0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Количките-2!
« Отговор #860 -: Март 16, 2012, 22:05:05 pm »
Момичета,моята история с количката май ще има щастлив завършек,бгагодарение на една съфорумка,която ми изпрати линковете на един магазин в Бургас(f-27,благодаря ти!),успях да си поръчам количката:)))Хората ще ми я доставят безплатно ,а и ми направиха малка отстъпка,много съм доволна ,но ще трябва да почакам до средата на април ,тогава ще пристигне и пак ще имам 3 месеца да и се любувам и да и забърсвам праха преди да я вкарам в употреба:)Благодаря на всички ви за помощта и разбирането към драматичната ми история с Mima:)Като ми я доставят ще ви кажа дали е толкова готина ,колкото на клипа и снимките:)
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #861 -: Март 16, 2012, 22:15:35 pm »
 :balk_46: :balk_46: :balk_46:
 Неофициално още - честито!!!
Аз може ли да се запиша да я видя на живо?  :oops:

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #862 -: Март 16, 2012, 22:24:42 pm »
След като днес количката ми сдаде багажа се наложи по спешност да си купиме нова. Взехме тази за която ви питах - Chipolino Swift - на пръв поглед изглежда добре и е доста лека, като я покарам седмица/две ще пиша как е.
« Отговор #863 -: Март 16, 2012, 22:43:29 pm »
Разбира се,че ще я видиш има си хас:)Смятам по цял ден да обикалям по улиците,хем да използвам хубавите летни дни ,хем да влизам във форма:))
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #864 -: Март 17, 2012, 08:01:54 am »
Момичета, може ли да ми кажете отзиви за Bertoni Foxy:
 http://koli4ki.com/product_info.php/cPath/23_34/products_id/4828

също и Bertoni Star: http://koli4ki.com/product_info.php/cPath/23_34/products_id/4733

Те двете са почти идентични де. Не можах да разбера дали фокси-то има пълно легнало или полулегнало положение.

Леле Теди, ми сега??Няма ли я в друг сайт? Колко ли ще ти излезе доставката от чужбина? Не се отказвай, може да изкочи нещо :) :)

Никой ли не може да каже нещо за тези колички?

*
« Отговор #865 -: Март 17, 2012, 08:52:54 am »
Иванита, за мен "облегалката се смъква на 2 нива с 45 градуса до хоризонтално положение" означава, че фоксито има пълно легнало положение. Конкретно за тези 2 модела не мога да коментирам нищо. Единствено мога да кажа, че ние сме с Бертони Атланта и съм много доволна. Напук на коментарите за марката количката излезе много здрава и какво ли не преживя, и къде ли не сме я ползвали. Иди и ги виж на живо и двете. :)

*
« Отговор #866 -: Март 18, 2012, 13:27:06 pm »
теди, честито!  :D, пусни един снимки като дойде
« Отговор #867 -: Март 18, 2012, 18:11:21 pm »
Задължително,ама ще ме научиш как става,като дойде ще ти пиша на лични да ме инструктираш ,че с компютрите сме на Бие:))Научила съм си само ,каквото ми трябва за работата  другото ми е мъгла:))
*
« Отговор #868 -: Март 18, 2012, 19:34:57 pm »
 :wink:
« Отговор #869 -: Април 18, 2012, 10:08:12 am »
Теди, виж, открих една обява в Бургас за подобна количка, май... Извини ме, ако нещо бъркам. Просто като я видях и се сетих за теб...
http://bg-mamma.prodavalnik.com/kombinirana-kolichka-abc-design-3v1-podark-prohodilka-cangaroo-i4479149
« Отговор #870 -: Април 18, 2012, 14:44:46 pm »
Момичета днес попаднах на това намаление http://www.bebe-best.com/jane-kolitchka-unlimit-formula-matrix-green-valey-j49-2010-p-22949.html
Бих искала да помоля тези от вас който ползват марката да споделят мнението си.
Аз като цяло на това се спрях, но бих искала да чуя коментари :)
« Отговор #871 -: Април 18, 2012, 20:20:18 pm »
Благодаря,че си сетила мила,но не е моята,тя е бяла от нещо ,като кожа и е Mima Xari,чакам да ми я доставят към 1-ви май:)
Яна количката,която си харесала е много хубава,едно момиче продаваше такава в борса Зачатие и беше писала ,че е страшно доволна и и е служила много добре през цялото време.
« Отговор #872 -: Април 18, 2012, 20:34:30 pm »
Радвам се, Теди, че скоро ще се радваш на покупката, която толкова чакаш! Дано да ти служи мноого време изпълнено с щастие!
« Отговор #873 -: Април 18, 2012, 20:38:03 pm »
Благодаря ти!Дано и бебка си се роди живичка и здравичка,че нямам търпение да паля количката и да обикалям по парковете:))))Каката така я изгледах все навън,предимството на летните бебета:) :wink:
« Отговор #874 -: Май 23, 2012, 15:21:08 pm »
Эдравейте дами  :D бързам да се похваля, че от днес съм горд собственик на ето тази количка http://www.bebe-best.com/jane-kolitchka-unlimit-formula-matrix-holland-garnet-p03-p-35503.html?osCsid=pv6l34jp11gjilnok4cmv4mdc1 сега отивам да си я разуча и после ще споделя как е :)
*
« Отговор #875 -: Май 23, 2012, 15:25:25 pm »
на мен нещо не ми се отваря; иска регистрация по-скоро

*
« Отговор #877 -: Май 23, 2012, 17:19:25 pm »
яна честито, звучи като самолет, дано си я ползваш дълго време (в смисъл, да стои бебето в количката, а не количката в багажника на колата, както при мен). аз бих ти казала да си вземеш и един слинг, ще ти върши старшно много работа и в къщи и на разходки, когато бебето не ще да е в което и положение на коша  :D. ако искаш инфо за слингове и кенгура - пиши.
« Отговор #878 -: Май 24, 2012, 08:35:56 am »
И ние сме с Джейн Ънлимит, много съм доволна от покупката. Много лесно маневрена, управлява се с един пръст :wink:
Купихме само количка, също на намаление - 500лв, много сносна цена  :), а монтирахме кош за новородено на Джейн Номад, наследство от сестра ми :wink:

Асансьора ни е точно по мярка при влизане с чалъм :lol:, багажника на колата също 8)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #879 -: Май 24, 2012, 23:13:39 pm »
Честито Яна! Направила си страхотен избор!
Ние миналата година по това време си купихме Джейн, само че Номад.
Много съм доволна - страшно е маневрена, не е тежка и е с хубав дизайн. Като гледам останалите майки как се гърчат с техните китайски колички, направо ги съжалявам. Но все пак не всеки може да си позволи да даде тези пари за количка.