Здравейте,момичета!
Доста неща съм изчела в интернет от как се "заразих " с проклетото безсъние . Появи се внезапно и ненадейно малко преди ЗЕТ . След поредния си неуспешен опит изпаднах в тотална депресия. Отдавам го тогава и на факта ,че бях и без работа и по цял ден сама вкъщи .Доста време ми костваше да се възстановя и за първи път си дадох сметка колко е важен сънят и ,ако не се оправя -ще полудея просто.Винаги съм имала здрав 8- часов сън и съм се наспивала . Пробвах разни билкови лекарства, но не ми помогнаха . Пила съм билки -ефект никакъв . Пия редовно мелатонин от тогава , но като реша,че няма да спя и той не ми действа. Само при нужда взимам хапче за сън и то ,когато положението стане нетърпимо. Вече съм добре, имам работа , не се ядосвам и смятам,че имам хубав живот . Сега безсънието ми е се появява от време ,на време .... но въпреки това го има . Зная,че това което написах го е преживявала всяка една от вас и бих се радвала да споделите как сте се справяли в такива периоди. Какво ви е помогнало и какво сте взимали ?