0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Ох, то това май е болна тема за всички ни :?. И аз се чудя като дадем всичките си спестени пари за инвитрото и при положение, че аз не работя как точно ще се справяме, пък да не говорим ако са близначета... Или пък още по-зле - ако дадем парите и изобщо не забременея... После край.
Лорче, първичният преглед при д-р Владимиров ми струваше 70 лева. За изследвания по-добре да не ти казвам колко сме дали дотук и как още сме до под кривата круша :?.
*
Момичета, колко добре ви разбирам...  :? Не ми иска да тегля чертата, защото до тук съм дала над 1000 лева само за прегледи и изследвания, и както каза Гери, съм до под кривата круша. Май наистина, за да имаш дете в нашата мила родина, трябва да си милионер. Говоря не само за отглеждане, а за самото зачеване. Плаче ми се и на мен понякога, сега точно като най-много ми трябват средства, съм безработна, а работа не се намира.

Гери, защо не подадете документи по Фонда, или не ви се чака? Трудна е и вашата дилема...  :?
*

• 1357
Serendipity, може и да подадем, не знам дали сме подходящи за Фонда обаче тъй като тръбите ми въпреки проблема не са запушени... Ще разпитам след лапарото по-подробно. Но понеже се чака цяла година съм решила така или иначе да дадем парите за 1 опит през това време и остава само да се молим да е успешен. Защото когато опитът е по Фонда дори и да е неуспешен, въпреки разбитите надежди и разочарованието, не е като да е неуспешен и да си се разорил заради него... Направо не знам и аз вече...
« Последна редакция: Март 02, 2011, 20:29:54 pm от gergana :-) »
*
Момичета само ще ви кажа, че тук повярвайте ми има много семейства, които са в нашето положение. Нооооооооо начини има, има семейства с по 5 инвитра е и какво хората трябва да се откажат ли какво, а по колко години чакат хората,просто не е истина,толкова мъка,толкова неуспешни опити, тука ако става въпрос за 100 лв., ами после тия бебета как се гледат, нали знаете че е отговорност и финансово нещата не стоят никак лесно, ами то само пампересите са 100 лв. на месец, а другите неща да не почвам да коментирам. Ако 150 лв. ви спират, незнам.... неискам никой да ми се обижда,моето финансово положение не е много розово също, аз сега се лишавам от мъжа си,той от мен,за да имаме някой лев. Начини има,недейте така, да фонда е едно много добро решение, но за там също тези изследвания трябва да се направят и то няколко пъти. Ами ако .... много варианти също...
Лорче мила, трий цитатите, така пълниш излишно темата!!!
Приятни почивни дни
*
Гери, аз така и не разбрах какво е положението при теб, май само в едната тръбичка имаше нещо? Да не го мислим сега, изчакай лапарото и епикризата. Имаш ли насрочена дата?

Всъщност, хубаво е да мислиш една стъпка напред. И аз така винаги си правя план Б, да съм подготвена. :) Чакам тази историческа ЦС да направя, и да имам поне някакви насоки какво ме очаква.

Женя, не ни разбирай погрешно. Исках да кажа, че тези прегледи и изследвания, не говоря изобщо за ин витро опити, са непосилни като средства. Всеки би намерил и платил, разбира се, но тoва ли е начинът да се "стимулира раждаемостта"? Въпросът ми е към управляващите.
« Последна редакция: Март 02, 2011, 20:40:30 pm от Serendipity »
*
Първо честита баба Марта на всички - дано ни донесе освен много студ, и много положителни тестчета :bfp: :bfp: :crossfingers:
Относно средствата, мисля че харчовете бъркат дълбоко в джоба на почти всички тук. Да, много е трудно,но малко по малко му се намира решението. Изследванията в добрите клиники наистина са скъпи, и аз не съм си направила всички изследвания, които ми препоръчаха. Мисля, че ако по принцип ги правим в малко по-дълъг период, а не всички наведнъж, това си е един вид решение, малко по малко.
Но стига негативизъм, стискам ви палчета на всички и малко вирусчета за късмет  :crossfingers: :crossfingers: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

Добро утро!
Предлагам ви закуска в леглото-аз сега се прибирам от работа и съм се запътила към него.

На всички ви мног късмет и приятна почивка.
От мен за сега лека нощ  :D!

Добро утро и честит празник на всички, дано скоро да можем да се гордеем че сме българи.
Мария - много е хубава закуската
Лек ден на всички
*
Добро утро и от мен и честит празник.
Миме, закуската е прекрасна. Веднага ще се възползвам от нея.
Пожелавам ви хубав ден, макар че навън вали сняг. Имате много стиснати палчета от мен и доза вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
Добро утро ,момичета .
Миме закуската е страхотна .
Честит 3-ти март на всички !!!
АЗ ордавна не съм се възползвала от вашите вирусчета затова сега с пълни шепи си вземам от Туци  :a_cat_06: :a_cat_06:
Добро утро и от мен и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !
Миме, страхотна е закуската.
Желая ви лек и спокоен ден.

*

• 1357
Добро утро и от мен!
Миме, закуската е страхотна днес.
Честит празник и приятна почивка на всички!
Честит празник и от мен! Миме, благодаря за закуската. Както започнах да огладнявам рано сутрин...ще ми дойде добре. :D
Финансовата страна на проблемите ни засягат всички. Ние си работим, но това не омекотява нещата. До сега съм дала хиляди левове, но не съжалявам. Важното е само да успеем!
Добро утро! Честит празник! Желая ви много хубави емоции и много пълноценна почивка :)

Добро утро момичета и честит празник на всички българи  :wink:
пожелавам ви много късмет и се надявам той да се усмихне на всички ни  :crossfingers:
То май вече е добър ден!
Бестит празвик на всички!
Миме мерси за закуската и приятна почивка!
Като гледам 3-4.03 дано  :balk_602: :balk_81:Мимето и Лорка ни зарадват,че то вече е крайно време.
А накой знае ли Йоли и Галето къде се изгубиха????
А ние другите си продължаваме с  :pleasantry:.
Аз чакам едни финансови постъпления и ще се мъчим да прескочим до Варна.Лошото е че при мойто момче отсъствията от работа са малко сложни.Абеее то един да беше проблема.Но ще трябва да се справим.

Добре дошла и на katrin_sl, аз покрай моите тревоги те пропуснах-извинявай!
« Последна редакция: Март 03, 2011, 11:32:12 am от sismondi »
Привет,дами!Честит празник!
Миме,страхотна закуска.Аз малко късничко,но се присъединявам към масата.Стискам силно палци,след 2-3 дни да видиш така желаните две чертички!!!
Катрин,добре дошла,мила,дано скоро се сбъдне и твоята мечта!
Желая ви лек ден.И разбира се,дозата вирусчета за ловуващите :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
Момичета , този месец използвах тестове clear Ovu , днес реших да направя теста за бременност от комплекта , най - вероятно е отрицателен , но все пак да ви попитам в случай , че някоя от вас е правила такъв притеснява ме къде се намира контролната линия , защото на моя тест беше точно в средата на прозорчето 8O не бях виждала такъв тест , но доколкото знам тестовата трябва да е по - близо до частта , която се потапя , а контролната по - нагоре . Моята не съм сигурна каква е , да правя ли друг тест или няма смисъл ?

Гери благодаря , че ми каза все е нещо да знам с каква сума трябва да разполагам горе-долу като отида , но бях сигурна , че цените в сайта не са реалните , или поне не точните  :wink:
Жени разбира се , че никой не щади средства за това , но съгласи се , че сумите са непосилни за повечето хора , не че 150 лв. или повече могат да ме спрат , но трябва да ги подсигуря все пак  :wink: и разбрах за цитатите
« Последна редакция: Март 03, 2011, 12:25:02 pm от Лора Райчева »
*
Аз не съм ги правила тези ,но би трябвало да са идентични с другите
ако се появи 1 черта, трябва да е отрицателен, 2 черти( дори и едната много бледа) положителен
предвид че овулацията ти е била на 16 ден, днес е 27 ден, минали са 11 дни от Овуто, така че резултата може да не е вярен ако е една черта. Изчакай още 4-5 дни и ако още не ти е дошло , още едно тестче. Стискам ти палци - графиката ти е много хубава :-)
« Последна редакция: Март 03, 2011, 12:27:20 pm от ivanita »

Уф голя съм заплес :balk_132:-ама пусто ми се спеше сутринта.Честит празник на всички и да ви почерпя-с мойто момче преди 4 год. на тази дата се сгодихме.

Лек ден!