0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #120 -: Януари 07, 2011, 11:50:25 am »
благодаря, vatra, и аз се надявям да успеем да "направим" по един ембрион два последователни месеца и дано стане така. Това е най- смелата ми мечта към момента и междувременно промивки, ако е необходимо :D

Много си е ясно  :D :D :D

« Отговор #121 -: Януари 07, 2011, 12:22:52 pm »
evita1717, не се притеснявай и си отиди и на прегледа на 8-ми ден. Все пак е един ден разлика, не пет дена например. А и така ще се консултираш с лекар веднага, вместо да чакаш цял месец и да се притесняваш. Долу на регистратурата телефонът е 965 57 11.
Много ти благодаря Ива17!
*
« Отговор #122 -: Януари 07, 2011, 12:24:59 pm »
да се запиша и аз в новата темичка. :wink: пожелавам на всички да ни се сбъдне мечтата да станем мами :). аз съм с положителен тест. на 28.12 се видя и едно бебче, но от 3 дни имам кафяво зацапване и съм много притеснена. на какво може да се дължи това
АЗ СЪМ ГОСТ В ТАЗИ ПОЛЕЗНА ТЕМА И МНОГО ИСКАМ ДА ВИ УСПОКОЯ
Здравей,IOLII миличка изобщо не се притеснявай!!!Аз съм от реализиралите мечтата си, имам две прекрасни момченца, точно на седмия ден от ембриотрансфера имах зацапване и много се притесних, но това всъщност е било от имплантацията и сигурен белег за УСПЕХ!!!, ДО 2-3 месец имах на два пъти прокървявания, но като лежах в болницата и то само заради болнични се оказа, че е някак си модерно и доста често като явление прокървяването при ранна бременност независимо от зачеването - е по естествен  път или чрез репродуктивените технологии. ТАКА ЧЕ СПОКО!!!
*
« Отговор #123 -: Януари 07, 2011, 15:36:15 pm »
Здравейте, момичета
След дълго чакане, нерви и разочарования не успях да си запиша час за лапароскопия в края на миналата година и направих операцията си в друга клиника... :oops:
Сега смятам да си запиша час отново, за да стартираме инвитрото, но....малко се притеснявам как ще реагира доктора на "своеволията" ми:ask:
Моля ви да не ме укорявате - изчерпах цялото си търпение в тази борба...
Нека, ако някой е имал подобен казус да ми пише, защото наистина незнам какво да правя
« Отговор #124 -: Януари 07, 2011, 15:37:26 pm »
Важното е, че операцията ти е минала, сега се подготви със спокойствие за ин витрото
« Отговор #125 -: Януари 07, 2011, 15:42:13 pm »
Luse, vatra, и аз съм с вас, продължаваме този месец с опитите на ЕЦ да правим второ ембрионче , така чеоже да се засичаме в клиниката.Дано бързо си направим ембриончетата!
Само ме притеснява, че някакъв вирус ме е хванал, кашлам здраво, дано премине ,че не смея да пия и никакви лекарства.
А може ли да попитам, ако ми се пада деня, в който трябва да отида да е събота или неделя, напр 7 ден от цикъла за започване на инвитро на ЕЦ, какво да направя?
*
« Отговор #126 -: Януари 07, 2011, 15:57:58 pm »
velichkaz, няма никакво значение дали е събота или неделя! Клиниката почива само декември и август! През останалото време работят  всички дни от седмицата от сутрин до вечер!
 :oops:
За настинката може да пиеш парацетамол, да смучеш нещо за гърло и да слагаш капки за нос!А ако положението се усложни обади се на спешния, те ще ти кажат какво да правиш!
*
« Отговор #127 -: Януари 07, 2011, 15:58:42 pm »
Важното е, че операцията ти е минала, сега се подготви със спокойствие за ин витрото
Благодаря ти,anichka  :cuddle:
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #128 -: Януари 07, 2011, 15:59:27 pm »
velichkaz, клиниката работи и събота, и неделя, не се притеснявай изобщо за деня.

mzita, не мисля, че който и да е лекар от клиниката ще те укори, че си направила лапарото на друго място. Така че това изобщо не го мисли, а се настрой положително за предстоящото ин витро. Успех :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #129 -: Януари 07, 2011, 16:12:16 pm »
Благодаря Ви момичета за бързите отговори, успокоих се!
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #130 -: Януари 07, 2011, 17:03:05 pm »
velichkaz, почти всички жени, които не се дореждат за час за лапаро илил хистеро ги правят на дрего място, това не е прецедент.
*
« Отговор #131 -: Януари 07, 2011, 17:27:53 pm »
благодаря ви момичета. говорих с д-ра още същия ден -спря ми фраксипарина,от спешния ми казаха да пия нош-па,успокоиха ме че няма страшно,но въпреки това аз пак се притеснявам. с нетърпение чакам да почнат работа и да отида на преглед
*
« Отговор #132 -: Януари 07, 2011, 17:33:50 pm »
Благодаря ви,iva17 и mira_mimi, много ме успокоихте :D
Сега пак започва ходенето по мъките да си запиша час....
*
« Отговор #133 -: Януари 07, 2011, 17:39:14 pm »
момичета, дано всички успеем тази година  :D :D :D.

velichkaz, vatra като нищо не само ще се засечем там, но и ще се запознаем, надявам се :) Аз имам записан час за 19.01. и ако ми дойде както трябва ще ми е 5 ден  :oops:, но се опитвам да го комбинирам с резултат от биопсия и се надявам да мога да запиша час отново бързо след това.

IOLII, всичко ще е наред :), с теб сме :)

« Отговор #134 -: Януари 08, 2011, 17:57:06 pm »
Момичета знае ли някой дали са започнали работа клиниката.И някой записал ли си е час вече :ask:

« Отговор #135 -: Януари 08, 2011, 17:58:51 pm »
Официално почват от понеделник.
« Отговор #136 -: Януари 08, 2011, 18:50:13 pm »
Здравейте момичета!
Имате ли представа за кога записват часове за първичен преглед при д-р Стаменов и при д-р Персенска?
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #137 -: Януари 08, 2011, 18:53:12 pm »
По последна информация за първичен преглед записват за 2013г.
« Отговор #138 -: Януари 08, 2011, 19:03:42 pm »
лелеееееееееее и за двамата лекари ли?
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #139 -: Януари 08, 2011, 20:30:35 pm »
Вчера бях там да си запиша час, докато ме записваха обясниха на жена по телефона да се обади след март месец, за да я запишат за 2012. За 2011 всичко е заето. И май вече не записват за конкретен лекар.