И аз обличам Дара леко...може би аз съм смахната, но когато съм по фанелка тя е със същото + блуза с дълъг ръкав. В същото време гледам хората с жилетки и якета, а бебетата завити с 10 одеала и дъждобран за разкош !
Като чета, моята май отива към "спящите" . Спи горе-долу в тези интервали 23 - 8/9 часа, 11-12 часа, 13/14 - 15/16 часа, 20 - 21 часа. Дефакто през деня спи 4-5 часа.
Аз гледам Дара сама от ревност
егоизъм...знам ли какво е. Имам много избор на кого да я оставя.. баби, лели, сестри - помощ да искаш. Даже се предлагат редовно, но аз отказвам . Не се притеснявам, че ще свикне само с мен, понеже общуваме с много хора, обикалям доста и навсякъде съм с бебето. Тя милата е кротичка и не ме притесява да отида с нея да се подстрижа, на лекар, зъболекар или където и да било.
Аз като прочетох за косите и започнах нова схема - от 2 месеца къпя бебето с мен под душа. Не се притеснявам че ще падна, с душкабина сме, нито че ще я изпусна - тя ми залепва като ваденка
Голяма веселба е къпането. До сега не е имало проблем че й се стича вода по главата и лицето. Гледам да не я държа дълго под водата, за да не се задави...иначе, до тук планът работи
О, расте 1 зъб и вече казва "да, дла, та, гу, ру, для " и разни подобни
Ех, Ултра...честито ви лято !
Мешко, Честита Рожденичка ! Много здраве и усмивки !