0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графиката на Краси
« -: Ноември 27, 2010, 08:57:36 am »
Моля ви момичета когато имате време да хвърляте по един поглед и на моята графика.
Благодаря!
Краси

Re: Графиката на Краси
« Отговор #1 -: Ноември 27, 2010, 09:06:35 am »
Здравейте,
Аз се казвам Красимира и от около 4 месеца се опитваме да си направим бебе.
МЦ преди да започнем с опитите за бебе беше много редовен, но в момента не бих го нарекла точно такъв - варира между 29 - 34 дни.
Меря БТ от 3 цикъла всеки ден в 06:20 - орално, а когато има промяна в часа на мерене го записвам в забележка.
Този месец даваме всичко от себе си в бебеправенето, но графиката ми е много странна ту се покачва, ту спада и малко ме притеснява без да искам много да се вглеждам за да не преигравам. Според мен е възможно да се дължи на оралното мерене(сигурно нещо в просъница не поставям термометъра както трябва), ако този месец не успеем от следващия смятам да меря анално.
Извинявам се ако съм отегчила, но исках да дам всичката инф. която имам.
Ще се радвам ако ми помагате когато имаме време в разгадаването и.

Много ви благодаря предварително за помощта.
Краси

« Отговор #2 -: Ноември 27, 2010, 09:28:26 am »
Здравей Краси, до колкото знам такива вариации в температурата може да се дължат на повече от един фоликул..или когато месецът е ановулаторен.. Малко съм боса в тези неща, но се надявам някое от момичетата, които разбират повече, да изкажат мнения. Аз искам да ти пожелая скоро да спреш да мериш БТ и да правиш всякакви тестове, а да се похвалиш с двете чертички :)

*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #3 -: Ноември 27, 2010, 09:55:41 am »
Краси графиката ти е мн.странна,не бих могла да ти я коментирам,може renito86 да е права ,това което искам да ти предложа е да мериш анално,най-точено е и чак тогава да се притесняваш.А сега успех и  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug:
« Отговор #4 -: Ноември 27, 2010, 16:37:46 pm »
Благодаря ви момичета.
Ако не успеем този месец ... следващия ще меря анално - знам, че е по точно.
Краси

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #5 -: Ноември 27, 2010, 18:50:44 pm »
Графиката ти до тук не показва да е имало О.
Добре е да мериш анално, че е по-точно.

Пожелавам ти скоро да ни се похвалиш с добра новина :)

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #6 -: Ноември 28, 2010, 10:03:15 am »
Денис много ти благодаря.
Ако не стане нищо този месец - другият ще е анално.
Но според теб как е възможно да не е отчело според БТ овулация, след като тестовете показват,че е имало!??? :balk_159:
Краси

« Отговор #7 -: Ноември 28, 2010, 10:06:56 am »
Според мен може да си имала пик на ЛХ, но по някаква причина фоликулът не се е спукал..това е моето обяснение.. дано всичко си дойде на мястото и БТ се повиши :):)

« Отговор #8 -: Ноември 28, 2010, 10:20:58 am »
 :bighug: :crossfingers: Благодаря Рени .....ДАНООООО!!!
Краси

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #9 -: Ноември 28, 2010, 18:28:09 pm »
Теста за О. само показва кога да очакваш О., не ти гарантира, че ще има такава.
О. в домашни условия се 'доказва' с измерване на БТ.
Ако има разлика в БТ през ФФ и ЛФ и тя е от 0,4 до 0,6 - имало е О.
Графиката след предполагаемата О. трябва да е сравнително хоризонтална линия

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #10 -: Ноември 29, 2010, 11:02:08 am »
Да да да ... за съжаление  :( знам!!!
Много разчитах на този месец...и моето момче даде всичко от себе си, но явно няма да стане :? :(
Краси

*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #11 -: Декември 01, 2010, 12:02:38 pm »
Провери си тарнометъра,мн.ниска БТ,не е реална!
« Отговор #12 -: Декември 01, 2010, 15:49:02 pm »
Днес си купих нов!!! Защото сутринта ми показа 35.20 C .... 8O 8O 8O почудих се как съм жива!

Взех си дигитален - казаха ми, че живачни вече няма. Аз до сега все с живачен съм мерила дано да не е проблем, макар че явно този месец вече е отписан.... :(
Краси

« Отговор #13 -: Декември 03, 2010, 10:10:09 am »
Момичета, не знам какво стана с моята графика. Купих си нов термометър и стойностите пак са ужасно ниски. На какво може да се дължи? Нямам никакви ПМС, а трябва да ми дойде до няколко дни. Миналия месец щях да откача от болки в гърдите и кръста две седмици преди М., а сега НИЩО :( 8O
Краси

*
« Отговор #14 -: Декември 03, 2010, 11:16:34 am »
Здравей, Краси!

Графиката ти не бих могла да коментирам.. но пък ще си позволя един съвет във връзка с нея: от началото на следващия ти МЦ мери ректално (в д-то) или вагинално. Предполагам, че спиш с отворена уста и Т измерена орално не би могла да ти служи като показател или ориентир.. Много странни температури получаваш по този начин, предполагам, че мериш просто в устната кухина, не под езика?
............................Тайната на нашата вечеря............................
« Отговор #15 -: Декември 03, 2010, 17:27:47 pm »
Да мери ректално, че така нищо не се разбира, едва ли някой ще се ориентира, за да ти коментира графиката. Но от следващия месец (дано да няма такъв де  :lol:) ще се включваме активно. Успех
« Отговор #16 -: Декември 03, 2010, 19:30:31 pm »
Благодаря за коментарите момичета. От другия месец е ясно - ще има промяна в меренето. Аз досега 3 месеца меря орално и ми се струваше, че всичко е ок., но явно този месец нещо не правя както трябва.
Краси

*
« Отговор #17 -: Декември 09, 2010, 14:25:15 pm »
Краси, не мога да дам никакъв коментар за графиката ти, освен че  (без да се шашкаш разбира се) е най-странната графика,която съм виждала.  osi_10  Но предполагам че е от оралното мерене. Пробвай както са ти писали вагинално или анално
Успех миличка

*
« Отговор #18 -: Декември 09, 2010, 14:58:19 pm »
За мене или тернометъра е тра-ла-ла или е от оралното измерване.Това не могат да бъдят нормални стойности.Най-хубаво провери тернометъра и започни анално измерване,което да бъде по едно и също време сутрин преди ставане с минимум 5 часа сън(без да броим 00 нощем)Трябва да отбележиш от кога мериш с нов,ако ще сменяш тернометъра и задължително да се отбележи от кога минаваш на анално мерене. :bighug:Не се шашкай всичко ще си дойде на мястото!!
« Отговор #19 -: Декември 10, 2010, 08:23:17 am »
TITKO здравей,
Аз от 02.12 съм с нов дигитален термометър (преди това мерих с живачен) и пак същата работа - много ниски стойности. Понеже е съвсем нов предполагам, че трябва да е ok. БТ меря от 4-месеца всеки ден в 06:20 - когато има промяна в часа винаги
отбелязавам, гледам да си лягам до 23:00ч., но не винаги успявам. До сега такива температури не съм виждала и нямам представа на какво се дължи не мисля, че правя нещо по различно. Интересното е, че babyplan ми е отбеляза овулация на 32ден - неделя 05.12, аз съм правила тестове м/у 11 и 21ден, така че не знам до колко може да му се вярва. По принцип трябваше да ми е дошло вече, но няма нищо - никакви симптоми(корем, гърди, кръст -НИЩО). Не знам какво да мисля вече, само чакам и щом ми дойде отивам на лекар.
Краси