0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на rosefromstars
« Отговор #120 -: Септември 20, 2011, 00:24:31 am »
Благодаря ви на всички за подкрепата.  :grouphug: На милото днес му изкараха един мъдрец и май това ще е краят на ловния сезон за мен.  osi_10 Успех на вас! :pleasantry:  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
Ееееееееееееееее стига де не може да е истина,как така всички едновременно.Луда работа.Като :sinking: са.
Тъкмо минавах да ти пожелая успех отново и че сутринта ще чакам за :heartbeat:
Май ще ловуваме всички октомври.Нека им дадем малко почивка и да съберат сили че.......хмммм.
Споко всичко ще се оправи все още имаш време,утре,вдругиден. :bighug: :kiss:.Хайде мила лека и не се отчайвай има време.
*
« Отговор #121 -: Септември 20, 2011, 08:36:48 am »
Розичка,понеже не слагаш сърчица в графиката,само минавам да ти кажа,късмет...почва  чакането след ловния сезон!
А колкото до мъдреца,днес вече трябва да е ок мъжо :)
Целувки миличка

« Отговор #122 -: Септември 20, 2011, 09:25:52 am »
Благодаря ви, Жули и Миленче. Закрих ловния сезон и следва дългото чакане, но ми се струва, че нищо не е станало, защото температурата ми много бавно се покачва. Ако Чудото се беше случило, то май веднага трябваше да скочи до 37. А аз се мотам още под 37. Явно пак ще ловуваме следващия месец! Нищо. Жули, мъжо вече е добре, само е малко подут и като на всеки мъж мноооогоо му е кофти и тъгува по изгубения мъдрец. Успех на вас с лова!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Септември 20, 2011, 09:31:15 am от rosefromstars »
« Отговор #123 -: Септември 20, 2011, 09:30:11 am »
ЕЕЕЕ Рози, чакай малко, не бъде перфекционистка деее! Това е организъм изчакай още малко ще се вдинте температурата ще видиш! Стискам палци!
Краси

« Отговор #124 -: Септември 20, 2011, 10:06:51 am »
Благодаря ви, Жули и Миленче. Закрих ловния сезон и следва дългото чакане, но ми се струва, че нищо не е станало, защото температурата ми много бавно се покачва. Ако Чудото се беше случило, то май веднага трябваше да скочи до 37. А аз се мотам още под 37. Явно пак ще ловуваме следващия месец! Нищо. Жули, мъжо вече е добре, само е малко подут и като на всеки мъж мноооогоо му е кофти и тъгува по изгубения мъдрец. Успех на вас с лова!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
Добро утро Рози и моята Т е ниска,което ме навежда на мисълта че нищо не е станало,но доколкото знам тя се покачва след около седмица след О,ако греша момичетата да ме поправят.При мен е странно че по време на О ме боляха леко гърдите, а сега не,което е станно защото всеки месец без изключение ме болят от О до МЦ докато дойде.Слагай  :heartbeat: в календара за да можем да виждаме какво и кога се случва. :oops:
« Отговор #125 -: Септември 20, 2011, 10:21:10 am »
Добро утро, Миленче. Ами сложила съм  :heartbeat: , както следва на 9-тия, 13-тия, 14-тия и 15-тия ден на цикъла. Повече няма. Това е. Така закрих ловния сезон. Следва чакането ... Дано Чудото да те е споходило, Миленче и това да са неговите признаци! За мен се съмнявам, не знам, ще видим ...
*
« Отговор #126 -: Септември 20, 2011, 10:41:38 am »
Роуз,мисля ,че се разбрахме миличка, от теб искам само оптимизъм и хубави мисли..да не говорим колко хубави си наредила сърчицата :)...Късмет слънце!

« Отговор #127 -: Септември 20, 2011, 10:58:25 am »
Добро утро, Миленче. Ами сложила съм  :heartbeat: , както следва на 9-тия, 13-тия, 14-тия и 15-тия ден на цикъла. Повече няма. Това е. Така закрих ловния сезон. Следва чакането ... Дано Чудото да те е споходило, Миленче и това да са неговите признаци! За мен се съмнявам, не знам, ще видим ...
Аз не ти виждам сърчицата на графиката затова ти казах да ги сложиш,нещо не ми излизат.Не се отчайвай аз мисля че при теб се е получило.Късмет мила и имай вяра. :kiss: :bighug: Горе главата.
« Отговор #128 -: Септември 20, 2011, 19:33:34 pm »
 Розичка,сърчицата са си на място според мен миличка :balk_48:,така че очакваме крайният резултат :bfp1: . Много цунки  :bighug: :goodluck:
« Отговор #129 -: Септември 20, 2011, 21:07:38 pm »
Сърцата са си точно на място  :D
Сега търпение му е майката  :)  :goodluck: :bighug: :bfp:

Вярвам!!!!
« Отговор #130 -: Септември 21, 2011, 08:40:20 am »
Хайде мила, дано чакането си струва! :goodluck: Успех и дано грейнат двете чертички на графиката! Стискам ти всичките възможни палчета :crossfingers: :bighug:
« Отговор #131 -: Септември 21, 2011, 09:30:43 am »
 osi_9 :crossfingers: :bighug:
Краси

« Отговор #132 -: Септември 21, 2011, 22:32:58 pm »
 Розичка много късмет сладуранке :crossfingers: :bighug: :goodluck: :balk_104:
« Отговор #133 -: Септември 22, 2011, 15:55:07 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:
« Отговор #134 -: Септември 22, 2011, 17:17:41 pm »
Миличка, стискам палци утре Т да още по-хубава! Късмет! :balk_104:
« Отговор #135 -: Септември 22, 2011, 20:19:39 pm »
Благодаря Ви, Маги, Бебешорче, Красунке, Аселинче, Жули и Честита Независимост!  2bg :kaos7: И дай Боже, много  :babyflips: слънчица да изгреят в нашите домове! Успех на всички!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #136 -: Септември 22, 2011, 20:24:26 pm »
Благодаря Ви, Маги, Бебешорче, Красунке, Аселинче, Жули и Честита Независимост!  2bg :kaos7: И дай Боже, много  :babyflips: слънчица да изгреят в нашите домове! Успех на всички!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
:good_post: Дай Боже, Рози! :balk_104:
« Отговор #137 -: Септември 24, 2011, 09:21:05 am »
Ааа, почна пак да пада .... osi_7 osi_6
« Отговор #138 -: Септември 24, 2011, 13:38:24 pm »
Еее,Розичка това може да е еднократния спад,който го има почти при всички през тези дни от цикъла,а може да е и нещо мнооого хубаво preggo...Дай боже сладуранке :crossfingers:.Пожелавам ти от все сърце  едно прекрасно  :bfp:този месец :goodluck: :bighug:
« Отговор #139 -: Септември 24, 2011, 16:08:06 pm »
Благодаря ти, Маги! Дай Боже !