0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

http://www.youtube.com/watch?v=25juWGqwLqQ

ЛОВУВАЩИ  :bed:

Goldfin.ch :bed:
Гальонди :bed:
sofiabecheva :bed:
foveri :bed:
ТITKO :bed:
Marilena :bed:
Ruzka1 :bed:
Serendipity :bed:
Sarsafati :bed:

Жени :bed:
Златен дъжд :bed:
Krasunka :bed:
polisia :bed:
84mariq :bed:
geri_8819 :bed:
Mally :bed:
kotaranata :bed:
Snegina :bed:
Tonita80 :bed:
Isebs :bed:

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ  :bfp:

zyza - 04.02  yahoo_17
Tititbar - ?yahoo_17
Чоки - ? yahoo_17
Ioly  - 31.01 yahoo_17
vitanova_1981 - 02.02 yahoo_17
gergana: - 07.02 yahoo_17
Lioni_R - 07.02 yahoo_17
Bebeshori - 02.02 yahoo_17
akinci - yahoo_17
tsvety_t - 10.02 yahoo_17

ВИДЯЛИ  :bfp: ПРЕЗ МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Надито84 preggo :cloud9: :babyflips:
Kimpo preggo :cloud9: :babyflips:
Linnette preggo :cloud9: :babyflips:

Пожелавам на всички много сбъднати през месец февруари мечти, бъдете щастливи и не спирайте да вярвате.......!!!!!!!
« Последна редакция: Февруари 06, 2011, 13:58:14 pm от petqst »

*
Добро утро щъркелчета! :D
Чудна темичка Рени! :wink:
Да ви е честита новата тема и дано да я изпълните с много положителни емоции и тестчета!  :D
Заповядайте на кафенце и закуска :
За списъка, вие си знаете, но пак да кажа   :D - ако някой не е на правилното място, да пише! :wink:

Лека и прекрасна седмица на всички -  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Добро утро!
Ренка браво страхотно си се справила с новата темичка.Дано да се напълни само с ++++ тестчета.
Пете мерси за закуската и кафенцето-присъединявам се към вас.
Виждам,че съм в правилното списъче-офф остава само чакането(ее то не остана много ама..).
Лека седмица на всички,че моята ще е кошмарна!

Добро утро, момичета.
Рени, справила си се страхотно.И много изчерпателно.Явно си гледала за всяка една от нас къде да я сложиш.Аз в това списъче което съм, поне 2 седмици няма да мръдна от него.
Пете, закуската е страхотна.
Пожелавам новата темичка да се напълни с много, много  :bfp: :bfp: :bfp:

п.с. Аз имам 2 въпроса.
TSH има ли значение кои ден се изследва (мисля дали да го повторя изследването още някъде) ?
За колко време излизат резултатите от спермограма (след 3 часа сме там) ?

*
Добро утро щъркелчета ::))Честита нова седмица...нека се сбъдват на всички мечтите ни!
Рени, супер темичка, дано да ни е късметлийска!
Пете, мерси за приготвената закуска!
Златен дъжд, стискам палци за изследванията...всичко ще е наред!  :crossfingers: :crossfingers:
Лек ден на всички момичета :)
*
Добро утро, момичета! :bighug:

Прекрасно оформена тема, дано ни е на късмет февруари и само хубави новини!
Днес съм на преглед, ще споделя по-късно с вас резултатите. :)))

Желая ви успешна седмица и много късмет!
Добро утро момичета.
Честита ни темичка.Така искам да я изпълним с  :bfp:.
Искам да ви кажа,че мойта приятелка вчера си има момче и съм много щастлива.
Искрено се надявам скоро и ние да я последваме.
И ние ще правим спермограма в петък,ама ще е в обикновена лаборатория.Така решихме,ако има нещо тогава ще идем в клиника.
Serendipity,Златен дъжд ще чакам да пишете за резултати.
Искам да ви питам:каква е разликата между спермограма направена в обикновена лаборатория и в клиника по стерилитет?
Спорен ден на всички!
*
добро утро и от мен момичета.темата е страхотна,но аз вече пак са нареждам при ловуващите че вчера ме посетиха нежеланите гости,дано този месец успeeм.лек ден момичета и успешна седмица от мен
*
Добро утро и от мен сладурки, Рени страхотно си се справила миличка, дано се изпълни темата само с хубави новини  :D, Петенце и на теб благодаря за закуската, ама то не останало,като гледам лентичката- малеееее как лети времето само  :wink:
Сисмонди разлика от обикновена лаборатия и спец. клиника е, че в обикновената лаборатория изобщо нито съхраняват спермата, нито я изследват правилно - изобщо ама нищо общо нямат и по никакъв начин не трябва да се доверявате на такава.
Злаен дъжд успех с изследванията, за ТSH немога да помогна, но спермограмата излиза като резултата до 2 седмици максимум, зависи каква е и в каква клиника или лаборатория ще се прави.
Та аз май много се разписах, малко съм неадекватна - снощна съм  :lol: :lol: :lol:
Лек ден и само хубави новини да се чуват
*
Добро утро и от мен.
Рени темичката е супер. Браво на теб. Дано донесеш късмет и новата темичка се напълни с много +++++ тестчета.
Пете, благодаря за закуската. Нареждам се на масата да си хапна.
Пожелавам ви една много хубава и успешна седмица.
Ето и една доза вирусчета  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Здравейте сладурки, надявам се че новата седмица ще ви донесе само положителни емоции.. опитах се да се постарая с темичката.. простете, ако има грешки и неточности..правих я към 6.30 :):) ако има нещо Петето ще помага и ще редактира:):)

Целувки и стискам палци на всички да ни поднесете едни хубави 2 чертички :)

Рени темичката е супер споко!
Ти кажи как си,как се чувстваш?
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте момичета! Честита ви нова седмица! Пожелавам ви да бъде успешна и късметлийска!
renito86, благодаря ти, че си ме сложила и мен в списъка!
Аз съм болна с кашлица и уж не е грип, но от днес пия антибиотик.
Поздрави
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро, момичета!
Аз колко съм разсеяна - търсих ви в старата тема  :lol:
Рени, справила си се много добре с темичката!
Златен дъжд, ТСХ може да го направиш в който ден от цикъла желаеш. А за спермограмите при д-р Владимиров ми казаха, че излизат за 2-3 часа резултатите, не знам доколко е вярно...
Сисмонди, Жени много добре ти е обяснила разликата. Направете си я в специализирана клиника.
Serendipity, успех на прегледа! Ще чакаме да се отчетеш :wink:
polisia, скорошно оздравяване!!!
Лек ден на всички!!!
« Последна редакция: Януари 31, 2011, 10:58:45 am от gergana :-) »
Здравейте и от мен.
Успешна нова седмица и нов месец :)
Благодаря renito86 че си ме включила и мен в "ловуващи" , дано да има какво да ловя.
Довечера съм на УЗ, но според домашните тестове няма Овулация, дано да е късна.
Целувки на всички и успех :)
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
Здравейте момичета  :D много хубава темичка дано да е на късмет на всички  :balk_602: видях , че и аз съм в списъка горе , много благодаря  :bighug:.
Лошото е , че на моя М не може да се вярва, от първия ден когато ми дойде винаги е бил на 28 дни , но 4 месеца след като започнахме да опитваме започна да ми идва когато си иска 32,34,35,27,32 на такива периоди е  :lol:ако знаете как се израдвах първия път като ми закъсня  :lol: , но както и да е дано някой път изобщо да не цъфне .
Хубав ден на всички  :bighug:
Здравейте,мили дами!
Рени,страхотна темичка,мила :) Дано е късметлийска и да се напълни много много положителни тестчета!!!
Минавам набързичко да пожелая късмет на всички тук.Стискам ви много палчета,на кой за каквото му трабва.
Ето и малко вирусчета от нас  :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
Момичета , благодаря ви за отговорите в предишната тема  :bighug: смятам да започна с изследванията - да , ако хората са прави , че трябва да не мисля затова и да се успокоя (намразих тези думи  :x), единствения начин да го направя е да съм сигурна , че съм здрава и ми трябва само време , но наистина не ми се чака това незнание ме съсипва  :(
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Лорче, според мен правилно сте решили да започнете полека лека с изследванията щом е изминала 1 година от опитите. Ако желаеш разгледай предишната темичка където обсъждахме точно това със Златен дъжд (къде, какво и кога се изследва). Също не е зле да си запишеш отсега час в някоя клиника с оглед на това колко се чака за първичен преглед... :?
Здравейте и от мен мацки,
и темата и закуската са супер, благодаря на домакините.
Аз вече много се надявам месеца да ми е успешен и да поднеса най-хубавия сватбен подарък на семейството ми
Лек ден