И аз съм се запътила към инвитро, и при нас няма проблем уж...не ми се дават пари за инсеминации до безкрай.Ще направя 5,максимум 6 и ще подавам документите за фонда...а както казват повечето , при инвитро в много от случаите се разбира къде е проблема..
Анук - бъди спокойна миличка, с теб сме.
Катрин - страшно много успех миличка и се радвай,ще имаш 2 , наистина не мога да си представя какво е усещането да загубиш две,но пък ти можеш да си представиш какво е усещането след поредната неуспешна процедура или поредния отрицателен тест.Така че - радвай се миличка,бъди много щастлива и спокойна ...искрено ти желая всичко да е наред след редукцията и си мисли,че така е по-добре и за теб и за бъдещите ти дечица.Определено мога да кажа,че си достатъчно силна жена от това,което съм изчела дотук.Господ не се подиграва с теб,той ти помогна и занапред ще е така.
Коалка - много много ти блгодаря за подкрепата и че все още влизаш в нашата темичка,даваш ми много надежда всеки път..Целувки
Зизка - и ние ще успеем мила,убедена съм,явно е ,че ще е по трудния начин,но пък после ще е по-сладко,както се казва..Много ти стискам палци,да знаеш.
На всички други - много късмет и вярвайте,и ние някой ден ще се радваме на здраво детенце.
P.S -все още не съм звъняла за час,на stand-by съм и правя малко ремонт вкъщи,даже отидох и на антицелутен масаж
за пръв път.
От септември ще видя накъде ще ме повлекат краката,но мисля да направя четвърта инсеминация при Владимиров и да мога да подготвя документите за инвитро и докато чакам мисля да си запиша час при Щерев за една,две максимум инсеминации.
Уж това съм решила пък ще видим по-нататък...малко съм на моменти...
Извинявам се за дългия и малко по-емоционален пост
Целувки на всички и лека вечер от мен !