Вещи, не се тормози излишно.
Моят трансфер миналата година беше направен при наличие на кръв от пункцията, след трансфера сутринта също имах кръв.....и беше ми ясно, въпреки че самия ЕТ беше гладък, прави го д-р Стаменов.
Днес, след като секретарките в събота ми се обадиха, че ми местят часа / а аз въобще не съм изявявала претенции при записването/ и ще ме прегледа д-р Персенска - ОК. След час закъснение на часовете, и това разбираемо, д-р Персенска, както беше горе, отиде другаде и като влязох беше при д-р Шевкетова. Хайде досието ми долу за сондиране на мнение от д-р Стаменов, аз пак в чакалнята
. После дойде д-р Персенска - извикаха ме, разбрахме се с две приказки.....
Влизам при секретарките за час - питат ме за какво - и аз ги попитах защо ми местят часа от етаж на етаж с най-равен тон , ей така за справка, че си отвисях два часа в чакалнята, като ми се развикаха, що съм ги обидила
. После като си обяснихме подробно едни на други кой от какво, хайде ранен час за следващия път, аз пак - сменям три автобуса, дайте ми половин час по-късно, те - не може
при условие, че почва от мен
- да съм си хванела нещо по-рано
Аз им казах, че така и така ще дойда на обяд, и без това има свободен обеден, те - нахална си. Дадоха ми час който искам и накрая пак - обидени сме
. И аз се извинявам, че съм попитала
Та, така отмъщението на секретарките.