Аз Дария я приспивам късно. Към 22-23 часа . Дефакто тя си прави пауза около 11-12 часа и за хранене и за памперса. Не, не ми се е случвало да пропусне памперса ( аз съм на по-голям, 4ка ) понякога наистина е много напишкан, но в повечето случаи е просто по-напълнен.
Ясно. Ивана си ляга между 20:30 и 21:00. Всъщност значи горе-долу еднакво изкарват ( дори Дара спи по-малко на куп), защото Ивана си пие млякото към 8:00-8:30 т..е пак има 12 часа интервал. Щом на тази възраст е така, на 1 годинка сигурно доста повече ще спи. Лошото на моят режим е, че никъде не можем да излезнем до по-късно, защото ще и го развалим От друга страна обаче така ни е по-лесно, защото със ставането за работа е идеално, че вечер не седи с нас до късно. Като порастне малко се надявам, че ако я държа до по-късно уикенда, няма да и се отрази на режима през седмицата, но все още ме е страх да пробвам и по-късно от 21:30 не сме оставали никъде.
Браво, браво на теб - много ми харесват такива мами. Със сигурност трябва да питам за още съвети, когато имам проблем да я науча нещо, защото очевидно споделяме една философия за гледане на деца
.
С кои памперси сте? Аз установих, че като и слагам нощните на Памперс ( на които пише до 12 часа и има една луничка), тя е мокра с тях. Може да не са пропуснали, но на пипане са влажни. Обаче като и сложа Pampers Cruisers и по-сухо и държат. Аз си го обяснявам с това, че на онези не са сложили това dry max, което би трябвало да ги държи по-сухи.
Фибо, при нас също не ги учат докато не станат на година и половина. Реално, докато не я преместят в стаята, в която има детски тоалетни ( те гърнета не позлват там) няма да седнат да я учат нищо. Затова и спрях да си давам зор, макар че пак смятам да започна преди тях, че да ми е готова възможно най-рано . По този повод се чудех - ако излезне някъде с татко си, той в мъжките тоалетни ли трябва да я води да пишка? Не се смейте, ама не ми е ясно - там има писуари, мъже пикаят, не може да я заведе. Къде един татко трябва да си заведе момиченцето до тоалетната, ако каже, че има „пиш“?
Б.