Браво, крачка напред в контрола. Гадно се чувствам постоянно в това отношение. 90 % от продуктите които консумираме са пълни с боклуци...Контрол няма. Колкото и да ограничаваме децата си и нас от подобни боклуци, не можем да ги избегнем напълно да не кажа изобщо. Как да обясня на детето, че маги и готовите подправки с които се готви в рекламите има всичко останало, но не и зеленчуци. Въпреки всичко донякъде успявам...Как да и обясня, че сока от портокал в кутия далеч не е от портокал. И там ме разбра и за шоколадите и бисквитите ме разбра, избягваме ги, но ги консумираме понякога, няма начин. Темата за колбасите и месата няма да я повдигам, кошмар. Риба и пилешко замразени, това изобщо не става за ядене. Евтините кайми и изобщо..
Jam шишето малко го е ползвала, но направо се чудя с какво да си храня детето, чесно. Как няма един производител, който да държи на качеството и да пробие на пазара само с това. Поне на външен вид, месото да е месо,без абсолютните боклуци в него и миризмата му на сода. Изобщо, всеки ден се ядосвам за това. Колко минерална вода консумираме на ден, представяш ли си, че докато се пълни и транспортира, тя се нагрява. Е няма бебешки шишета сега, но пият от бутилки всеки ден. Чудесен заместител. Накъдето и да се обърнеш, каквото и да погледнеш, всичко е залято с боклуци. и на село вече не е чисто, защото замърсяванията са на лице. Как няма да са ни болни децата, как няма да има 25 годишни с рак. Изобщо за какво говорим. Отделно фармацефтичните компании трябва да правят пари, нови вируси, мутации и т.н.
Запалих аз, но това е болна моя тема.