Да и аз така мисля-Дуфастона е само ако има нужда за регулиране на цикъла. При мен явно Док реши да ми го даде, заради избързването на МЦ. New Love, и аз така се чувствах-яд ме беше на бавенето от фонда, правех си сметки, че ще направя втория опит още ноември и се тръшках, че се бавят. Вече спрях и чакам новата година. Важно е да зная какво ще правя. Надявам се, че фонда ще заработи нормално и скоро ще си взема заповедта-има още 400 номера до моя. Ако не стане, ще опитвам на ЕЦ до следващия опит. Четох скоро една книжка-нещо като фентъзи и там героят беше затрупан в една пещера цяла зима. Нямаше какво да прави -като в капан, както и аз се чувствам понякога. Стоя и чакам-няма мърдане. И за да осмисли времето си героят започна да рисува по стените, да твори разни неща. Реших, че това е и моето решение. Като не мога да направя друго, се мъча всеки ден да правя по нещо-табла, картички и всякакви творчески неща. Помага ми и това, че в работата ми е необходимо, но не е задължително. Работя с деца и все измислям по нещо да правя. Това ми помага. Сама си измислям проекти и така времето минава по-бързо и смислено. Горе главата. Скоро ще си замине тая година и ще подновим борбата. Благодаря ти за отговорите. Наистина ми помогна. Док не може все да е на мое разположение.