0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Краси
« Отговор #180 -: Октомври 26, 2011, 14:38:10 pm »
Ние сме с вас мила , бъдете силни и ще видите че резултата няма да закъснее.
*
« Отговор #181 -: Октомври 26, 2011, 15:17:13 pm »
Ние сме с вас мила , бъдете силни и ще видите че резултата няма да закъснее.
:bighug: :crossfingers:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #182 -: Октомври 26, 2011, 18:19:08 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21:
*
« Отговор #183 -: Октомври 26, 2011, 20:13:33 pm »
Ох миличка, няма да има операция на мъжо ,така ли?
Кога ще правите SDI - много ще стискам палците ,да знаеш ! :youwoman: :youwoman: :bighug:

« Отговор #184 -: Октомври 26, 2011, 21:06:55 pm »
Ами д-р Кацаров каза, че тези разширени вени, които вижда са много малки и някои мъже дори си се раждат с тях и за него не са проблем в момента. Тъй като ние до сега не сме правили разширена спермограма и не знаем каква е морфологията ни препоръча да направим за да видим какво е положението. За SDI, аз незнам точно каква му е идеята на този тест, но според доктора от него ще видим на къде сме, дали имаме шанс с инсеминация или пък направо тежката артилерия. Понеже не е много евтин искрено се надявам да имаме възможност да го направим другата, най-късно по другата седмица. Това, което ми направи впечатление е, че Кацаров помоли първо той да види резултатите от изследванията на моето момче. Аз съм на първи преглед при д-р Владимиров на 01.ноември и залагам много положителни надежди. Иска ми се този лекар да ми вдъхне малко светлина!
Мен ме притеснява, че от както ми свърши М. имам болки в яйчниците и едно постоянно пулсиране. Незнам, може да е нормално, но за първи път ми се случва.
Краси

« Отговор #185 -: Октомври 27, 2011, 14:16:47 pm »
Страхотно е,че нещата са се раздвижили.Строявай войниците да поработват....А иначе сериозно-пожелавам ти успех!
Цунки
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #186 -: Октомври 27, 2011, 17:32:45 pm »
 Хайде Краси. Твой ред е  :babyflips:. Много късмет сладка,каквото и да предприемете :crossfingers:. Всичко ще е наред и скоро ще видиш така  мечтаните :bfp:. Гушкам те :bighug: :goodluck:
« Отговор #187 -: Октомври 28, 2011, 09:17:31 am »
Благодаря ви мацки, че ме наглеждате! :grouphug: :bighug:
:crossfingers: Дано скоро всички да видим двете, чертички!
Краси

*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #188 -: Октомври 28, 2011, 10:04:57 am »
Хайде Краси. Твой ред е  :babyflips:. Много късмет сладка,каквото и да предприемете :crossfingers:. Всичко ще е наред и скоро ще видиш така  мечтаните :bfp:. Гушкам те :bighug: :goodluck:
Дано, дано! Много късмет скъпа и най-дългата графика да ти е !
« Отговор #189 -: Октомври 28, 2011, 11:43:14 am »
 Ще ги видиш Краси,двете чертички,ще ги видиш миличка :bighug:. Малко търпение само :balk_103:. Много те цункам кукло :balk_21:
« Отговор #190 -: Октомври 28, 2011, 17:52:48 pm »
Хайде, късмет и от мен! Стискам палци.
*
« Отговор #191 -: Октомври 28, 2011, 19:55:45 pm »
Много съм нетърпелива за твоя преглед мила,чакам с нетърпение 1-ви .Дано вземете най-доброто решение..ще чакам новини ,УСПЕХ миличка!

« Отговор #192 -: Октомври 30, 2011, 13:14:19 pm »
Жалко! Явно този месец няма да имаме овулация!!! Странно вдигане на БТ, и нито един положителен тест за овулация до сега!!! Дали да пробължавам да ги правя!??? То моето момче го няма, така че и да излезе някой положителен, все тая, но си е хубаво да знам има или не овулация....! Може и да е от смяната на времето...знам ли!....

Хайде мацки!
Весел ден ииииииииииии да гласувате ей!
Краси

« Отговор #193 -: Октомври 30, 2011, 14:54:23 pm »
 Краси ,тестовете за овулация също не я доказват на 100% миличка. По принцип само доки и то след проследяване от поне 2-3  последователни месеца може да установи със сигурност дали има спонтанна овулация и дали  я има всеки месец. Но щом си се захванала с ходене при доки ,скоро всичко ще се изясни. Само не се притеснявай. Аз съм много по-спокойна сега ,когато съм в лекарски ръце. Много цунки сладка и късмет :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:.
« Отговор #194 -: Ноември 01, 2011, 14:09:55 pm »
Е мацки идвам на отчет!
Днес мина първият ми преглед при доктор Владимиров! Много ми хареса, беше много позитивен и ми обясни много неща, бавно и внимателно! Каза ми, че овулацията е манала.....(как тези загубени тестове неотчетоха нищо - незнам, но както и да е). Сега предстоят тестовете на моето момче и след това БЕЕЕЕБЕЕЕЕЕ!
Краси

*
« Отговор #195 -: Ноември 01, 2011, 14:13:39 pm »
 :youwoman: браво миличка,така те искам !
SDI ли иска,разказвай подробно  :oops:
Много успех миличка ! Радвам се ,че е бил в добро настроение,обикновено не е много разговорлив :)

« Отговор #196 -: Ноември 01, 2011, 14:30:52 pm »
Супер е когате доки те кара да се чувстваш уверена.Може пък докъто вие правите иследвания Бебо да стане....радвам се за теб
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #197 -: Ноември 01, 2011, 15:59:08 pm »
ихихи, моя позната, която ходи при него ме беше предупредила, че обикновено не е много разговорлив и аз бях настроена точно за такова отношение. Бях сериозна и по същество....А той взе, че се разприказва, аз му задавам въпроси, той ми отговаря хаха даже на момента ме прекъсваше за да ми каже нещо.
Иска три теста на мъжа ми:
Сперматозоидна морфология (Kruger`s strict criteria)
ДНК фрагментация на сперматозоиди, което е SDI тест
HBA тест

За мен иска до петък да пусна прогестерон и да се явя при него в началото на следващия МЦ 2-4 ден за да ме провери за изчерпан яйчников резерв.

Помоли докато отида при него следващия път да сме направили тестовете за да ги обсъдим.
Аз му казах какви са ни плановете, че искаме да опитаме инсеминаци, ИКСИ на естествен цикъл и, че имаме желание да направим един опит със собствени средства ИКСИ. Той каза, че ще говорим за възможностите след тестовете, защото те щели да ни дадат много отговори. За сравнение за важността на тестовете ми даде за пример айсберга, каза ми Спермограмата е като айсберга на повърхността се виждат 10% от него, останалите 90% са отдолу - точно това ще видим от тестовете..
Каза, че след това ще говорим какво предстой за напред!
Краси

*
« Отговор #198 -: Ноември 01, 2011, 16:30:08 pm »
Успех,миличка  :bighug:
*
« Отговор #199 -: Ноември 01, 2011, 16:36:53 pm »
 :bighug: Краси, всичко ще се нареди като гледам съвсем скоро! :balk_21: