Привет и от мен. Сега е мой ред да завиждам на тези, при които има снежец. При нас се облещи едно слънце, всичко се стопи...
Чери, тя съвсем мъничко има да качва младата дама и скоро ще е готова да се прибира у дома. Според мен, учтиво те изчаква да й подредиш мебелите и аксесоарите, захващай се.
Така ще мине по-бързо времето, а ние тук ще те развличаме, когато се наложи...
Камбозолка, аз нали пазарувах наведнъж и то така не съм обърнала внимание от кое колко взимам, ама майната му де. И да не ги ползвам за бебето аз, дрешките са страхотни и ще ги ползва някоя друга мама - няма загуба.
Не мисля да събирам парцаля точно за второто бебе. Живот и здраве, да иамаме още деца, ще пазарувам наново дрешки конкретно. А и както казваш, то пише 0-3м на етикета, ама повечето мами, с които съм говорила ползват дрешки с този размер и след 3-я месец.
Аз взех гладко коритце, в което се поставя анатомична стойка /подвижна е/. Лично на мен стойката за коритото ще ми е необходима си мисля, понеже смятам да го къпем в банята и няма върху какво друго да го поставя всъщност. За да е мекичко, купих и една подложка за коритце, материята е като на обикновена гъба за баня, поне изглежда функционалана, ама ще видим...
иначе това е нашето коритце и пр. аксесоари, но аз взех в бялата версия.
http://www.bebe-jou.de/produkt/kategorie/12/Baden.htmlЗа колички няма да давам акъли, че моята не я харесахте
Но АБЦ-тата, които съм виждала лично - изглеждат доста удобни, леки и маневрени, при това са със страхотен дизайн. В e-bay има много изгодни оферти за тях и за нови и за употребявани, заслужава си да се разгледат. Наскоро в АИКО видях АБЦ-та на промоция, бяха чудесни цените и то за съвсем новите модели - може и там да се провери. Иначе близнашките колички, независимо от модела и марката - просто няма как да бъдат нито супер леки, нито супер компактни по обясними причини. Там най-вече позицията в която ще се возят бебетата е важна по отношение на това къде ще трябва да събирате количката. Преди три години едни приятели с близнаци избираха, избираха, мериха, смятаха и поръчаха. И като дойде количката - всичко шест, само че не влезе в багажника на колата. И таткото намери чудесен повод да си купува нова кола
Мацката сериозно го подозираше, че е имал такъв "подъл замисъл" от самото начало и за това настоявал за по-обемната количка. Мъже...то от тях и това може да се очаква.