0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Жени

Мила,много благодаря че не си ме подминала
мисля че ще ви помрача мислите,
ма няма как трябва да кажа  :( 
мен ме махни от виделите щастие
на 11-ти май пометнах за 3-ти път !
osi_8 :balk_146:

На всички жени желая здраве и късмет и Бог да е с вас. 
yahoo_17 stork-boy

« Последна редакция: Май 20, 2011, 01:45:06 am от mihaela p. »
Прекрасно е да си майка. Прекрасна болка, прекрасна радост. Прекрасен дълг. Да си майка е смисълът на всичко. Защото нищо друго няма смисъл, губи смисъл, ако го няма него – великото творение на природата и любовта – нашето дете, нашата рожба, нашето малко слънчице. Да си майка е не само прекрасно. Да си майка е велико! Да си майка е свято! ♥
*
Добро утро сладурки  :D
Михаела, много съжалявам за това, което ти се е случило  :bighug:
Arabelka_ добре дошла при нас и да е се задържаш, за теста вече са ти отговорили момичетата, Гери как са бебоците, а ти Гале как си.
Аз пак станах рано,рано и ще ходя да правя кръвен към 8, дано днес да излезе резултата
Лек ден милички и  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Май 20, 2011, 06:24:49 am от Женя »
Добро утро
Женя - мерси за закуската и успех на теста
Лек ден
Добро утро момичета!
Жени - чакаме резултата, дано да е днес и дано да най-положителният който някой е виждал!
Михаела, много съжалявам, дано по скоро да се съвземеш, със сигурност ще ти е тежко известно време, но горе главата и дано всичко да е наред.

При мен БТ днес направо удари пода, явно и този месец няма да е нашият. Опитвам се да не се отчайвам, но не ми е лесно. ОФ...
Краси

*
Момичета няма да е днеска, лабораторията не приема такива тестове,защото кръвта се изпраща в София и няма как 4 дена да се държи материала. А ако отида в сряда, резултат ще има в петък  :(. Ще търся други варианти ама май ще си изчакам в сряда направо да отида.
Краси, не е ли рано за М.
Ами Жени, уж е рано, но каква е тази температура??!!! Вече незнам какво да правя, не искам да се отчайвам, но днес като видях този замръзващ термометър се натъжих - поредното разочарование! ...
Както и да е, не искам да ви развалям настроението!
Краси

*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Жени, тихичко честито, а след кръвния ще крещим с пълно гърло. Много се радвам за теб и вярвам, че всичко ще е наред.  :D
Ние още сме 2 в 1, в неделя ще се решава какви ще ги вършим.
Усмихнат ден на всички.  :D
*
Успех мила Цвтенце и леко раждане  :D
Краси, може да е инцидент миличка, не се притеснявай, нека да видим и утре как ще е БТ  :crossfingers:

Момичета днес ch/знаете за кого говоря поне "по-старите" момичета/ е родила момченце НИКОЛА  тежи 2900 кг и е висок 48 см. Да им е жив и здрав :D
Знаете тя вече не влиза много често, заради проблеми с една съфорумка!
« Последна редакция: Май 20, 2011, 12:48:00 pm от Женя »
Ами да ви кажа, за мен този месец приключи! Твърде рано и отново неуспешно! :(
Краси

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много

Момичета днес ch/знаете за кого говоря поне "по-старите" момичета/ е родила момченце НИКОЛА  тежи 2900 кг и е висок 48 см. Да им е жив и здрав :D
Знаете тя вече не влиза много често, заради проблеми с една съфорумка!

:) Знаем си я как да не я знаем...Бях и обещала да ѝ пусна темичка в Честито.. Айде честито :)
Жени мила пак ще ти честитим :) Браво много се радвам ..
Галееее целувам те и чакам и от теб хубавите новини :)
« Последна редакция: Май 20, 2011, 13:38:06 pm от saraapl »
Mihaela,  много съжалявам :(:(

Женичка, ще чакаме резултати от ЧХГ-то..макар че съм сигурна, че няма нужда от тях :):) Всичко ще е наред.

Цвете,
стискма палци за лесно и безпроблемно :):)

Красунка, :(:(:(:(

Галееее, как си мила...а бебоците..май пак съм изпуснала нещо?

Бебешори, къде си ???????

Хубав ден на всички :)

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Жени, ще чакаме тогава, въпреки, че аз съм сигурна, че всичко ще е наред :D! Толкова се радвам за теб :bighug:!
Краси, дано следващият път стане. Тъжно е когато се надяваме и чакаме с такова желание...
Михаела, съжалявам за случилото се :(. Потърси причината за това. Може би чрез имунологични и генетични изследвания.
Бебешорката къде се изгуби напоследък?
Аз писах в темата за инвитро, но да кажа и тук. Днес ми беше трансфера - прибрах си и двете ембриончета. Показаха ми ги преди това - едното отлично, другото добро. Ехх, дано поне едното се захване!
*
Гери, ще се захванат миличка  :crossfingers: :goodluck: :crossfingers:
Гале, Бебешорка пишете нещо милички, притеснявам се за вас, а и не само аз...
*
Тук съм милички :) Само се чудя Бебешорката къде е  :ask:
Аз от 4 години не съм си идвала в БГ и не мога да сваря да обриша навсякъде  :wink: Последните няколко дена си полежах доста, защото много ме боляха яйчниците, направо не се траеше, днес сефте не болят толкова и се вейнах из града на разходка, че мъжа ми (той пристига в Понеделник) ми се скара по телефона, да не се залежавам :)
Михаела, много съжалявам за това, през което преминаваш.. Надявам се никога повече да не преживяваш тази болка и следващия път да е много успешен  :crossfingers:
На Ели (ch) честита първа рожба Никола! Да и е жив и здрав! :babyboy:

Добро утро, момичета.
Днес закуската е от мен.Желая ви лек и спокоен ден.Ние с мъжа ми замиваме днес на обяд в Кюстендил при свекъра, а в Понеделник сутринта с моите родители отиваме за 1 ден в Сърбия на разходка.Та ще се върнем чак в Понеделник вечерта сигурно.

« Последна редакция: Май 21, 2011, 08:47:21 am от Златен дъжд »

*
Добро утро,
Златен дъжд благодаря за закуската, на страхотно място е  :D
Приятна разходка и да се върнете с много заредена енергия  :wink:
Лек ден милички
Добро утро
Веднага си взимам от закуската
Лек ден
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен!
Златен дъжд, направо се размечтах с тази закуска :D. Приятна разходка!
Хубав ден, момичета!
Добро утро!
Дъждец мерси за закуската-присъединявам се към вас и приятна разходка.
Женка честити ти  :bfp:.Много се радвам за теб  :bighug: :bighug:
На всички останали много късмет и  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ние продължаваме да си мързелуваме в Елена и това ми се отразява много добре-караме го по-спокойно този месец пък каквото стане..
Приятен почивен ден на всички!

*
Галееее целувам те и чакам и от теб хубавите новини :)
Ето ме Сари :) готова ли си да вадя  :bfp: :bfp: :bfp:
Имам си 5 такива положителни тестчета, с всеки ден 2рата чертичка става все по-тъмна..а кръвния на 7ми ден след трансфера - ЧХГ 65.7 Аз така се бях уплашила като видях зацапването, че се тествах същия ден и хукнах за кръвен като видях  :bfp:
Писах на IVF сестрата в клиниката ми в Денвър.. Много интересен коментар ми е написала - на 7ми ден кръвен било много рано.. чудела се дали не са близнаци  :babyflips: :babyflips: Дай Боже , викам аз... ама и на 1 един бебок ще се радвам!