0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Количките-2!
« Отговор #840 -: Март 13, 2012, 19:11:17 pm »
Сега гледам близнашките колички и много съчувствам на снаха ми какво ще трябва да тътрузи ...
O, Фуси, колкото и лека да е близнашката количка, като се напълни си тежи  :D Но се свиква... Аз си изкарах с чиполиното 2 години, сега е при други близнаци, доволна бях. А сега имат дори и по-добри модели и по-евтини.
« Отговор #841 -: Март 13, 2012, 19:12:33 pm »
Елена,благодаря за съветите,количката е около 13кг със зимния кош,не е много за мен,предвид ,че първата ми беше на 15 кила,таман да развивам мускули:)Днес ме свързаха с една мацка ,която иам такава количка,каза че е много доволана преди това била със стоки та може да сравнява,била много стабилана и маневрена,а почистването наистина било много лесно,ако е по замърсена ми каза да ползвам мокрите кърпички за кухня.Колкото до пазенето ,далеч съм от тази мислъл купувам си я ад си я ползвам с мерак и хич не ме интересува дали ще се захаби или др,нямам планове за повече деца:)
Сега започвам тежки преговори,по случая сготвих любимото ядене на моя нали знаете ония мохабет за любовта и стомаха:))Аз почти съм решила,много ми хареса и искам точно тази,дано излезе качествена,ако пък не имам 5 приятелки с бебета,докато родя все ще има вакантни колички:))
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #842 -: Март 13, 2012, 20:16:05 pm »
теди, вероятно е по-стабилна от стоккето, защото не се държи само на един прът отдолу. успех в преговорите, една опция е да намериш две още по-скъпи колички и да му кажеш, че то на всички са им такива цените и толкоз.
« Отговор #843 -: Март 13, 2012, 20:50:48 pm »
Хааххахах много ме разсмя с това предложение,бе жено от сърце се посмях,веднага ще го вкарам в употреба:)
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #844 -: Март 13, 2012, 21:27:19 pm »
Евтината количка за 89 лв. не се лъжете да си я взимате, защото като я гледам предното колело не се върти и ще е зор със завиването.

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #845 -: Март 13, 2012, 22:26:54 pm »
Тези евтините колички съм ги виждала на живо - еми ужасни са, особено плата, по колелетата не стигнах да ги заглеждам.
А чиполиното, за което Миси попита, е имитация според мен на бейби джогера http://www.babyjogger.com/city_mini_lp.aspx

*
« Отговор #846 -: Март 13, 2012, 23:46:56 pm »
Теди, аз имах Куини Спиди. Една колежка си беше взела Сенц. Не сме имали оплаквания.
Не знам какви са ви улиците, но големите гуми са супер за строшените софийски улици.
И да ти кажа честно - лично мнение, не че мога да дам хиляда евро за количка, но не виждам смисъл. Колкото и да е страхотна, когато бебето натежи, ще искаш да я смениш с по-лека. Моето Спиди беше 11,5 кг, но с бебе 10-12 кг, малко багаж, бая зор виждах, ако имах да качвам баир. Следващата ми количка беше само 6,5. Още я ползваме от време на време, когато е болен или ще ходим някъде само двамата. Иначе баща му го носи "на конче".
Спидито сега вози друго бебе.  :D

« Отговор #847 -: Март 14, 2012, 09:55:56 am »
Blu sky,аз не пия,не пуша,не си купувам маркови дрехи,кола не карам ,та да ми купи мъжа ми,така че мился че заслужавам едно малко удоволствие ,като точно тази количка:)До сега сме дали хиляди по лекари и процедури искам и за нещо хубаво да похарча:)За първото ми дете нямах възможност и всичко ми бе подарено,само гледах другите и си мечтаех...Сега Слава на Бога тази сума няма да събори смемейният бюджет:)Вече имам подарен Макларън летен вариант,като ми натежи бебчо ще се местим,а тази ще продадем:)
*
« Отговор #848 -: Март 14, 2012, 10:06:01 am »
Blu sky,аз не пия,не пуша,не си купувам маркови дрехи,кола не карам ,та да ми купи мъжа ми,така че мился че заслужавам едно малко удоволствие ,като точно тази количка:)До сега сме дали хиляди по лекари и процедури искам и за нещо хубаво да похарча:)За първото ми дете нямах възможност и всичко ми бе подарено,само гледах другите и си мечтаех...Сега Слава на Бога тази сума няма да събори семейният бюджет:)Вече имам подарен Макларън летен вариант,като ми натежи бебчо ще се местим,а тази ще продадем:)

:good_post: :good_post:

Дано си убедила и таткото да даде паричките  :lol:  :goodluck:

*
« Отговор #849 -: Март 14, 2012, 12:26:31 pm »
TEDI 81, разбира се че заслужаваш такава количка! Купите си я и ползвайте със здраве! Готина е!  :)

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
« Отговор #850 -: Март 14, 2012, 19:55:05 pm »
Момичета,оказа се че в България няма бял вариант на количката,в Пре маман можело да се поръча само черна и кафява,а те изобщо не ми харесват.Прилича на хлебарка черната.Така се наревах,бях настроила и цял ден си я представях с бебчо вътре,ама няма да стане май моята:(((Ако трябва да я поръчвам от чужбински сайтове с доставката ще стане вече брутална цената ,а и ми се искаше да я видя да я пипна ,а не така само на снимки...Много ми е смотано и тия хормони ме напушват от вътре,отивам пак да си порева да ми олекне..

*
« Отговор #851 -: Март 14, 2012, 21:37:32 pm »
Момичета, може ли да ми кажете отзиви за Bertoni Foxy:
 http://koli4ki.com/product_info.php/cPath/23_34/products_id/4828

също и Bertoni Star: http://koli4ki.com/product_info.php/cPath/23_34/products_id/4733

Те двете са почти идентични де. Не можах да разбера дали фокси-то има пълно легнало или полулегнало положение.

Леле Теди, ми сега??Няма ли я в друг сайт? Колко ли ще ти излезе доставката от чужбина? Не се отказвай, може да изкочи нещо :) :)

*
« Отговор #852 -: Март 14, 2012, 23:36:16 pm »
Теди, моят съвет е да потърсиш онлайн магазини и да провериш цените за доставка.

Ето ти един:
http://www.kidslovedesign.com/mima-xari-poussette-structure-blanche-coussin-gris-perle.htm

Пиши им! Сигурна съм, че с доставката няма да излезе повече от 2000 лв. Дори можеш и да спестиш.

Успех!

« Отговор #853 -: Март 14, 2012, 23:45:07 pm »
Благодаря Blue sky,ще проверя имам цели 4 месеца да търся.Да ме питаш за какво я искам още отсега аз ли да се возя в нея,ама мерак пусти:)
*
« Отговор #854 -: Март 14, 2012, 23:48:20 pm »
Сега и ти. И аз моята си я купих в пети месец. Още не ми личеше, че съм бременна.
И моля, моля - за немската далновидност. Току-що видяли положителен тест за бременност и вече си поръчваха обзавеждане за детската стая. С очите си съм го виждала.  :lol:
Май количката беше първото по-голямо нещо, което си купих.

*
« Отговор #855 -: Март 16, 2012, 04:27:34 am »
о да, и аз така, май бях в шести месец. теди, виж ибея, освен това някой майки правят комбина за доставка на няколко неща, ако е от европата едва ли ще е толкова скъпа доставката. аз бих ти предложила да ти я докарам, ама мъжа ми ме кара до летището и ще ме набие ако пренеса две колички и бебето (преди това съм пренасяла шкафове за кухня, ама сега е различно). успех. а не можеш ли да си я поръчаш на премаман или някой премаман в съседна балканска страна, или просто им пиши на тях директно. ох два часа е и съм на автопилот, спирам, успех
« Отговор #856 -: Март 16, 2012, 10:38:03 am »
Елена,благоадря за идеите:)Ние тъкмо това мислим дали някой близък приятел няма да се прибира от чужбина и да ни я донесе,но първо ще се свържа с Пре маман ,не виждам логиката да доставят кафява ,а бяла не??!!!Аз сигурно не съм в ред и ще ми се смеете ,ама само я сънувам мамка и и количка:))Аз по принцип съм си такава,като си навия нещо на пръста ,докато не стане откаам,ама сега от бременността хептен ме прихващат:))
*
« Отговор #857 -: Март 16, 2012, 15:51:02 pm »
не се притеснявай, по-зле ще става :D, а пък като се роди бебето да видиш. успех пиши как върви
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #858 -: Март 16, 2012, 20:36:14 pm »
Теди, днес една приятелка ми каза, че в единия от моловете тук във Варна продават бяла мима :D
« Последна редакция: Март 16, 2012, 21:36:36 pm от Eille »

*
« Отговор #859 -: Март 16, 2012, 21:13:51 pm »
Теди, днес една приятелка ми каза, че в единият от моловете тук във Варна продават бяла мима :D
Познайте кой ще ходи на море във Варна :-))