних подробно ми казаха да спра лекарствата но в недела да отида да ме видят да не е извън маточна.Ако знаеш сега как се моля да не е това и имам своята надежда че не е .
Трябва да сме силни и да гледаме напред щом сега видяхме
убедена съм че при следващия ни опит ще стигнем и до финала
Наистина е много гадно да се случи на която и да е от нас но трябва да продължим напред.
Аз това и правя вече си мечтая за следващия опит.
и ЕДИНСТВЕНО ЗА КОЕТО СЕ ОБВИНАВАМ Е ЧЕ НЕ НАПРАВИХ ИМУНОЛОГИЧНИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ .нО СЕГА КАТО ОТИДА ЩЕ ПИТАМ ДОК. КАКВО ДРУГО ДА ИЗСЛЕДВАМ.
Много успехи на всички които са в процедура и стиснати палци на тези от вас които са в очакване на