Ей, момичета как ме зарадвахте, че сте ми навестили графиката....
. Много благодаря!
След поредния неуспешен месец, след поредната истерия след пристигането на вещухата, казахме край!!! Стига мерене на температура, стига тестове за овулация, стига сълзи. Психически не издържам, секс по задължение, лекари, лекарства, отвари..С моето момче решихме да изкараме едно безгрижно лято и да се насладим на слънцето и хубавите емоции. ...
Междувременно излекувахме трихомоните и направихме една спермограма, която даде по наше мнение доста добри резултати - подвижността ни се е вдигнала двойно (от 14% на 28%), което не е много, но пък е някаква надежда, че нещата се движат на някъде. Андролога, който посещаваме ни посъветва да си подготвим документите за фонда (като краен вариант), като продължаване с лечението. На есен ако все още нямаме положителен резултат ще пробваме една инсеминация.
И така, трябваше да ми дойде около 14.07 и още няма нищо, контролно премерих БТ- беше височка и веднага в мен се загнезди надежда. Вчера си купих един тест, но толкова ме е страх да го направя, че не мога да ви опиша. Сутринта отново премерих температурата - паднала е, което най-вероятно означава, че нищо не се е получило
., но пък М. още няма, болят ме яйчниците все едно ще ми дойде, постоянно се проверявам и чакам и аз не знам какво. Най-много искам
, но едва ли ще го получа точно сега....
Аз сега не пиша по форума, но чета редовно и стискам палци на всички!!!
Целувки от мен!