0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро
Златен дъжд много е хубава закуската
Желая спокоен ден на всички
Здравейте всички!!! :P Днес 5 февуари е чудесен ден, който ми донесе ДВЕ РОЗОВИ ЧЕРТИЧКИ!!! Отлично начало!! Не може много да ми се отпусне сърцето,защото зад гърба ми са три неуспешни опита - кухо яйце, кървене във 7 - ма седмица и след това извънматочна бременност. Сега се надявам всичко да е на ред, не си позволявам да мисля за лоши неща - само положително!!! :P
Стскайте ми палци!!! желая на всички в най-скоро време РОЗОВИ ЧЕРТИЧКИ!!!!

Добро утро.
Закуската наистина е страхотна!
kimpo Честити ти две чертички, :crossfingers: всичко да е наред!
Прекрасен ден ви желая
*
Златен дъжд, благодаря за хубавата закуска! :)))

kimpo, прекрасна новина! Желая ти лека бременност и пухкаво бебче на финала! :bighug:

Приятен почивен ден на всички, наслаждавайте му се кой както намери за добре! :)))
*
Привет и от мен.
Ей че хубави новини има вече. Честито на виделите така хубави две чертички. Момичета пожелавам ви най-прекрасните бременилски месеци и на финала по едно хубаво и пухкаво бебче.
Златен дъжд, закуската е супер. Присъединявам се и аз.
Много хубав ден ви пожелавам. И сега да ви поръся с малко вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Аз много съм изтървала,докато бях на очни.
Виждам,че има доста нови-добре дошли.Пожелавам ви скоро да постигнете мечтата си!
kimpo,честито,миличка,леки и безпроблемни девет месеца!
Ето и малко вирусчета от нас  :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Златен дъжд, страхотна закусчица :eating:
kimpo, честито и лека бременност! Дано още такива новини чуем в най-скоро време!!!
Покрай мен нищо ново...
Приятна почивка на всички :bighug:
Благодаря на всички за стиснатите палци. Днес ми потвърдиха бременността.Успех на всички :)

Това е от темата за инсеминациите.Пете, ако решиш впиши я и нея.Не знам дали ще дойде сама да каже и тук, но там си го е казала.
Честито и на kimpo и леки 9 месеца.

*
Здравейте момичета
Вижда,че вече заваляват хубавите новини :D
Кимпо, честито и леки оставащи месеци :)
Златен дъжд много хубава закуска си ни приготвила

Приятен уикенд на всички :bighug:

*
Привет и от мен :)

Аз както винаги закъснях за закуската.. Златен Дъжд, другия път ще я оценя, обещавам  :wink:
И тук да честитя на Мони, да и е жив и здрав малкия юнак Теодор!
На kimpo, тихичко Честито, и успешна лека и бремнност.  :cloud9: preggo Този път всичко ще е наред!  :D
При нас също нищо ново, раздавам го "аларма" , по 3 пъти на ден припомням на моя съпруг да си пие ФертилиЕйд-а ..
Лека вечер момичета-кокичета  :)

Здравейте мацки, ние с мъжо се местим тези дни...няма да имам нет..така че ще пиша повечко чак към вторник-сряда..няма да мога и темичка да пусна.. Така че стискам палци за още ++ до края на седмицата

Целувам ви и се пазете

Добро утро
отдавна на съм сервирала аз закуската
Лек и спокоен ден на всички
*
Добро утро и от нас! :D
Лиони, благодаря за закуската мила! :D
Честито на Кимпо и Линет! Лека и безпроблемна до финала! :D
Туци, Краси и Иванита, хайде казвайте коя ще пуска утре темичка :wink:
Прекрасен неделен ден! :D
Добро утро сладурки. аз си взимам от закусчицатта, пийвам си кафенцето..и стягам багажерийте...че хич не са малко.. бая работа ми се очертава днес :(.. Хубаво си починете, че утре е понеделник :(:(:(

Добро утро на всички ! Ех, веднъж и аз да успея на време за закуската  :hungry:  страхотно е кафенцето, Льони благодаря.
Аз все още не съм се престрашила да меря тази температура  :? Термометъра и лист с химикал са до леглото, но аз ...не знам какво чакам.
Хубава неделя на всички  :balk_71:
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Добро утро, момичета!

Tonita80, ако не премериш температурата и утре, по-добре отложи измерването за следващия цикъл. Базалната температура се измерва от началото на цикъла до края, за да има ясна представа. Много момичета пропускат измерването само в дните с менструално течение.

kimpo, честита бременност!  :D
« Последна редакция: Февруари 06, 2011, 10:15:28 am от polisia »
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро, момичета!
Lioni, тъкмо навреме пристигам за закусчицата :wink:
Утре може да ме преместите пак в списъка на ловуващите. Това беше поредният месец на разочарование за мен. И февруари ще мине в изследвания и мисля март да започнем с АРТ (ако дотогава имаме спермограма де :?).
Приятна почивка на всички :bighug:!
« Последна редакция: Февруари 06, 2011, 10:41:16 am от gergana :-) »
*
Привет и от мен.
Лиони закуската е супер. Присъединявам се на масата.
Пете няма проблем и аз да я пусна :D. Ако някой друг има желание да казва, ако не утре е мой ред :wink:.
Хайде да ви пожелая хубав и прекрасен слънчев ден и да ви поръся разбира се с доза вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Здравейте момичета
Честито на всички видяли двете чертички , леко бременеене и здрави и хубави бебчета накрая . :D
Аз не съм от чакащите вече на 5ти ми дойде  :( , но се очакваше едва ли след една година щеше да стане ей така , поне съм обнадеждена , че часа ми при дкктора наближава  :)
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Ззравейте и от мен момичета. Незнам кой е разбрал и кой не, но Петето е пуснала една прекрасна темичка...

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45008.0

Да ни е жива и здрава мама monik_s и нейния малък юнак Теодор.
Ихаааааааа   :cheerleader: