0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Съжалявам ако спамя темата ,но искам да кажа на Герито ,че аз точно за седмица минахме следните неща във специализирана клиника във Варна -всички хормони,спермограма,и цветна снимка -за седмица ги направихме плюс резултати.
Добро утро ,
днес ми се пада да сервирам закуската.
И аз вече се записвам към ловувашите от другата седмица, нооо ме очакват още много изследвания :(
Лек ден на всички
*
Желая на всички изпълнен с положителни емоции уикенд!  :balk_177:

За протокола - отново съм извън списъците. :)
Lioni_R, вече си взимам втора кифличка от хубавата закуска. Кафето днес не ми спореше много, на за кифлите...не мога да им издържа последно време. Аз се сдобих с безсъние. Снощи се събудих в 12 и стоях будна до 4. Незнам дали е симптом или не. Иначе освен леките болки в корема и кръста, друго няма. Нямам търпение да мине другата седмица.
Добро утро момичета.
Лиони, закуската е супер.
Лек и спокоен ден на всички.

за списъчето - в ловуващи съм.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен!
Миме, много съжалявам за инсето...
За списъците - и аз оставам засега извън тях. Чакам си М. и се надявам да дойде навреме, че иначе ще ми пропадне лапарото, а едва ме вмъкнаха в графика си за него.
Хубав ден на всички!
*
Привет момичета!Влзам да ви нагледам ,както винаги и да  пожелая успех :bfp:!

Добро утро и от мен (преди малко се събудих, голямо сънуване беше). И точно си пийвах кафенцето вкъщи и гледам - Льони сервирала чудни кифли  :P
Аз от този месец си меря температурата, мисля че се справям засега, то нямало нищо страшно. Само излиза малко нисичка, ама явно съм си студена  8O
За списъчето - в ловуващи съм.
Хубав уикенд на всички.
Здравейте момичета.Аз съм будна отдавна пих кафенце и хапнах кифлички-мерси Лъвче.
Радвам се,че идеята ми за списъчетата ви хареса и виждам,че се отчитате.
Накоя има ли желание да пусне темата в Понеделник или аз да се заема?Разбира се ще си помагаме взаимно.
katrin_sl мила ти за кой списък си?
foveri а ти ?
Лек и спорен ден.
*
Здравейте момичета.....И аз пожелавам много +++++++++++++++++ тестове

Някоя има ли желание да пусне темата в Понеделник или аз да се заема?Разбира се ще си помагаме взаимно.

Аз мисля, че трябва да я пусне някоя от бременните момичета тук.Поне май такава беше традицията.
Така, че Краси, Рени, Фе, Иванита, Шкембелина, Соня, Котараната, Туци ако пропускам още някоя да ме извини... разберете се коя да пусне.
Та да ни ръсите с бременни вирусчета. :lol:
« Последна редакция: Март 05, 2011, 16:14:08 pm от Златен дъжд »

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте! Аз съм в очакващи, въпреки че бях доста болна и изобщо не зная на какво се надявам... Но все пак да не се "цепя" от колектива :wink:
За мен няма значение кой пуска темата, важно е да има желание.
Sismondi, подготвяй темичката, а ние ще ти помагаме, ако се налага  :goodluck:

Пожелавам ви хубав и успешен уикенд!
*
Привет и от мен.
Златен дъжд, няма проблем и аз да я пусна. Ако някоя друга иска нека каже, ако не в понеделник ще я пусна аз.
Чакам от всички отчет, че да мога да ви поставя в правилните списъци :).
Миме, съжалявам че не ни се похвали. Дано следващия път да стане. Много силно те  :bighug:
Хайде малко вирусчета от нас и много стиснати палчета на всички  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
Sismondi,аз да ти кажа все оше сам за Очакващи ,но за дата не мога да кажа .
Дъждец напълно сам съгласна с тебе.
Аз съм поотметнала малко.Така,че в като се разберем коя ще пусне ще ги пратя на личната й.За улеснение.
polisia мила дай някаква дата.
Лорче ти май ще си за Ловуващия или....
« Последна редакция: Март 05, 2011, 23:38:06 pm от sismondi »
Добро утро поспаланки, хайде да закусваме,
Спокоен ден на всички
Добро утро, момичета.
Лиони, закуската е супер.
Лек и спокоен ден на всички.

Добро утро момичета!
Лек ден на всички!

Миме, наистина много съжалявам - дано това да е последното ви разочарование!!! :(

Ние сме в ловуващите!
Краси

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро, момичета!
Лиони, веднага сядам на масата  :hungry:.
Хубав неделен ден на всички пожелавам  :balk_177:!
Здравейте милички :)

Използвате ли хубавото слънце тези дни :) Аз сега ще поизчистя и после пак на разходка :)

Стискам ви палци и ви желая много  :bfp: :bfp: