Здравейте мили щъркеланки, ето и аз да се запиша в новата темичка.
Рени честита ти първа темичка, до края знаеш ли още колко има да пускаааш
Аз нямам нет вкъщи, че нещо компа се прецака след един токов удар и затова ме нямаше събота и неделя, но ми беше много мъчно за вас.
Марийче, то наистина има много малко чакане до ... истината и дано тя да е с две чертички
Геритвоята графика също много ми харесва.
Акинчи от мен пожелания този месец да е твоят и да нямаш вече вещуха за следващите 9 месеца.
Лорче добре си се насочила към изследвания, но Майчин дом, не е специализирана болница по стерелитет. Аз лично те съветвам да се обърнеш към такава и дано да няма нищо, за притеснение по изследванията ви.
Златен дъжд успех при изследванията, а относно това за колко време излизат от спермограмата, зависи къде я правят. Милото като ходи резултатите му излязоха след 30 мин., а пък аз за хормоните чакам по 2 седмици.
Polisia пожелавам ти бързичко да се оправяш... много е гадно като си болееен
Лионче кога беше вашето събитие, че забравих? Дано поднесеш подаръка, за който мечтаеш мила
Котаранкеее ти къде се криеш толкова време, а ?
Serendipity ще чакаме да докладваш
Жени ми ти къде хайманосва снощи бе мило, че си снощна ... Еххх завидях ти, леле как ми се лудеее
Бебешорче, къде си мила, пиши какво казаха докитата, ходи ли вече при тях ??? Мисля те.
А нашето
Мунче, скоро не е минавала при нас май, а ?
Уххх дълго стана пак нали
Пете ама... такова... да знаеш, че закуската е прекрасна
И това ако не е подмазване...
P.S. Леле
Маймункеее, тъкмо писах, че те няма... Целувам теее и принц Майкъл същооо