0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Краси
« Отговор #40 -: Юли 18, 2011, 19:39:22 pm »
Краси действително доста дълга ЛФ,и закъснение си имаш вече  :)
Време е за тестче миличка  :bfp: :bighug:  :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:

Вярвам!!!!
« Отговор #41 -: Юли 19, 2011, 17:01:31 pm »
Ей, момичета как ме зарадвахте, че сте ми навестили графиката.... :D. Много благодаря!
След поредния неуспешен месец, след поредната истерия след пристигането на вещухата, казахме край!!! Стига мерене на температура, стига тестове за овулация, стига сълзи. Психически не издържам, секс по задължение, лекари, лекарства, отвари..С моето момче решихме да изкараме едно безгрижно лято и да се насладим на слънцето и хубавите емоции. ...
Междувременно излекувахме трихомоните и направихме една спермограма, която даде по наше мнение доста добри резултати - подвижността ни се е вдигнала двойно (от 14% на 28%), което не е много, но пък е някаква надежда, че нещата се движат на някъде. Андролога, който посещаваме ни посъветва да си подготвим документите за фонда (като краен вариант), като продължаване с лечението. На есен ако все още нямаме положителен резултат ще пробваме една инсеминация.

И така, трябваше да ми дойде около 14.07 и още няма нищо, контролно премерих БТ- беше височка и веднага в мен се загнезди надежда. Вчера си купих един тест, но толкова ме е страх да го направя, че не мога да ви опиша. Сутринта отново премерих температурата - паднала е, което най-вероятно означава, че нищо не се е получило  :(., но пък М. още няма, болят ме яйчниците все едно ще ми дойде, постоянно се проверявам и чакам и аз не знам какво. Най-много искам  :bfp:, но едва ли ще го получа точно сега....
Аз сега не пиша по форума, но чета редовно и стискам палци на всички!!!
Целувки от мен!
Краси

*
« Отговор #42 -: Юли 21, 2011, 15:26:50 pm »
Миличка много ще стискам палци тази почивка която си давате , да е резултатна.Да не стигате до инсеминация , а до  :bfp:.Все пак когато човек е по спокоен , всичко става по лесно.Хубаво е и че спермограмата вече е с доста по добри резултати , така че прави целта ви още по възможна. :crossfingers:
« Отговор #43 -: Септември 08, 2011, 17:24:53 pm »
Момичета, стискайте ми палци! Дано този месец сме успели!
Краси

*
« Отговор #44 -: Септември 08, 2011, 19:13:45 pm »
Хайде ще чакаме вече добрите новини. :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #45 -: Септември 08, 2011, 20:42:51 pm »
И аз се включвам със стиснати палци!!! :goodluck: :goodluck: :bighug:

« Отговор #46 -: Септември 09, 2011, 09:47:19 am »
Успех! :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #47 -: Септември 09, 2011, 10:10:42 am »
Успех и от мен!

« Отговор #48 -: Септември 09, 2011, 10:18:30 am »
Момичета, много ви благодаря.
От близо три месеца не бях правила тестове....Викам си този месец ще си купя!  :lol: Искаше ми се да сложим още едно сърчице тъм покрай положителното тестче, но... моето момче ми се опъна...дано сме имали късмет....Вече е времееееееее!
Краси

« Отговор #49 -: Септември 09, 2011, 11:54:19 am »
То и с моето мъжле е така, затова гледам 3те изстрела да са максимално близо до овулацията, защото не ще да имам повече. Затова ходя и на фоликулометрия с надежда изстрелът да е по-близо до десятката. Успех! :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #50 -: Септември 09, 2011, 12:53:33 pm »
krasunka :bighug: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17
« Отговор #51 -: Септември 09, 2011, 20:15:09 pm »
 Успех и от мен Красинка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:.
« Отговор #52 -: Септември 09, 2011, 20:24:54 pm »
Успех Краси дано ни зарадваш миличка, от нас силно стиснати палци,а от теб един хубав  :bfp:

Вярвам!!!!
« Отговор #53 -: Септември 15, 2011, 08:12:46 am »
Успех Краси! Дано по-скоро видиш две хубави чертички :bfp: :crossfingers:
« Отговор #54 -: Септември 15, 2011, 09:13:46 am »
Ох, момичетааа! Цяло лято не съм мерила БТ, а този месец и тестове правих и от три дни като замерих тази температура не мога да се спра. Трети ден вече 37C - такава не съм имала никога  8O 8O 8O в последователни дни. Наболват ме яйчниците, ту единия, ту другия... гърдите ми са болезнени - не са подути както обикновено, отпаднала съм....
Не искам да се настройвам положително и после да плача цяла седмица, но така се надявам да е станало  :crossfingers: :crossfingers: :pleasantry:
Краси

*
« Отговор #55 -: Септември 15, 2011, 09:21:30 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Освен да ти стискаме палчета ,друго неустава.Дано мила,дано да е на бебок!!! :grouphug2:
« Отговор #56 -: Септември 15, 2011, 09:33:52 am »
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Освен да ти стискаме палчета ,друго неустава.Дано мила,дано да е на бебок!!! :grouphug2:
Напълно подкрепям Тити и много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: крайният резултат да е  :bori_007: :bori_004:
*
« Отговор #57 -: Септември 15, 2011, 20:08:07 pm »
 :bighug: :goodluck: :goodluck:  :bfp:
И аз стискам палци миличка,дано това бременелски симптоми и ни зарадваш след някой друг ден!

« Отговор #58 -: Септември 15, 2011, 20:39:18 pm »
 :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug: :crossfingers: Късмет от мен!

« Отговор #59 -: Септември 15, 2011, 23:05:15 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17