0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро АГ- Варна 8
« Отговор #680 -: Август 22, 2011, 16:35:17 pm »
t.stankova ама никакви кръвни изследвания ли не ти правиха бе? И хормоналните ли дори не ти правиха? Лекарствата предполагам че ги намери без проблем. Показаха ли ти как да си ги биеш? При кой лекар беше? Май много въпроси...извинявай ако досаждам, но всичко това много ме вълнува...
Изобщо не ми досаждаш,даже напротив хубаво е да си говоря с някой,който е на моята вълна:)Не ми направиха никакви изследвания и аз се изненадах,но не съм задавала въпроси,за да не изнервям ситуацията,щом казват петък значи така ще е.Сондажа е напълно безболезен,цели да се провери проходимостта на канала.Лекарствата купихме от аптеката,в която ни изпратиха имаше ги всичките,да знаеш че са скъпички,имай готовност.Инжекциите се бият много лесно с писалка,като на диабетиците не боли изобщо.При д-р Александров съм,ако имаш въпроси питай,всичко ще ти кажа.Ти кога започваш?
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #681 -: Август 22, 2011, 17:16:06 pm »
момичета, за изследванитя въобще да не ви пука, на мен преди 4 год също никакви не ми направиха, също като Киара, док. настояваше за ЕТ на 1 Е, но аз се съгласих, като го видях колко е сигурен и сега вече борим да излезем от басеините и се мъчим да откажем биберона - и двете са доста трудни. :D
Успех на всички.
« Отговор #682 -: Август 22, 2011, 17:55:46 pm »
момичета, за изследванитя въобще да не ви пука, на мен преди 4 год също никакви не ми направиха, също като Киара, док. настояваше за ЕТ на 1 Е, но аз се съгласих, като го видях колко е сигурен и сега вече борим да излезем от басеините и се мъчим да откажем биберона - и двете са доста трудни. :D
Успех на всички.
Шматка да са ти живи и здрави дечицата,твоето са сладки мъки,дай Боже всекиму!От първи опит ли успя?
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #683 -: Август 22, 2011, 19:29:49 pm »
t.stankova, благодаря ти много за разясненията :D

Аз очаквам тия 2-3 дни да ми дойде и започвам. И аз се радвам, че ще има с кого да споделям. Те и момичетата, минали през процедурите са много добри и любезни и дават много хубави съвети, за което бих искала да благодаря :D

t.stankova, успех ти желая, дано да успеем и двете! :D
Щастлива мама на трима :)
« Отговор #684 -: Август 22, 2011, 21:09:32 pm »
Шматка да са ти живи и здрави дечицата,твоето са сладки мъки,дай Боже всекиму!От първи опит ли успя?
момичето ми е едно, ЕТ беше само с 1 бластоцист. успях от 3 път, но първи в АГ варна и док. Александров.
« Отговор #685 -: Август 22, 2011, 23:01:01 pm »
момичето ми е едно, ЕТ беше само с 1 бластоцист. успях от 3 път, но първи в АГ варна и док. Александров.

Как си се навила на 1 Е след  2 неуспешни опита... Много вяра в Александров се изисква за такава постъпка :)
« Отговор #686 -: Август 22, 2011, 23:38:46 pm »

Как си се навила на 1 Е след  2 неуспешни опита... Много вяра в Александров се изисква за такава постъпка :)
да много му вярвам и все още даже, тогава като отидохме при него на 600 км. решихме: каквото каже, това е. то при предните опити ми връщаха по 4 Е ... и на каво ли не се наслушах... яйцеклетки... сперматозоиди... ембриони..., абе ужас.
« Последна редакция: Август 22, 2011, 23:40:59 pm от шматка »
« Отговор #687 -: Август 23, 2011, 09:46:30 am »
Здравейте казвам на всички, успех пожелавам на стартиращите. Реших да не чакам до септемврийския ми цикъл и още този месец да опитаме отново. При първия опит реагирах много силно на стимулацията и д-р Александров каза че следващия път ще опитаме на естествен цикъл. Кажете как протича процедурата при естествен цикъл щото не съм много наясно. Благодаря Ви и усмихнат ден на всички.
*
« Отговор #688 -: Август 23, 2011, 11:21:51 am »
Здравей Роска и добре дошла при нас!

На мен ще ми е първи опит инвитро, така че не мога да ти дам нужната информация как протича процедурата на ЕЦ. Но би ли споделила какво означава това, че си реагирала много силно на стимулацията...? Не произведе яйцеклетки ли, или произведе твърде много, или нещо друго се появи?

Вероятно за всички е важно да разберат какви рискове крие стимулацията.

На теб и на всички в темата пожелавам успех! :D
« Отговор #689 -: Август 23, 2011, 11:57:49 am »
Наде, ако може така да те нарека, произведох твърде много яйцеклетки около 28. Въпреки че намалихме драстично дозите на инжекциите, такъв беше резултата. Анито както се изрази "пълна кошница с яйца". Д-р Александров малко се ядоса, че не е прецинил в моя случай как да подходи, затова е на мнение че при мен по-добре ще е на ЕЦ. Каза че яйчниците ми били много силни и да не рискуваме. Но аз този път ще пробвам само със замразените ни ембриона - 2 бр. Стискам палци при размразяването да оцелеят миличките. Та такава е при мен. Дано съм била полезна, ако има нещо с което мога да ти бъда полезна питай. :)
*
« Отговор #690 -: Август 23, 2011, 12:25:47 pm »
Роска, благодаря за информацията. А стигна ли се до трансфер при този ти опит? Какво се случи по-нататък, след като док.видя, че си произвела 28 фоликула? Надявам се да не те притеснявам с въпросите си :D

Дано да се размразят успешно снежинките и да си ги прибереш, и догодина - едно сладко бебче...а защо не и две :D
« Отговор #691 -: Август 23, 2011, 13:23:04 pm »
Да само един ембрион ми върнаха, защото д-ра каза че от силната стимулация и ако ембриона се захване организма започвал да произвежда някакъв хормон /забравих как го нарече/, който в прекалени големи количества може да застраши дори живота на бременната. Организма в резултат на този хормон задържал течности и чрез катетри трябвало да се източват, макар че в много рядко се случвало това. Поради тази причина д-ра ни предложи да върне само един или да замразим всичките и по-късно след около три месеца да ги трансферира. Предпочетохме да пробваме макар с един и след подробната информация, която ни дади д-ра за риска. То ако ще става и с едни ще стане аз съм на този принцип, но уви. Сега да не се притесниш от информацията, която ти дадох за това при мен какво се случи. Въобще няма да се притесняваш всичко ще бъде наред, аз изключително много вярвам на д-р Александров. Той все ни повтаря че при нас щяло да стане по естествен път и да не бързаме, ама за кога да чакаме, а и за четири години все трябваше да стане. 
« Отговор #692 -: Август 23, 2011, 17:15:29 pm »
Много ми криво става всеки път като ти кажат Наде :). Остави, че това име не го понасям, ами й не ти отива :) Напиши си някъде името, толкова е хубаво :D
« Отговор #693 -: Август 23, 2011, 20:12:57 pm »
Много ми криво става всеки път като ти кажат Наде :). Остави, че това име не го понасям, ами й не ти отива :) Напиши си някъде името, толкова е хубаво :D
Супер ти е ника и името също, а и ти си супер, като дух и разсъждения, е понакога изпадаш в притеснения и дупки, но както разбра те са безпочвени и не е нужно да се впечатляваш на всеки док. за "размислите и величаенита му"- това от опит - луда ме направиха- през 1-2 мес. пътувах 600 км. до Варна, даже когато имаше 1 м сняг. Имаш си д-р Александров и сама знаеш, че е винаги перфектен, ако се притесняваш - колата и при него  :D
« Отговор #694 -: Август 23, 2011, 23:53:16 pm »
Супер ти е ника и името също, а и ти си супер, като дух и разсъждения, е понакога изпадаш в притеснения и дупки, но както разбра те са безпочвени и не е нужно да се впечатляваш на всеки док. за "размислите и величаенита му"- това от опит - луда ме направиха- през 1-2 мес. пътувах 600 км. до Варна, даже когато имаше 1 м сняг. Имаш си д-р Александров и сама знаеш, че е винаги перфектен, ако се притесняваш - колата и при него  :D

:ask:

Аз на Невенчето говорех :P
*
« Отговор #695 -: Август 24, 2011, 09:13:50 am »
Крис :bighug:, ника ми е "Надежда" заради голямата ми надежда за бебче :D А иначе се казвам Невена, за всички, които не ме познават :D
*
« Отговор #696 -: Август 24, 2011, 17:22:18 pm »
Много ми криво става всеки път като ти кажат Наде :). Остави, че това име не го понасям, ......
Kiara, не за пръв път съм изумена от писанията ти. 8O Явно трябва да те търсим за консултант как да си кръстим децата, та да са "понасяни".

« Отговор #697 -: Август 24, 2011, 20:57:49 pm »
Здравейте,искам да пожелая един успешен сезон да има,да е пълна само с хубави новини темичката и мнооогооо бебчета :).
 Успех момичета  :D.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #698 -: Август 25, 2011, 00:54:42 am »
Много ми криво става всеки път като ти кажат Наде :). Остави, че това име не го понасям, ......
Kiara, не за пръв път съм изумена от писанията ти. 8O Явно трябва да те търсим за консултант как да си кръстим децата, та да са "понасяни".

Ако целта ти е да "понасяни" от мен.. ами ДА, ще ти се наложи да ме питаш :)

Нали не забравяш, че изказвам личното си отношение към името Надя?

Една Надя се беше метнала на мъжа ми  по едно време :D
*
« Отговор #699 -: Август 25, 2011, 01:23:13 am »
Ако целта ти е да "понасяни" от мен.. ами ДА, ще ти се наложи да ме питаш :)
:wink:....

Нали не забравяш, че изказвам личното си отношение към името Надя?
Имаш разбира се право на лично отношение, но някак си не на место го изразяваш.

Една Надя се беше метнала на мъжа ми  по едно време :)
:lol: С това определено ме разсмя.