0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Благодаря мацки, а дано Господ да ни дари всички да бременеем постоянно коя по 2 коя по 4  :lol: :sucky: :D
Прекрасно е да си майка. Прекрасна болка, прекрасна радост. Прекрасен дълг. Да си майка е смисълът на всичко. Защото нищо друго няма смисъл, губи смисъл, ако го няма него – великото творение на природата и любовта – нашето дете, нашата рожба, нашето малко слънчице. Да си майка е не само прекрасно. Да си майка е велико! Да си майка е свято! ♥
*
Женя миличка всеки път си мисля да сложа вирусчета и все забравям
сега ви поръсвам та дано ви е на късмет  :D
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
Е как да не се възползвам  :D :bubblebath: :bubblebath:
И аз се почувствах виновна!   :D
:pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

Потапяй те се на воля :) Стискам палци на всички ви и зная че ако не от моите вируси от тези на Lioni_R ще прихванете  :D
tucy твоята кокона май чака на празника да се появи тържествено и величествено  :wink:
Гальонди и gergana :-) стиснати палци и от мен и от котетата :)

Честито и на новите бременелки ;) Леки месеци и здрави бебета на всички!
Целувки!
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*
Коте, наистина явно моята кокона чака празника и да се появи победоносно, победила майка си :D. Е това още от малко и с характер и се налага. Не ми се мисли като порасне какво ще ме прави :D :D :D.

Пете, ще коригираш ли месеца на виделите положителни тестчета, че сега сме май месец :wink:

*
Ухааа двойни вируси  :D :bubblebath:
Туцкаааа, ако знаеш само какво те чака.Мойта кокона вече се мисли за тинейджърка  :(, не че ми е лошо детето, но доста бързичко се развиват вече децата и сега както ще е първи клас, направо няма стигане  :lol: Обаче в сравнение с наборчетата си е доста добре възпитана  :oops:, не че щото е мойто ама....
*
Здравейте момичета .
Жени ,Галче ,и на всички които стискаха палчета ,но и този месец ми се размина да вида двете чертички ,пак съм с  неканената гостенка ,Писнало мие от нея и след няколко дни сабирам сили и наново ,ще я прогонваме .
На всички стискам палчета и я държа при мен доколкото мога тая  :witch:
*
Пете, ще коригираш ли месеца на виделите положителни тестчета, че сега сме май месец :wink:
:oops: Толкова бързо лети вече времето, че .....
Благодаря ти мила! :wink:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добър вечер и от мен. Днес закъснях, та сега чета да си наваксам. Благодаря на всички за стиснатите палци, ще са ми нужни като се има предвид какъв съм карък :?. Още не сме започнали и си мисля, че нещо няма да е наред. Уфф...
Михаела, честито и от мен! Лека бременност ти пожелавам!
Гале, стискам палци за утре!!!
Жени, успешен лов тези дни :wink:!
Т. Станкова, дано е успешна тази инсеминация!
Бебешорче, чакаме новини от теб!
МОМИЧЕТА,МНОГО ВИ БГАДОДАРЯ ЗА БЪРЗИТЕ ОТГОВОРИ И ЗА КУРАЖА,КОЙТО МИ ВДЪХВАТЕ.ЧАКАНЕ МУ Е МАЙКАТА ,ДРУГО НЕ НИ ОСТАВА:)))ДАНО САМО ТОЗИ ПЪТ ДА СТАНЕ И НА 13 ДА ВИДЯ ТАКА МЕЧТАНИТЕ ЧЕРТИЧКИ!ЖЕЛАЯ ГО И НА ВСИЧКИ,КОИТО ПО ТОВА ВРЕМЕ ЩЕ ТРЪПНАТ В ОЧАКВАНЕ!УСПЕХ!!!

От Мод. : Моля, пиши с малки букви!
« Последна редакция: Май 04, 2011, 19:45:11 pm от petqst »
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
Да се включа от предната тема :)
Честито на вече чакащите бебче
Исках да питам , при тестовете за О, когато има две бледи чертички , счита ли се за положителен?
Добро утро
много спите бе момичета
Хайде да закусим
*
Добро утро и от мен.
Лиони, с удоволствие ще си взема от закуската.
Много стиснати палчета на всички, които днес не чакат неканени гости. Дано ни зарадвате с хубави новини милички.
Стиснати палчета и за всички останали, ама няма да ви изброявам, че ще пропусна някого, а не искам.
Пожелавам ви хубав ден и ви поръсвам с вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
Добро утро мацки :) Лиони, както винаги прекрасна закуска, сядам веднага :)
Гери, Гале, успех днес милички  :goodluck: :crossfingers:
Туци, момата май май ще чака за празника :)
Да ви попитам нещо... Излязоха ми едните резултати
                         Резултат        Референтни стойности
AT (III) Антитромбин III    86.3              80 - 120 %

Някой знае ли за какво е това изследване, че в нета различни неща прочетох, а за док трябва да изчакам и резултата от антифосфолипидните антитела  :ask: :ask: :ask:
Много  :crossfingers: на който за каквото му трябва
Лек и успешен ден на всички
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
Добро утро и от мен.
Лиони, пак си се постарала с закуската и сядам с удоволствие.
Туци, ти още ли си тук миличка - ей, на тази мома не й се излиза от топличкото коремче на мама и това си е  :wink: Дано се  покаже скоро
Стискам и аз палци на всички
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :goodluck:

*
Добро утро и от мен
Лионка благодаря ти отново за закусчицата, Гери,Гале и на всички, за които на 05.05 им предстои нещо много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Фовче, съжалявам миличка  :(, но скоро няма да идва тая и ще те забрави за 9 месеца :)
Туциии ех значиии, тая мома, дано не те мъчи много, ти в неделя ли ще влизаш евентуално за предизвикване на раждане
Бебешорче чакаме новини от прегледа миличка  :crossfingers:
Аз снощи се изпокарах с моя мъж по телефона, незнам от хормоните ли е какво ми става или напрежението ми идва в повече, ама се оправихме. Просто се превърнах в болногледачка на нашето куче и майка му и баща му и вчера се развиках на детето без да е виновно  :balk_146: :balk_146: :balk_146: и такъв рев му дръпнах, пък моя мъж ми се смее само, че щяло да ми мине да не се ядосвам и на мен съвсем ми кипна...
Оф да не ви занимавам, то и без това ми мина вече, ама много боли когато даваш всичко от себе си, но няма кой да го оцени...
Лек ден милички, извинявайте още веднъж, че ви товаря с моите глупости... 
Добро утро момичета,
Льони, мерси за закуската, чудесна е!
Гери, Гальонди, стискам силно палци днес да имате много, много късмет и после да се похвалите  :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17
mihaela р. честити две чертички, леки и прекрасни  :cloud9: желая!
Аз вчера бях на преглед, всичко е ок, бебо расте. И сега малко вирусчета и от мен  :P (за пръв път ми е  :oops:)
 :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
Хубав и слънчев ден на всички!
Здравейте момичета .
Лиони мерси за закуската  :hungry:
Жени много добре те разбирам , понякога нервите ни идват в повече нормално е  :bighug: аз наскоро почти се разболях от нерви слава богу се измъквам от дупката . Всичко ще се оправи трябва да вярваме  osi_9
Аз се топкам във вирусчетата всички видове  :lol: :shower: :bubblebath: :shower: :bubblebath:
Здравейте момичета,
Пожелавам ви повече усмивки в този мрачен ден!

Искам да ви питам нещо: - Може ли някой да ми каже нещо повече за лабораториите Цибалаб? Нали преди две седмици ходихме с моето момче при уролог и той го посъветва да си пусне изследвания за хламидия и микробиология директно в тази лаборатория. Каза ни вижте коя е най-близката до вас, направете си сметка за колко време ще стигнете и носете материала направо там...речено - сторено, днес беше деня! Въздържание 5дни и др. подобни подготовки!!! Ние сме в Люлин - отиваме в лабораторията 15човека преди нас, на регистратурата няма никой, никой не ни пита ние за какво сме, а нали при спермата има време в което трябва да се изследва... :x Най- накрая идва нашия ред след 1час чакане и аз обяснявам на лаборантката за какво ни трябват изследванията и възмутено си казвам мнението, че в следствие на дългото чакане най-верояно резултатите няма да са точни и тя ми казва ..."ха ха...ами вие като сте искали веднага да ви се обработи материала защо идвате тук, идете направо в централата (която е на 1часа от нас), то при нас в 11ч. (а ние сме там от 08.30ч) идва кола която взима пробите!!!" На листовката на лабораторията пише изрично, че материала трябва да се занесе най-много до 2ч. след отделянето му...
Извиявайте за дългият пост, но направо съм бясна! Как може такова нещо, тези изследвания струват 100лв....
Някой ползвал ли ги е? Чета доста лоши мнения за таза лаборатория - изкарват хламидия, трихомони, а хората казват, че направени в други лаборатории резултатите са им отрицателни!!!???
Краси

*
Краси аз съм ги ползвала, не съм имала оплаквания нито от резултати, нито от отношение, но микробиология и спермограма правихме в клиниката в Плевен /на Конова/ , а само моите хормони пуснах в Цибалаб, после си повторих хламидията в Плевен, защото аз бях "-", а мъжа ми "+" и доктора ни искаше да провери, но и там пак бяха "-". Защо н отидете в спец.клиника за микробиологията :ask:
Добър ден и от мен,

Честит имен дена на Йоли, да е жива и здрава и скоро с едно хубаво бебе!
Това последното го желая от сърце на всички :):)

Хубав ден и ето от моите вирусчета! :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: