0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета,
Ако може и аз да се присъединя към вас, от скоро пиша, но форума от няколко дни не мога да спра да го чета  :balk_121: Въоръжих се днес с термометър, тестове за овулация и фолиева киселина и от утре започвам ....
Съжалявам за лошите новини днес, които прочетох тук... Надявам се този месец да донесе късмет и най- важното е да не се отказваме (ние с мъжа ми сме в опити за бебе вече шест месеца, но не мога да спра да мисля за това всеки ден, толкова силно го искам)  :balk_134:
... И сигурно затова ви чувствам толкова близки ... И преживявам за всяка от вас ...
От този месец ще си кача графиката и аз ... И ще съм благодарна за коментари   :)
 :thankyousign:
 :bighug: :bighug: :bighug:

*
Tonita80, добре дошла. Пожелавам ти много скоро да се преместиш в бременилската тема.
Малко дяволче, много съжалявам за това, което ти се случва.

*
Здравейте момичета!
И аз съм нова и от както съм тук не спирам да ви чета!Ето че и аз се престраших да пиша.Темата е страхотна и страшно позитивна-даже ме кара да се усмихвам,надявам и радвам за всички успели.Аз се нареждам сред ловуващите и ще чакам най-желаното.Успех на всички!!!!
Чакаме те, бебчо....
Добро утро!
Хайде да ви сервирам закуската-чакам ви на масата.

Дяволче съжалявам за тези новини.Миличка кураж. :bighug:
Лиони наистина какво е крайното заключение на спермограмата-поне на нашата имаше,дори имаше и препоръки за вариант за забременяване.Дано всичко да е наред.
Танита,Isebs  :welcome_1:.Дано скоро да се преместите в другата тема и скоро да се похвалите с добрите новини.
Момичета при мен нещата вече се очертават-с тази температура си чакам :witch: ,но дано поне да е днес,че в събота да започваме с подготовката за инсемнацията-дай боже да е първата и последната.
Приятен ден на всички!

Добро утро,
Мария много е хубава закуската,
Няма крайно заключение на спермограмата,и мъжо не е поискал да му напишат, днес ще се обадя в клиниката да питам.
Ние отиваме да си правим изследванията небходими за брак.
Лек ден
*
Tonita80, icebs, добре дошли и бързо да се преместите в темата на щастливите бъдещи мами! :bighug:

Lioni_R, успех с изследванията, ще чакаме хубави резултати!

mariq_81, благодаря за закуската! Тези дни ти се очертаваш най-ранобудната. :))) Успех и на тебе с инсеминацията, после разкажи как е минало. При мен няма да се получи и този месец :(
Хубав ден на всички и много усмивки!
Добро утро  :bighug:
Танита,Isebs добре дошли , както казват момичетата тук най - голямото пожелание е да не се задържате много успех ви пожелавам  :)
Мариястрахотна закуска си сервирала  :D
Аз днес , като съм кукнала в 6 часа  8O, това не ми се е случвало досега освен когато не съм спала цяла нощ и си измерих Т и беше по - ниска 36.9 , но се надявам , че няма да се задържи така . Иначе още не ми е дошло и гърдите си ме болят , много ми се иска да стане преди да тръгна по доктори , това е последната възможност и просто не мога да мисля за друго , макар че при една година опити , да стане точно като си записах час е почти невъзможно  :lol:, но надеждата умира последна нали така ?
Добро утро момичета.
Лора Райчева и аз съм като теб, като се събудих- все едно съм спала цял живот. Предполагам че е от новолунието- нали съм си раче- това трябва да е причината.
Моята БТ днес е по- висока, ама не знам дали е от чашата вино снощи?!@?$#?
Но съм оптимист.
Бъдете и вие :)
Целувки, прегръдки и мнооооого усмивки.
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
Добро утро момичета.
Лора Райчева и аз съм като теб, като се събудих- все едно съм спала цял живот. Предполагам че е от новолунието- нали съм си раче- това трябва да е причината.
Моята БТ днес е по- висока, ама не знам дали е от чашата вино снощи?!@?$#?
Но съм оптимист.
Бъдете и вие :)
Целувки, прегръдки и мнооооого усмивки.

пожелавам ти успех , не знам дали новолунието има нещо общо , но аз не съм спала като хората знам , че много се въртях и много сънувах , но не помня нищо  :? , а в същото време се събудих рано с чувството , че съм се наспала добре  8O .
Като каза вино , аз често пия по една чаша вечер  ,но не съм забелязала да и влияе  :dontknow: но всичко е възможно
Добро утро милички  :)
Е аз днес ще успея да пия едно кафенце с вас  :D
Мими чудна маса си ни приготвила,благодаря ти мила.Дано тази инсеминация която ви предстои да е успешна и скоро време да ни се похвалиш  :crossfingers:
Лиони мила дано резултатите са ок.Трябвало е да направите спермограма в специализирана клиника а не в обикновенна лоборатория.Моят мъж така направи и после се наложили пак да прави в клиника и стана двойна работа.
Малко дяволче нямам думи за това което се случва при теб,прегръщам те силно  :bighug:
Tonita80, icebs добре дошли при нас  :welcome3: не се задържайте много тук
Serendipity горе главата,всичко ще влезе в ритъм  :crossfingers: :goodluck:
Лори дано си я прогонила  :witch: поне за няколко месеца  :crossfingers: :bfp:
Много стиснати палчета на всички на кой за каквото му трябва
Лек и усмихнат ден муцунки!

Вярвам!!!!
Момичета добро утро и от мен.
Миме хапнах и пийнах кафенце-благодарство!
Имам нужда от помощ-утре ще правим спермограма ,но мойто момче от снощи вдига температура!!!!!Това проблем ли ще е?Ще окаже ли влияние на резултатите?
« Последна редакция: Февруари 03, 2011, 10:15:30 am от sismondi »
Добро утро милички  :)
Е аз днес ще успея да пия едно кафенце с вас  :D
Мими чудна маса си ни приготвила,благодаря ти мила.Дано тази инсеминация която ви предстои да е успешна и скоро време да ни се похвалиш  :crossfingers:
Лиони мила дано резултатите са ок.Трябвало е да направите спермограма в специализирана клиника а не в обикновенна лоборатория.Моят мъж така направи и после се наложили пак да прави в клиника и стана двойна работа.
Малко дяволче нямам думи за това което се случва при теб,прегръщам те силно  :bighug:
Tonita80, icebs добре дошли при нас  :welcome3: не се задържайте много тук
Serendipity горе главата,всичко ще влезе в ритъм  :crossfingers: :goodluck:
Лори дано си я прогонила  :witch: поне за няколко месеца  :crossfingers: :bfp:
Много стиснати палчета на всички на кой за каквото му трябва
Лек и усмихнат ден муцунки!

успех и на теб  :crossfingers: и на всички други момичета все още нямаме нито един  :bfp1: дано да се промени статистиката

Сисмонди , нямам никаква идея  :dontknow: , но според мен не би трябвало да пречи
*
Добро утрооооо, ех че хубаво имаме си нови попълнения Tonita80, icebs добре дошли при нас и да не се задържате много, а да се местите в темата на бременните  :D
Благодаря ви за стиснатите палчета, ама май и този месец изпуснахме ову-то, то с тия пътувания на половинката ми така се получава, но нищо, все някой ден и на нас ще се случи.
Дяволче съжалявам миличка, много от нас са изпитали загуба, може да не ми вярваш, но ще отмине болката - поплачи си достатъчно и бързо да се възстановяваш. Сега като се сетя щях да съм в 5-ти месец, ама такъв е живота - така е било писано и след като се е случило, значи така е трябвало да стане, поне с това се успокоявам.
Много стискам палчета на всички и мноооого целувки
Лек ден сладурки
Нещо да знаете за Сарито, да не би вече да си имаме малко юначе  :ask: и Монито изчезна  :wink: пък да не изброявам и другите Снежито само ни чете и мдааа доста оредяхме,ама .....
*
Ами чета ви Жени,не ви пропускам всеки ден ,ама няма нищо ново при нас....Сарич и аз я търся и чкам новини ,може и да има вече  :lol:
 :welcome3:на новите момичета и бързо да отиват в другата тема :wink:
Дяволче,както е казала Жени повечето сме минали през това,поплачи и давай смело напред към целта :hug2:
Фовчи,Снежи,Гали,Йоли и всички щъркелани ,че ще пропусна някой :oops: :grouphug: :crossfingers: :bfp:
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

*
Добро утро и от мен.
 :welcome_1: на новите попълнения и да не се задържате дълго в тази тема.
Мария, закуската е супер. С удоволствие се присъединявам.
Лора, нищо чудно. То в много случай става така. Стискам палци скоро да се похвалиш и да не трябва да ходиш по доктори, освен за да гледаде бебчо как върви  :crossfingers:
На всички много стиснати палчета и една доза вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

tucy , много ти благодаря  :flower: дано да си права , много ме е страх да повярвам , че е възможно , дано симптомите да не лъжат пак , но толкова изразени не съм имала  :?
Здравейте момичета,
изследванията са ОК и на двамата,
ще правим нова спермограма, доки даде на моят мъж за сега да пие вит В комплекс и аугментин.
За сега е това, готови сме вече с всичко, само чакаме да дойде дата и да станем законно семейство
Целувки на всички
Здравейте и от мен,
Пожелавам лек и успешен ден на всички.
Добре дошли на всички нови във форума мацки.
Краси

Момичета кокичета, моля ви някой да ни зарадва с ++, че направо ми става неудобно.. Пуснах тук една темичка.. а само лоши новини :( много зле се чувствам, все едно аз съм виновна :(

Хайде аз да те отсрамя :oops:
След няколко месеца опити най-после видях  :bfp: Дано всичко да е наред