добре дошли на новодошлите, сами честита девойка.
Жбрул, все така по вода да ти върви, да се гледате лесно и без драми, то така е най-добре, дай боже всекиму.
аз да ви кажа, ходих на последният с уикенд без бебе
бяхме на най-прекрасното място на света - Венеция, ние често ходим, той по работа, аз за кеф. много е прекрасно, пожелавам ви да отиде, само не с колички, защото по стълбите на мостовете е ад да се минава с количка, като ги гледах милите родители лошо ми ставаше. накупих на бебето някакви красоти дето сигурно ще ги облече два пъти, ама здраве да е.
обаче това с ходенето се оказа доста ограничено, хич не съм си представяла колко много ще се променя и как ще ми е трудно, ще ходя като патка и бавно-бавно, даже един мъж ме пита дали съм болна с температура, че ходя така. ама аз не му обяснявах.
нещо странно ми се случи и исках да ви питам - единия ден следобяд имах усещането, че имам нещо във влагалището си, буквално като голям тампон или нещо такова, ужасно неприятно и чак болезнено, уплаших се дали не правя разкритие, ама после си казах да не се правя на три и половина, те хората не усещат разкритието си, нали?
то верно че правихме малко секс предишната вечер, но ако беше от това щеше да е от сутринта, а стана като тръгнах да ходя към 2 някъде. днес нищо ми няма, на някого да се е случвало?
по повод газовете - аз във вашите седмици имах ужасни газове, нищо не съм правила за тях, но ябълки много ми помагаха и те си спряха от само себе си, дано и при вас да е така, че е много неприятно.
що се отнася до клизмите, аз като човек с хроничен запек това ми е най-малкия проблем, не знам само с контракции и клизма не е ли гадно - за тези дето ще раждат нормално, де?
хубаво бременеене на всички ни