Да само един ембрион ми върнаха, защото д-ра каза че от силната стимулация и ако ембриона се захване организма започвал да произвежда някакъв хормон /забравих как го нарече/, който в прекалени големи количества може да застраши дори живота на бременната. Организма в резултат на този хормон задържал течности и чрез катетри трябвало да се източват, макар че в много рядко се случвало това. Поради тази причина д-ра ни предложи да върне само един или да замразим всичките и по-късно след около три месеца да ги трансферира. Предпочетохме да пробваме макар с един и след подробната информация, която ни дади д-ра за риска. То ако ще става и с едни ще стане аз съм на този принцип, но уви. Сега да не се притесниш от информацията, която ти дадох за това при мен какво се случи. Въобще няма да се притесняваш всичко ще бъде наред, аз изключително много вярвам на д-р Александров. Той все ни повтаря че при нас щяло да стане по естествен път и да не бързаме, ама за кога да чакаме, а и за четири години все трябваше да стане.