Редовно съм била в графата "падна ми се", но при следващият си опит живот и здраве със сигурност ще държа на трансфера аз да избера кой да е докторът!Естествено, че при прегледите и по време на стимулация нямам този шанс, то когато имам тази възможност ще я използвам, още повече, когато имам причини да смятам, че се допуска недоглеждане и невнимание в конкретният случай от даден доктор при това не за първи път!
[/quote]
ако имаш и най-малките притеснения моеш да смениш клиниката. ако в деня на трансфера ти докотора го няма или нещо се случи какво ще правиш??? пък и от твоите постове разбирам, че при толкова грешки при тебе ти продължаваш да се натискаш...явно имаш достатъчно време и нерви за опити...
[/quote]
Кой ти дава право да ми казваш дали да сменям клиниката или не???Екипа в клиника Малинов се състои от 3-ма/визирам лекарският екип/ доктори, ако не знаеш ... едва ли е необходимо да ти отговарям!За кое се натискам, ти за каква се мислиш, че ще ми говориш с този тон???
Не си ти тази, която ще изразява мнение относно МЕН и това дали имам време и нерви, ясно ли се изразих или искаш да бъда по-крайна???