0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро!
Лъвче мерси за закуската-присъединявам се и аз.
На всички ви много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:,на който за каквото му е нужно.
Лек ден!

*
Лиони, благодаря за закуската!

Желая ви един хубав и слънчев ден! :bighug:
Здравейте момичета.
Ще се присъедина към хубавата закусчица на Lioni_R .
Ние другата седмица(да не се каня много пак,че мойто мъж се разболя предния път)ще направим спермограма.Та да видим какво е положението.Ще я направим в обикновена лаборатория,но с протекции т.е ще я прави жена работила в специализирана преди това.И тогава ако има нещо ще скочим до Варна.Там къде ще ми препоръчате да ида?Аз съм се насочила към Георги Козовски.
Лек и ползотворен ден.
« Последна редакция: Март 02, 2011, 09:10:40 am от sismondi »
Добро утро момичета,
Нареждам се на хубавата закуска!

Пожелавам успешен ден на всички!
 :goodluck: :crossfingers: на кой за каквото му трябва!
Краси

Добро утро сладдурки,

Как сте днес? Аз съм на преглед след 2 часа, стискайте ми плаци да видя едно пораснало бебоче!

Хубав ден и дано завали дъжд от ++++++++++

*
Добро утро ,момичета .
Лоини благодарности за закуската .
Рени разбира се  ,че имаш моите стиснати палчета и най-вече ,че всичко ще е наред и бебо е пораснал .
Лек и усмихнат ден на всички ,въпреки стъдът. :D
*
Добро утро и от мен момичета.
Лиони, супер е закуската. Ако е останало нещо се нареждам на масата :wink:.
Рени, след прегледа да кажеш как е минало. А определено бебчо ще е пораснало. Няма къде да ходи, това му е работата - да расте и ритка :D.
От мен хубав ден и много стиснати палчета на всички. И доза вирусчета за късмет разбира се  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
Здравейте, Лионче благодаря за закусчицата мила, Рени стискаме как няма и чакаме после крътичко отчетче  :D, Миме и на всички останали стискам здраво палците и не ги пускам  :D :wink:
Ох за мен днес е последния работен ден от седмицата и съм щастлива, защото довечера мъжа ми се прибира, надявам се да не го партят веднага да заминава, а да постои тези почивни дни,много време отсъства, а не беше такъв плана като почна  :(
Лек и спорен ден милички и средата н аседмицата е все пак, някоя да вземе да се похвали  :D
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Миме, малко остана вече, стискам ти палци!!!
Сисмонди, това за обикновената лаборатория на мен ми се вижда малко безсмислено - така няма да имате морфология, а без нея дори и да са супер останалите показатели пак няма да знаете какво е положението в действителност. Ние пътувахме специално за спермограмата, защото в нашия град също няма къде да се направи достоверна.
Рени, ще чакаме да се отчетеш :wink:.
Хубав ден на всички  :bighug:!
Здравейте момичета  :bighug:как сте днес ?
Ще чакаме резултати  :crossfingers:
При мен нищо ново още чакам и постоянно имам някакви усещания , даже снощи сънувах нещо много странно по този повод  :oops: старая се да запазя спокойствие .
Разбрах , че моя утре ще е до обяд , а в петък ще почива това е прекрасно ще се видим , но се притеснявам как ще успея да не споделям с него какво мисля толкова време , а не искам повече да му втълпявам несъществуващи неща иска ми се сама да го изживявам , но ми е много трудно да не му казвам стискайте ми палци да не отворя голямата уста пак  :lol:
Здравейте, момичета! Ако позволите бих желала да се запиша в темичката. Аз също съм в процес на чакане на  :bfp: Незнам, но имам някакво странно усещане, че се е получило. Надявам се да съм права и след почти 2 седмици да получа добрата вест.
Здравейте, момичета! Ако позволите бих желала да се запиша в темичката. Аз също съм в процес на чакане на  :bfp: Незнам, но имам някакво странно усещане, че се е получило. Надявам се да съм права и след почти 2 седмици да получа добрата вест.
Добре дошла , пожелавам ти успех  :crossfingers: не знам от кога опитвате , но ако приемеш един съвет , не се самонавивай много предварително , защото после по - трудно се понася разочарованието . Дано да си права разбира се ........
*
Лорче миличка хубаво си казала, но май този път и ти се самонавиваш, имаш време до М., а ако толкова се притесняваш направи утре сутрин един тест - минали са 10 дни от ову. и има вероятност да покаже правилен резултат, иначе графиката ти е супер, дано и резултата е такъв.Надявам се не се сърдиш нещо, изобщо не го казвам с никакви лоши чувства  Катрин добре дошла при нас и дано идваш скоро само да ни пръскаш със заразни бременни вируси  :D сисмонди ще ме извиняваш ама жената работила, не работила няма значение - това пак си остава обикновена лаборатория и аз съм твърдо против. Виж мила ти си свободна да я правиш където и да е, но определено резултата няма да е достоверен.Не си хаби времето с тия лаборатории. Аз още като не бях почнала да чета и в сайта и като цяло да се интересувам, ходих тук в Русе при една докторка и тя ми каза че трябва да направим спермограма, а за мен нищо, защото аз имам дете и при мен нямало как даса зле нещата.  8O 8O 8O Та какво се оказа - 3 спермограми в различни лаб - различни резултати и все от лоши по-лоши  и моя мъж - рев и каза неискам да пия никакви хапове /а той вначалото пи след първата СГ и резултатите се влошаваха/ и каза край,ако стане стане. Е да ама аз не стоя мирна и най-накрая го навих и отидохме в Плевен и познай - СГ е чудесна от всякъде. Е и кажи ми сега 3 години той се притесняваше, че проблема е при него, а след СГ в Плевен аз забременях след 2 месеца, незнам и аз на кой от всичките фактори се дължи, но е без лекарства, само ми бяха правили ЦС и се поуспокоихме и двамата, че и при мен и при него всичко е ОК. Та надявам се да си ме разбрала, а решението е изцяло твоу
Лорче миличка хубаво си казала, но май този път и ти се самонавиваш, имаш време до М., а ако толкова се притесняваш направи утре сутрин един тест - минали са 10 дни от ову. и има вероятност да покаже правилен резултат, иначе графиката ти е супер, дано и резултата е такъв.Надявам се не се сърдиш нещо, изобщо не го казвам с никакви лоши чувства  
О , да определено е така и аз го знам точно затова се притеснявам нещата , които ми минават през главата да не ги казвам , за да няма разочаровани (мъжа ми), колкото до мен знам че сама съм си виновна . Това исках да кажа и на нея , понеже прекрасно знам какво е и не се гордея с това  :wink: разбира се , че не се сърдя , защото всичко написано е вярно  :D

п.п. за този месец наистина прекалявам , понеже е посления преди докторите  :? иска ми се да стане и се надявам , но приемам и другата възможност и както обикновено ще се оправя и ще продължа просто като на всеки човек ми се иска да е по - лесния вариант  :?
« Последна редакция: Март 02, 2011, 13:24:41 pm от Лора Райчева »
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Напълно съм съгласна с Жени! По-добре да се даде някой лев за път до град със специализирана клиника където да се направи достоверна спермограма(и то по Крюгер), отколкото да загубите ценно време и излишни нерви със спермограми от обикновени лаборатории!
Лорче, аз пък да ти призная честно - откакто тръгнахме по лекари и изследвания се чувствам много по-спокойна отколкото преди това когато бяхме в неведение и само се надявахме напразно. Сега поне сме наясно какъв е проблемът и работим по неговото разрешаване, а вкъщи и без лекарска намеса това няма как да се случи...Така че изобщо не се притеснявай от това :wink:.

П.П. katrin_sl, добре дошла сред нас :)!!!
« Последна редакция: Март 02, 2011, 13:59:40 pm от gergana :-) »
Благодаря за топлото посрещане, момичета! Опитите принас продължават повече от година, пък дали не станаха вече и 2. Не помня от кой месец точно започнахме опитите.При мен има проблем и минах през всичките му там необходими изследвания. Този месец ми беше първата стимулация и всичко мина по план.С разочарованието съм се сблъсквала много пъти, понеже моите предменструални симптоми включват всичко необходимо за една бременност, ако мога така да се изразя. Болки ниско долу, много чувствителни гърди, гадене, световъртеж, как да не помисли човек, че е станало чудото. А все пак, въпреки неуспехите, не трябва да свеждаме глава. Омърлушвам се за ден - два и после пак напред.
Относно спермограмите - само в специализирана клиника по стерилитет и при специалист по стерилитет.
Катрин значи знаеш за какво става въпрос  :lol: пожелавам ти чудото да е станало и скоро да ни се похвалиш  :D
Гери благодаря ти , при всички случаи ще е по - добре да знам , явно не съм осъзнала напълно това , че имам нужда от помощ , регирам малко крайно , но предполагам като започнем ще свикна с това , в крайна сметка целта е най - важна  :wink:
Кратко да се отчета, наваксахме за 2 седмици изоставането, 3.5 см и много шаващо бебче! Пожелавам ви скоро и вие да изпитвате тези емоции! Стискам ви всичките си палци !!!!!!!!!!!!!!!!!

Момичета благодаря за искренните мнения и съвети!Наистина мнг сте ми ценни  :hug2: :grouphug2: :bighug:.
Чесно да ви кажа мен най много ме притеснява финансовата страна на нещата.Като гледам цените по клиниките  osi_15 osi_15 osi_15.Ще се обоснова.Аз съм от малък град.Моята заплата е 400 лв.,а на мъжа ми 500 лв. от които-330 лв. за заеми,100 лв. ток,25лв.кабелна,25 лв. нет,40 лв.gsm-те,70 лв.-лизинг за фризер и крайния резултат е 260 лв.свободни.Да знам,че всяка една стотинка си заслужава,но много ме е страх,че започна ли със клиниките няма да мога да завърша.Защото на мен едно ходене до Варна ми е 40 лв.Знам че е глупаво,но където и да отидеш никой нете пита имаш ли пари или не .Ужасно е да искаш да имаш бебе и да си зависим от пари.Ужасно е да се издевателства така върху хората.Защото всяка от нас е способна да даде и последния си лев за проклетите изследвания.И като ги направиш в една лаборатория било то и специализирана и отидеш на друг лекар той да каже "Ооооо не може с тези изследвания трябва в нашата лаборатория" и хайдеееее пак луди пари.
Аз си правих едни изследвания в Клиника Ноември месец и какво се загледах след празниците и видях,че едното изследвание НЕ е мое.И какво правим сега-Нищо.Пак.

Стана доста дълго за което се извинявам!
Момичета благодаря за искренните мнения и съвети!Наистина мнг сте ми ценни  :hug2: :grouphug2: :bighug:.
Чесно да ви кажа мен най много ме притеснява финансовата страна на нещата.Като гледам цените по клиниките  osi_15 osi_15 osi_15.Ще се обоснова.Аз съм от малък град.Моята заплата е 400 лв.,а на мъжа ми 500 лв. от които-330 лв. за заеми,100 лв. ток,25лв.кабелна,25 лв. нет,40 лв.gsm-те,70 лв.-лизинг за фризер и крайния резултат е 260 лв.свободни.Да знам,че всяка една стотинка си заслужава,но много ме е страх,че започна ли със клиниките няма да мога да завърша.Защото на мен едно ходене до Варна ми е 40 лв.Знам че е глупаво,но където и да отидеш никой нете пита имаш ли пари или не .Ужасно е да искаш да имаш бебе и да си зависим от пари.Ужасно е да се издевателства така върху хората.Защото всяка от нас е способна да даде и последния си лев за проклетите изследвания.И като ги направиш в една лаборатория било то и специализирана и отидеш на друг лекар той да каже "Ооооо не може с тези изследвания трябва в нашата лаборатория" и хайдеееее пак луди пари.
Аз си правих едни изследвания в Клиника Ноември месец и какво се загледах след празниците и видях,че едното изследвание НЕ е мое.И какво правим сега-Нищо.Пак.

Стана доста дълго за което се извинявам!
Напълно те разбирам ужасно е меко казано . Ние сме в София , но положението не е по - добро като се има в предвид , че аз не работя дори заплатата на мъжа ми да беше голяма , а тя не е просто не знам как ще се справим . Сигурно е само , че се налага да се лишим от доста неща и дори да взимаме заеми , за да успеем , а ако евентуално забременея как ще ги връщаме не знам , но това е нашата страна явно иска само богаташите да имат деца  :x Сега трябва да дам 100 лв. само за началните изследвания и поне 50 лв. (макар че не съм сигурна) за преглед , а като си представя какво ще трябва да правя след това направо ми се завива свят . Ще стискаме зъби и така ...... дано успеем  :crossfingers: