0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #200 -: Януари 11, 2011, 11:18:22 am »
Аз ще бъда в клиниката на 18.01,ако мога на някой да услужа с нещо да ми пише на лични да не спамим в темата.

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #201 -: Януари 11, 2011, 11:46:32 am »
me4e, оптай да звъннеш на регистратурата на 965 57 11 и питай за спермограма дали не можеш да се запишеш при тях или да ти дадат друг телефон, защото ако не ме лъже паметта, часовете за спермограми не се записват при часовете за прегледи.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #202 -: Януари 11, 2011, 12:15:44 pm »
Здравейте и от мен. Аз съм Десислава и вчера започнахме с блокаж,викат ме на 14-ия ден за преглед и начало на същинската стимулациял
Ако някой има въпросир насреща съмл Успех на всички
« Отговор #203 -: Януари 11, 2011, 15:08:17 pm »
По фонда ли ще ти бъде процедурата.
Да попитам ако някой знае дали са превели средства на клиниките ,как стои въпросът с фонда за тази година.Може да сте писали някъде но съм пропуснала явно  :oops:
Успех Деси  :needleani: :egg: :bfp1: yahoo_17 :crossfingers:
« Последна редакция: Януари 11, 2011, 15:11:07 pm от malkave6tiza »
« Отговор #204 -: Януари 11, 2011, 16:42:22 pm »
Да се вкрюча и аз.Моят първи опит беще по дълъг протокол и ние нямаме мъжки фактор , а си е на 100% мой си фактор  :wink:.Според мен няма значение кой е фактора,а по-скоро доктора преценява как да стартира.Лично при мен нещата не се овладяха,въпреки че бях по дълъг/с блокаж/ протокол и предполагам , че сега ще решат да ме "пробват" по къс.Надявам се скоро живот и здраве!
Успех на всички през новата година!

Относно трудното свързване за запис на часове,то просто си беше неизбежно,но с повече упоритост и търпение ще се получи!Успех!

П.С.И мен ме вълнува дали Фонда се е разплатил,защото удължих заповедта си декември с нови 6 месеца ... и ако няма да се стартират процедури по Фонда , предпочитам да знам , за да търсим начин за самофинансиране, а не да отлагаме нещата във времето!
« Последна редакция: Януари 11, 2011, 16:53:47 pm от evita1717 »
« Отговор #205 -: Януари 11, 2011, 18:23:56 pm »
Мече,имам още един телефон 0882193970,сигналът е същия,след по-упорито звънене ще успееш!
« Отговор #206 -: Януари 11, 2011, 18:35:36 pm »
Мече,имам още един телефон 0882193970,сигналът е същия,след по-упорито звънене ще успееш!

Мобилната линия на клиниката, използвайте я когато звъните от мобилни телефони.
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #207 -: Януари 11, 2011, 19:54:30 pm »

Мобилната линия на клиниката, използвайте я когато звъните от мобилни телефони.

Моля ви, сложете я на първа страница, за да се вижда.

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
« Отговор #208 -: Януари 11, 2011, 19:56:10 pm »
Здравейте, бихте ли ми казали каква трябва да е стойността на естрадиола при започване на ин витро по къс протокол?
*
« Отговор #209 -: Януари 11, 2011, 20:34:27 pm »
Благодаря на всички ,които са съпричастни с мен и ми помагат с каквото могат.
Нямате грешка,момичета-колежки!
« Отговор #210 -: Януари 11, 2011, 20:40:21 pm »

Направено е малко преди да пишеш :)
« Отговор #211 -: Януари 11, 2011, 20:43:48 pm »

Направено е малко преди да пишеш :)

със скоростта на светлината  :balk_104:
« Отговор #212 -: Януари 12, 2011, 07:02:57 am »
Хех, не :)
Просто искам темата да е удобна на хората.
« Отговор #213 -: Януари 12, 2011, 09:14:25 am »
Здравейте момичета,
искам да ви попитам дали е сменен телефона за записване на часове 44 17 970 ?
Постоянно секретар се включва  :(
« Отговор #214 -: Януари 12, 2011, 09:22:26 am »
Proletina, под 50.

Да се вкрюча и аз.Моят първи опит беще по дълъг протокол и ние нямаме мъжки фактор , а си е на 100% мой си фактор  :wink:.Според мен няма значение кой е фактора,а по-скоро доктора преценява как да стартира.Лично при мен нещата не се овладяха,въпреки че бях по дълъг/с блокаж/ протокол и предполагам , че сега ще решат да ме "пробват" по къс.Надявам се скоро живот и здраве!

Ами, понякога не се получава, ама няма значение - ще ти намерят правилния протокол. Мен 5 пъти ме бяха стимулирали по дълъг протокол (по неизвестни причини никой не беше пробвал къс). Д-р Стаменов директно ме почна на къс - резултатът е налице.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #215 -: Януари 12, 2011, 10:33:31 am »
Здравейте!
Наистина е много трудно да се запише час по телефона,
но все пак успях...надявам се за всички да е успешна 2011-та година!
Засега продължаваме на ЕЦ и замразяване на ембриони.
« Отговор #216 -: Януари 12, 2011, 11:12:11 am »
Стойността на естрадиола при започване на ин витро по къс протокол, трябва да е под 50
« Отговор #217 -: Януари 12, 2011, 11:28:21 am »
Благодаря ви момичета за отговора. Аз ще съм по къс протокол и вчера ми беше 1 ден от цикъла стойността му при мен е 80, дали ако го изследвам пак днес ще се е променила?
*
« Отговор #218 -: Януари 12, 2011, 11:32:34 am »
успех, Trez, и аз се надявам на това, ще разбера следващата седмица.

Успех и на всички момичета  :D

« Отговор #219 -: Януари 12, 2011, 11:51:53 am »
Proletina, под 50.

Ами, понякога не се получава, ама няма значение - ще ти намерят правилния протокол. Мен 5 пъти ме бяха стимулирали по дълъг протокол (по неизвестни причини никой не беше пробвал къс). Д-р Стаменов директно ме почна на къс - резултатът е налице.
И 5-те ли опита бяха в Малинов или преди това си била в друга клиника?Питам защото доколкото съм запозната при неуспех при един опит сменят с другият.Аз вече имам страх от този дълъг протокол да не се повтори като първият път и хич не го искам ... :x
Дано всички ни споходи твоят късмет cambozzola,а на теб да ти е живо и здраво детенцето !!!
Благодаря ви момичета за отговора. Аз ще съм по къс протокол и вчера ми беше 1 ден от цикъла стойността му при мен е 80, дали ако го изследвам пак днес ще се е променила?
Proletina,честито за стартираният опит и успех!!!Финансирането ти е с лични средства или по Фонда?
« Последна редакция: Януари 12, 2011, 11:54:24 am от evita1717 »