мерси момичета за весело посрещане
мерси за инфо за магнезия....аз на 20.12 съм при д-р Александров,предполагам и той ще ми каже кога най добре да ги почна.
иначе се чуствам много добре....нищо не ма боли, време от време ма мъчат киселини...ама търпи се
общо взето повечко лежа....то вече при мен навик стана
, почти 2 месеца само в легло изкарах с онова зацапване,и такъв мързел ма обзе...загубих си тренинга за домакинска работа, добре че свекито и мъжа ми помагат и ма пазят много
....нали сега ми се паднало да мързелува, то няма лошо........после като се замисля какво ни чака
,по точно мен де.......ама само да сме живи и здрави, толкова години чакахме това чудо,а на две бебчета още повече се зарадвахме
иначе д-ра ма стресна с преждевременно раждане, в случая....ако не спре кървенето, ама по принцип той ми каза че било нормално до 3 месец така.......след това спирало и наистина спря точно като навърших 3 месеца
иначе аз раста добре....тръгнах от 50-52кг....сега съм цели 58
, еми то само лежиш и ядеш, такъв глад ма гонеше..., през 1-2 часа адски глад
...........сега гледам понамаля ми апетита.....слава богу,иначе с тези темпове не знам колко ще кача още на моите 1.58 ръст
иначе аз още миналата седмица чаках сняг, и елха украсих.....ама нъцки :(никакъв сняг не видяхме, дано тая вечер да завали......много ми е снежно на душата и аз чакам хубава снежна коледа