здравейте,
докато прочета предишната тема, вие сте изписали новата. на мен миналата седмица ми беше ужасно натоварено и никаква възможност нямах да пиша или да ви чета.
на родилите скоро - много честито, да сте живи и здрави и много щастливи с бебетата си.
криска и гери, стискам ви много палци, както и останалите
на новодошлите - добре дошли и много да се радвате на бременността си, щото е едно приятно преживяване, ако му позволим и разбира се, да мине съвсем безоблачно и безпроблемно
по въпроса с килограмите аз съм дълбоко объркана - за много кратък период от време в четвъртия месец качих 3 кг, които си седят и не наддавам повече. определено по-често съм гладна - първите три месеца почти нямах апетит, но гледам да не ям глупости, макар, че например чипс много ми се хапва. и като огладнея трябва тутакси и веднага да ям. казват, че ако наддавате постепенно всичко е ок, аз явно ще го карам на подскоци.
засега сме добре, с изключение на проблемите с гърба ми, сядането ми е трудно защото ме боли опашката много, надявам се да може да се направи нещо. миналата седмица доста прекалих със седенето и работенето и летенето и мисля, че ми се отрази с известни болки и некомфортности.
а и най-важното вече почнах да го усещам бебето съвсем без да трябва да си слагам ръката на корема. основно сутрин и вечер. това е от мен, отивам да хапвам салата от леща.
успех на гери и криска още веднъж.