0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните №72
« Отговор #680 -: Януари 30, 2011, 13:14:13 pm »
Чери, не са ме пратили. Казаха ми че късната ФМ не е задължителна. По принцип първата правих при Марков и всичко си беше наред. Но тъй като от работата имаме и допълнително здравно осигуряване към Дженерали, можем да ползваме допълнителни опции при бременност - БХС, една ФМ и др. Тъй като при Марков нямаше как да мина по тази линия, затова реших че мога да си направя и късната, но засега имам информация, че майчин дом работят с дженерали. Утре по принцип ще ходя до работата и ще се обаждам в човешки ресурси да питам и къде другаде мога да отида. Та затова реших да правя и късната - като ми дават защо да не се възползвам.

*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #681 -: Януари 30, 2011, 13:23:39 pm »
Мамчета от снощи гърдите ми не са така болезнени и твърди,но са си все така големи,какво мислите за това,какво се случва,че снощи изпаднах в паника по този случай...
*
« Отговор #682 -: Януари 30, 2011, 14:31:23 pm »
Спокойно Бина...моите гърди също не са болезнени постоянно,а на моменти -в някои месеци повече в други по-малко-спокойно :wink:

*
« Отговор #683 -: Януари 30, 2011, 14:55:25 pm »
 Моите ме болят само при силен натиск иииии , в момента на освобождаване от сутиена  :wink:
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #684 -: Януари 30, 2011, 16:03:21 pm »
Tuci, както са ти казали в МД няма условия за ФМ. Но на теб по някакви причини ли са те пратили на късна ФМ? Аз се отказах от следваща ФМ, тъй като всичко беше в норма и не виждах причина да дам толкова пари отново без да се налага. Само за 4Д ме е яд че не можах да видя до сега..

Късната фетална морфология се прави, защото при нея могат да се видят малформации на плода, които е било рано да се видят в развитието на плода в по-ранните седмици!
*
« Отговор #685 -: Януари 30, 2011, 16:07:23 pm »
 Аз бих си направила ФМ ,а бих пропуснала 4Д , ако се налага да степенувам по важност...И на 3Д си го виждам юнака, а най- хубаво ще е като си го видя на живо.
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #686 -: Януари 30, 2011, 16:57:29 pm »
бина, моите гърди отдавна спряха да ме болят, нормално е, не се притеснявай.

« Отговор #687 -: Януари 30, 2011, 17:09:51 pm »
Здравейте момичета, отбивам се само да ви нагледам. Утре сутринта трябва да отида до болницата за да ми направият предоперативните изследвания и на 01/02-секцио. Много ме е страх, не ме свърта на едно място, но за съжаление това мен ме чака. Все още тая надежда, че раждането може да си тръгне само. Ето пак ви се оплаках, а не исках да ви натоварвам с моите грижи. Само ви моля да ми стискате палци. Надявам се следващото ми включване да е с прекрасна новина. Късмет на всички.
*
« Отговор #688 -: Януари 30, 2011, 17:24:54 pm »
Deni_15, не се страхувай. Мисли за малкото съкровище и всичко ще е наред :D
Успех ти пожелавам :D

*
« Отговор #689 -: Януари 30, 2011, 17:29:11 pm »
Дени, много стиснати палчета. Всичко ще бъде наред, така че те чакаме с хубави новини.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #690 -: Януари 30, 2011, 17:55:02 pm »
Deni много стиснати палци всичко да е по мед и малко :) Вярвам че така ще е..
Аз да се "оплача" от болка в корема.Постоянна не много силна,но нали съм тази вечер на доки да видим какво ще каже.Нещо ми се се струва много твърд корема почти целия и тази болка.. Охх нямаха край тревогите ни.
*

ivaleta

• 200
  • Няма по-голямо щастие от децата!
« Отговор #691 -: Януари 30, 2011, 17:56:35 pm »
Момичета,
Знаете ли докога се взема утрогестан? Лекарката каза до 12та седмица, но аз имам колебания дали това значи началото или края на 12та седмица... :lol: :lol:

*
« Отговор #692 -: Януари 30, 2011, 18:10:30 pm »
Момичета,
Знаете ли докога се взема утрогестан? Лекарката каза до 12та седмица, но аз имам колебания дали това значи началото или края на 12та седмица... :lol: :lol:

И аз това се чудех - като влезна в 12 да го спра или и цялата 12 седмица? И друго, което ме интересува нормално ли е да не чувствам никакви симптоми на бременост  osi_10 osi_10 ??? Допреди 1-2 седмици ме преболяваха гърдите, а сега нищо - нито ми се гади, нито нищо.Само където един як запек ме е хванал  :oops:  osi_15 :constipated: :constipated: чак дупето ме боли вече

Сарче, всичко ще бъде наред мила, не се притеснявай.

На всички сладки бременелки леки оставащи месеци,седмици, дни - на който колкото му остава :lol:

« Отговор #693 -: Януари 30, 2011, 18:12:24 pm »
Взимайте го докрая на 12-та, щом се чудите. :)
Аз 1-вата бременност го слагах до 14-15, защото ме беше страх да го спра. :)
*
« Отговор #694 -: Януари 30, 2011, 18:20:47 pm »
 Докторите ще ви го спрат. Защо трябва вие да взимате решението. Принципно утрогестана го спират , когато видят ,че плацентата се е образувала изцяло...
« Отговор #695 -: Януари 30, 2011, 18:25:26 pm »
Продължавайте си утрогестана, като трябва, както е казала дидон, докторите ще ви го спрат. Може да се наложи да го спирате постепенно, аз го слагах до късно, защото при рязко спиране прокървих.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #696 -: Януари 30, 2011, 19:45:22 pm »
Сари,Дени леко раждане на двечките и после бъързо възстановяване!

А за симптомите и аз да си кажа,че при мен в началото нямаше никакви,освен леко гадене от време на време.Така че не се притеснявайте излишно. :)

07.10.2009
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #697 -: Януари 30, 2011, 20:47:58 pm »
Дени, Сари, успех и на двете!
При нас стана 0 С и вирусите се раздвижиха  :(. Малкия го хвана такъв грип, какъвто не съм виждала досега... Дано мен ме подмине.
Желая на всички хубава седмица!
« Последна редакция: Януари 30, 2011, 21:49:59 pm от elle22 »
*
« Отговор #698 -: Януари 30, 2011, 23:49:31 pm »
честито на новодошлите
стискаме палци за дени и саррапл
боби чудесни новини!

аз да се похваля - днес поръчах легълце и матрак и протектори. много съм доволна, ще дойде другата седмица, дано да сме свършили с боядисването дотогава. зная, че е рано по принцип, но се оплаших ако ме спрат да пътувам не искам да оставям други хора да го избират. като наредя стаята ще кача вече снимки на сайта.

искам да ви питам какво ядете като започне да ви става тежко? аз каквото и да хапна ми става много неприятно в стомаха и се чудя вие как се оправяте, а честичко огладнявам  :oops:

честито и за финансирането по фонда, дано има още повече бебета догодина.
*
« Отговор #699 -: Януари 30, 2011, 23:57:10 pm »