0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #620 -: Февруари 01, 2011, 21:19:03 pm »
Успех момичета!
Ще чакаме скоро да ни се похвалите с добри новини!
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
« Отговор #621 -: Февруари 01, 2011, 21:26:22 pm »
На мен днес ми дойде в 11 ч. и в Четвъртък отивам в клиниката за евентуално започване на стимулацията.Дано нямам проблеми с хормоните и да започнем късият протокол  :crossfingers:
Не съм звъняла за записване на час , защото имах страшно много работа в офиса , но утре ще направя опити и дано успея!

П.С.На мен д-р Стаменов ми каза 2 или 3 ден.
Супер значи ще се засечем, дано да успеем утре със записването на час. А ти  по къс протокол ли ще си?
Куклена  молитва
Боже, Боже... Каква красива душа.
Като кукла! Като ангел! Като звезда!
Изпрати я, Боже в този светъл дом,
дай й път, любов, подслон!
ТЕ искат детенце да имат –
дари ги, Боже, направи ги трима.
Чудото светло скоро стори –
куклата тяхна по ангел прати:
близнаци, дъщеричка, син...
Да бъде, Господи! Амин!
« Отговор #622 -: Февруари 01, 2011, 21:36:19 pm »
На мен днес ми дойде в 11 ч. и в Четвъртък отивам в клиниката за евентуално започване на стимулацията.Дано нямам проблеми с хормоните и да започнем късият протокол  :crossfingers:
Не съм звъняла за записване на час , защото имах страшно много работа в офиса , но утре ще направя опити и дано успея!

П.С.На мен д-р Стаменов ми каза 2 или 3 ден.
Супер значи ще се засечем, дано да успеем утре със записването на час. А ти  по къс протокол ли ще си?
Да.Изпратих ти ЛС  :wink:
« Отговор #623 -: Февруари 02, 2011, 00:00:00 am »
evita1717, neliana- Успех момичета! :grouphug: Вярвам, че ще успеете, защото имаме нужда някой да повлече крак и да завалят положителни тестчета!!!
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #624 -: Февруари 02, 2011, 07:19:57 am »
Хайде момичета успех и ние сме след вас! osi_9 :crossfingers:

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

« Отговор #625 -: Февруари 02, 2011, 09:51:32 am »
Момичета имам нужда от спешен отговор от тези , на които се е случвало да използват болничен по време на процедурата /преди този който се дава след пункцията/ от личен лекар или от кого е издаден и каква диагноза пише той/лекаря/.В смисъл някаква свързана със стерилитет или просто диагноза без значение каква?
Налага се утре да съм вече в клиниката , но личната ми лекарка не иска да ми издаде болничен лист , а ако не представя такъв във фирмата искат да ме уволнят , защото не искат отсъстващи служители !!!
« Отговор #626 -: Февруари 02, 2011, 10:03:25 am »
Момичета имам нужда от спешен отговор от тези , на които се е случвало да използват болничен по време на процедурата /преди този който се дава след пункцията/ от личен лекар или от кого е издаден и каква диагноза пише той/лекаря/.В смисъл някаква свързана със стерилитет или просто диагноза без значение каква?
Налага се утре да съм вече в клиниката , но личната ми лекарка не иска да ми издаде болничен лист , а ако не представя такъв във фирмата искат да ме уволнят , защото не искат отсъстващи служители !!!

Евита , пише се с в болничния от клиниката - пункция на ембриони или ембриотрансфер , не съм сигурна с точност ,но е едно от двете .

Успех ти желая .
« Отговор #627 -: Февруари 02, 2011, 10:05:38 am »
Личната ти лекарка, най-малко е малоумна. При първа възможност ти препоръчвам да я смениш и ще я питам за кого ще получава праводи от НЗОК.
Пробвай от друго място да си вземеш болничен, някои познат лекар в болница например. Или си пусни неплатен отпуск, щом и шефовете ти са също толкоз малоумни.
*
« Отговор #628 -: Февруари 02, 2011, 10:26:42 am »
Не съм много компетентна, но според мен от Малинов ще ти издадат болничен, защото те правят манипулацията. Като прави хистерото нали от Малинов ти дадоха болничен? За мен логиката е същата!
« Отговор #629 -: Февруари 02, 2011, 10:31:23 am »
От деня на пункцията дават 1 месец,можеш да вземеш и по-малко,лично на мен ми бяха много,но се опазих от вируси!

*
« Отговор #630 -: Февруари 02, 2011, 10:31:54 am »
Те ще и дадат болничен след пункцията, а на нея проблема и е с отсъствията по време на стимулацията.
« Отговор #631 -: Февруари 02, 2011, 10:33:42 am »
Е да аз си взех 7 дни отпуска преди пункцията.

*
« Отговор #632 -: Февруари 02, 2011, 10:42:00 am »
Пфу ясно, не бях разбрала въпроса правилно! Дааа личната трябва да свърши работа. :(
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #633 -: Февруари 02, 2011, 10:43:09 am »
evita1717 , болничния които ще ти издадат от клиниката е от деня на пункцията  за максимум един месец, ако пожелаеш може и по-малко.
За това което питаш , не издават болничен в Клиниката.
Щом личния лекар не иска да ти издаде , търси познат лекар , които да ти издаде  -  трябва с някаква си друга диагноза- сега покрай грипа предполагам няма да е проблем.
Моя  личен не искаше  с обяснението ,че не било редно -аз като човек му казах за какво става въпрос, но отказа.Може и да се  е притеснил да не го компрометирам. Т.к имам лявостранна радикулопатия , въз основа на това ,друг лекар ми издаде болничен, но  може да е само за седмица.
Дано намериш  вариант!

evita1717, neliana
, стиснати палци за  щастлива и успешна процедура !!!
« Последна редакция: Февруари 02, 2011, 11:48:23 am от nimika »

« Отговор #634 -: Февруари 02, 2011, 10:59:08 am »
Здравейте,  моля ако има момичета с идентичен проблем да помогнат с коментар: на 27 години съм, при УЗ се видя, че антралните ми фоликули за десен яйчник за 4, за ляв 1, MOD21, съответно MOD18...Инхибинът е 27.09, амх 1.68. Ако някой от вас е имал идентични стойности, ще се радвам да сподели опита си и най-вече дали въобще има успеваемост с такива стойности за инвитро процедура...Благодаря!
« Отговор #635 -: Февруари 02, 2011, 11:00:06 am »
Те ще и дадат болничен след пункцията, а на нея проблема и е с отсъствията по време на стимулацията.
Именно  :wink:
Сега се разбрахме да отида при гинеколог и оттам ако ми издадат - ще опитам така и после ще ви пиша как е минало и дали съм успяла.Стискайте палци!

Благодаря за бързата реакция на всички! :balk_7:
*
« Отговор #636 -: Февруари 02, 2011, 11:13:47 am »
Julia_21,
при теб явно става дума за намален яйчников резерв. Аз бях със същата диагноза, и подобни на твоите стойности на хормоните. Отговарях слабо при стимулация, въпреки големите дози хормони. При последната имах само 3 фоликула, и съответно 3 яйцеклетки и 3 ембриона. И трите за имплантираха, дори се наложи редукция.
Шанс винаги има! На правилното място си!
Успех!

можеш да прегледаш тези две теми:

Нов подход за тежки случаи/няколко неуспешни ИКСИ/ при Д-р Стаменов с ИЯР
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=37774.0

Инвитро/ИКСИ - Качество на яйцеклетката!
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=32875.0
« Отговор #637 -: Февруари 02, 2011, 11:17:38 am »
Лиле, благодаря ти, особено като видях лентичката ти: думите са излишни, имам надежда!
« Отговор #638 -: Февруари 02, 2011, 17:18:57 pm »
Ще ви следя,и моето инвитро на ЕЦ приключи с неуспех.Теста беше началото на декември и сега събирам сили да започна отново.
« Отговор #639 -: Февруари 02, 2011, 19:02:25 pm »
Момичета, днес д-р Бойчев ми прочете по телефона резултатите от имунологичните изследвания. За съжаление не помня стойностите на NK-клетките, но това което е извън норма е следното:
"Дисбаланс на лимфоцитите. Занижени Т-клетки и завишени NK-клетки(не запомних процентите)" Но накрая няма никакъв коментар или препоръка. Винаги ли пишат коментар? Чудя се защо няма. И Док се чудеше и каза, че ще трябва да зъним на доц. Балтаджиева. Но мен не ме свърта. Всичко друго ми каза, че е наред.