0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на rosefromstars
« Отговор #180 -: Октомври 04, 2011, 17:21:51 pm »
Благодаря ви много за пожеланията Миленче, Морско момиче, Жули, Марги, Криси, Пламъче, Аселинче, Бебче, Фови!
Ами, Миленче, едни се раждат и стават високи и красиви, други ниски и пълни, едни са болнави, други като чук здрави, едни зачеват лесно, други се борят със сетни сили... Такъв е живота - шарен! Ако си висока и красива - ще те харесват много, ако си ниска и пълна - ще учиш, ще сполучиш и ще си самостоятелна, ако си болнава - ще имаш повече време за себе си и ще знаеш как да се грижиш за себе си, ако си здрава - ще имаш повече време да помагаш на другите, ако зачеваш лесно - ще ти се радват, ако зачеваш трудно - ТИ ще се радваш и ще си борбена и смирена! Така, че ако животът ти предложи лимон - направи си лимонада! Успехите извоювани с повече борба, труд, жертви са много по-ценни от даденото даром и случайностите. Те карат човека да върви напред и това се нарича постижение и развитие! Така, че напред към заветната цел - месец изпълнен с  :bfp: ! Успех и на вас, милички!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Октомври 04, 2011, 17:25:07 pm от rosefromstars »
« Отговор #181 -: Октомври 04, 2011, 18:08:00 pm »
Добре казано,Розичка :good_post:.Този месец ти пожелавам да си една от щастливките слънчице :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Много късмет . Цунки :balk_104:
*
« Отговор #182 -: Октомври 04, 2011, 22:12:48 pm »
Знаех си ,че за пореден път ще си отново изключително позитивно настроена!
Страхотна си миличка,надявам се да не чакаш дълго :) заслужаваш го,ще бъдеш страхотна мама!

« Отговор #183 -: Октомври 04, 2011, 23:47:33 pm »
Благодаря ви много за пожеланията Миленче, Морско момиче, Жули, Марги, Криси, Пламъче, Аселинче, Бебче, Фови!
Ами, Миленче, едни се раждат и стават високи и красиви, други ниски и пълни, едни са болнави, други като чук здрави, едни зачеват лесно, други се борят със сетни сили... Такъв е живота - шарен! Ако си висока и красива - ще те харесват много, ако си ниска и пълна - ще учиш, ще сполучиш и ще си самостоятелна, ако си болнава - ще имаш повече време за себе си и ще знаеш как да се грижиш за себе си, ако си здрава - ще имаш повече време да помагаш на другите, ако зачеваш лесно - ще ти се радват, ако зачеваш трудно - ТИ ще се радваш и ще си борбена и смирена! Така, че ако животът ти предложи лимон - направи си лимонада! Успехите извоювани с повече борба, труд, жертви са много по-ценни от даденото даром и случайностите. Те карат човека да върви напред и това се нарича постижение и развитие! Така, че напред към заветната цел - месец изпълнен с  :bfp: ! Успех и на вас, милички!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
:youwoman:Много си права,така е!Успех мила през този месец нека той бъде твоят! :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #184 -: Октомври 05, 2011, 08:39:53 am »
Ех, Роузи, добре ми дойдоха твоите думи, миличка! Много си права  :balk_103: Успех и на теб този месец! :bighug:
*
« Отговор #185 -: Октомври 05, 2011, 08:49:22 am »
Розичке страхотно си написала нещата точно така както са, много се радвам че си толкова силна и готова да се бориш, успех и дано още този месец и във вашия дом има радост.
« Отговор #186 -: Октомври 05, 2011, 10:24:35 am »
харесвам силните жени,а ти си точно такава.Силна и нежна,изразяваш се точно и ме караш да пророня някоя сълза.Късмет  мила Розичке-ти си страхотна
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #187 -: Октомври 05, 2011, 20:41:24 pm »
Страхотни думи мила Рози!
Краси

« Отговор #188 -: Октомври 06, 2011, 11:26:15 am »
Благодаря ви, милчки, просто истината. Сега си почивам активно, ходя на работа и съм погълната от домашни грижи, затова не ми остава много време да пиша, но ви наблюдавам и стискам палци на всички! Дай Боже този месец да видим много  :bfp: !  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Октомври 06, 2011, 11:28:12 am от rosefromstars »
« Отговор #189 -: Октомври 06, 2011, 18:20:40 pm »
 Дай Боже,Розичка :crossfingers:.И дано едно от :bfp: да е и твоето.Много цунки сладка :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:. Успех
*
« Отговор #190 -: Октомври 06, 2011, 19:41:33 pm »
Късмет и от мен миличка,много те мисля..
Този месец ще посещаваш ли док? :bighug:

« Отговор #191 -: Октомври 07, 2011, 18:27:58 pm »
Ами, доколкото си спомням, тя трябваше да се върне на 28.10., така че май пак ще пропусна... Ще намина към кабинета да видя, какво става... Неудобно ми е да я притеснявам по телефона пак, след като последния път, доколкото си спомням, така ми каза, че след 28.10 ще е на работа... Надявам се следващият месец да е на работа със сигурност... И вече, тогава, ако нещо пак се случи, просто ще си потърся друг гинеколог или ще се върна при стария ми гинеколог, поне за фоликулометрия. А от догодина, ако не забременея, ще посетим с милото вече някоя клиника по стерилитет... Общо взето това са плановете...
*
« Отговор #192 -: Октомври 08, 2011, 09:08:53 am »
Оооо,хич да не ти минават такива мисли през главичката..чакам те с положително тестче още този месец  :bighug: :bighug:

« Отговор #193 -: Октомври 08, 2011, 09:18:17 am »
 Розичка,ще има osi_6  да знаеш. Никакви отрицателни мисли. Ще си имаш и ти едни хууууубави :bfp:. И то много скоро. Гушкам те  :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:
« Отговор #194 -: Октомври 08, 2011, 09:38:35 am »
Розичке ,не се ядосвай....просто си намери док,който ще те кара да се чувстваш добре и да можеш да разчиташ винаги на помош.Те знаят,че ние (пациентките)сме малко по-чувствителни и имаме нужда от повече внимание.
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #195 -: Октомври 08, 2011, 17:49:13 pm »
Много ми ме трудно със смяната на докитата... Но ще видим... Като гледам така графиките, изглежда че левият ми яйчник работи по-добре от десния, а при десния овулацията май е под въпрос....
« Отговор #196 -: Октомври 08, 2011, 21:59:51 pm »
Миличка, каквото и да стане или да решите, аз ти стискам палци и дано скоро и ти ни зарадваш с един :bfp: Вярвай, че и твоето чудо ще се случи! Успех! :goodluck:
« Отговор #197 -: Октомври 09, 2011, 15:58:08 pm »
Блогодаря ти, Аселинче! И аз се надявам шансът да е по-голям този месец, защото ще е от левия яйчник, който пъддържа по-ниски стойности в началото на цикъла, за разлика от десния, при който стойностите са доста високи. Знам ли, ще видим...  :bhcontract:
*
« Отговор #198 -: Октомври 09, 2011, 15:59:53 pm »
Ей муцуно  :lol: , много те прегръщам!

« Отговор #199 -: Октомври 09, 2011, 16:14:15 pm »
И аз, Жули! Всичко ще бъде наред този месец, нали, Жули?  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: