Black rose, да, само по графиките. Получи се много тъпа ситуация, наскоро писах за това във форума: аз отидох случайно при тази лекарка, за да си направя профилактичните гинекологични прегледи (намазка). Иначе от 2 години ходя при една друга лекарка, но тя не работи със здравната каса, а поне профилактиката здравната каса я поема. Моята лекарка ми следи непрекъснато състоянието (преди 3 год имах киста и загубих единия яйчник при операцията). Поне на 3-4 прегледа сме виждали на УЗИ хубав фоликул, около 22 – 23мм. Още лятото тя ми каза да почна да правя тестове за ОВУ, които си излизаха винаги +. БТ почнах да я меря през есента, за да имам по-ясна представа кое кога се случва. Но никога не съм се съмнявала, че имам ОВУ. По-скоро притесненията са ми били като забременея (а не дали), как ще премине всичко, предвид перитонита преди 3 години заради кистата). И изведнъж една съвсем случайна лекарка направо ме хвърли в ужас, като каза, че независимо от + тестове, като ми гледала БТ, в последните 3 месеца съм нямало ову