Стискам силно палци днес за Танитка! Нека пункцията и да мина добре,като едно начало за един още по-добър край!!
Мишле,споко момиче! Не е задължително да има прокървяване при имплантация!! Дори е по -добре да не кървиш въобще!
Както и обратния вариант,да се получават някакви зацапвания!! Но да ти кажа честно,от тук си личи,че при тебе кръв и МЦ няма да има още поне 9 месеца!!!
Момичета,на 12 ден викат УЗИ,предполагам че го съчетават с цито и микробиология! При д-р Димитрова,макар че и аз не разбирам какво може да се види на 12 ден от МЦ.! Ние също сме нови за клиниката ,но е ясно,че всяка клиника и екип си имат свои принципи на работа ,по които се водят! На 20-22 ден от МЦ се взима кръв за изследване на един важен хормон- естроген ли беше,пролактин ли беше
/много ги бъркам тия хормони,но се надвам някой да ме поправи/,който може да се изследва само в този период.За това и прегледа е при Док! Предполагам,че преглежда всички направени същия месец изследвания и след УЗИ прегледа,се взима решението да се стартира процедурата след идване на МЦ.Обикновено се започва със стимулиращите инжекции на втория ден от началото на цикъла.Но то ще има още прегледи преди това,предполагам.За задържани фоликули,кисти и други гадове!!
Ариадна,инжекциите се поставят много лесно,а осабено пен! Нямаш нужда от мед.сестра,освен ако не ти е неприятно! даже мъжете ги бият на девойките ,понякога! :lol:Ама ,аз не съм от тях,нещо!~ Освен за мускулните ,които са накрая на стимулацията,макар че и тях "по-опитните " си ги поставят сами.Това поне важи за Гонал,Цитротид и Прегнил! За другите медикаменти не съм много наясно!