0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бебешорче, съжалявам за загубата ви. Господ взе решението вместо вас..... Надявам се, че след всичко това, което се случва, ще имате едно прекрасно сладко и здраво бебенце след няколко месеца!!!!!!

Здравейте милички !
Благодаря на всички за топлите и мили думи  :bighug:
вземам си от закуската на Льони  :)
Туцинката не се е мяркала гледам навярно си има бебче вече  :)дано всичко е минало по мед и масло
Стискам палчета на всички ловуващи и очакващи  :goodluck:
Лек макар и дъждовен ден муцунки !

Вярвам!!!!
Привет и от мен!
Нареждам се за закуската на Лиончето ако нещо е останало-ама за мен сега започва деня.
Бебешорче радвам се да те видя отново сред нас.Сега само спокойствие и позитивни мисли. :bighug:
:welcome: на Криси и не се задържай дълго тук.
Васи честити ти  :bfp:.
Аз пак нещо взех да се отчайвам.От вчера съ със силно изразени ПМС,макар че още ми е рано за  :witch:.Ама то не остана-още няколко дни и неведението свършва.
Много  :crossfingers: :crossfingers: на всички.
Лек ден!

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Миме, какво отчаяние osi_6? Нали тези ПМС са един от първите симптоми на бременност :wink:. Аз всеки месец с такова нетърпение чаках да ги усетя, че да се надявам и нищо... Много бих се радвала даже да ги имам :D. Стискам палци, малко остава до деня на истината :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:!
Хубав ден на всички!
*
Благодаря за топлото посрещане Жени, polisia и mariq_81 ! Дано скоро всички се преместим в темичката на бременните :)

Бебешори много съжалявам за това което си преживяла, все пак ти пожелавам лека и безпроблемна бременност и здраво бебче след 9 месеца!
Успех на всички, аз съм вече 7ми ден закъснение, направих си тест ама беше отрицателен :( Все пак има още надежди, докато не дойде лелката ще се надявам. Ще изчакам още 1 седмица и ако нещо, ще си намеря лекар и ще видим какво става, понеже не съм в България.
Успех на всички и само позитивно мислене :)