zarina бе момиче престани да довориш смехории моля ти се, че не мога да ти смогна.За какво специално място в матката дето не се вижда на всякакъв УЗ става дума?
В коя държава има неограничено спонсориране на подобни процедури? При мен няма никакво и държавата не я интересува дали можеш или не можеш да си го позлволиш. Много рядко има частни застраховки, които поемат подобен разход. Аз честно казано само съм чувала, че има подобни застраховки, но не съм попадала на човек, който има такава. Така че тук ( в тази прословута чужбина) няма подобно държавно подпомагане въобще. А ти си седнала да плюеш по държавата за това, че след трети опит, който нямал пари нямало да може да си позволи четвърти. То пък бива наглост бива, ама това твоето е върха.
Искрено съжалявам, че при теб не се е получило, но такива случаи има по цял свят. Това не означава, че ти сега трябва да седнеш да разбиваш ентусиазма на момичетата тук и да им говориш как си била като тях. Да била си и понеже не е станало си разочарована, но не можеш да кажеш, че и с тях ще се получи същото. С това наистина прекали. Достатъчно примери имаме в този форум как се е получило, така че ти сега да развиваш теории как било глупаво да се надяват - е извинявай, ама звучи повече злобно, от колкото загрижено. И моля не започвай сега да ни обясняваш как го казваш, за да им помогнеш.
Някой беше предложил да се заключи тази тема. ДОбра идея!
Б.