0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Графиката на Jolie16
« -: Юли 25, 2011, 20:22:54 pm »
Така..здравейте!Правя тази темичка,за да ми подсказвате неща ,в които не съм долкова на "Ти" ,както се казва.
Посещавам клиника по репродуктивна медицина и днес беше моята трета инсеминация.
Докторката обаче не беше много убедена дали фоликулита са се пукнали и ме вика в сряда на преглед.Затова се надявам БТ,която меря да ми подскаже дали ову-то е минала.
Много ще съм ви благодарна за коментарите и предварително ви благодаря.Целувки на всички

*
Re: Графиката на Jolie16
« Отговор #1 -: Юли 25, 2011, 20:26:36 pm »
jolie16 честита ти темичка ,и както се казва тука ,дано не се налага дълго да се коментира .
Не ,че аз много разбирам от графики ,но ще стискам палчета да е успешна инсеминацията .Успех и искренно се надявам това да е твоя месец .
« Отговор #2 -: Юли 25, 2011, 21:18:04 pm »
Честита темичка сладуранке osi_9. Аз също не съм специалист ,но ще се радвам много да помагам с каквото мога. На първо място ти пожелавам да се задържиш колкото е възможно по-късо време тук. Искам да знаеш,че сме до теб и ще се надяваме заедно с теб. Моля се инсеминацията да е последна и сполучлива.Хайде кукло,дано си следващата с :bfp:. Много целувки  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #3 -: Юли 26, 2011, 08:40:59 am »
Здравей Джоли!Според мен О е била вчера или днес,Т се е покачила с 0,3-мисля,че сте нацелили момента.Ако следващите 3,4 дни Т се задържи висока,значи е така.Успех,ще стискаме палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
« Отговор #4 -: Юли 26, 2011, 09:31:58 am »
И аз мисля,че сте нацелили точния момент.Успех,миличка :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
*
« Отговор #5 -: Юли 26, 2011, 09:33:40 am »
Май ,май сте нацелили точния момент .Дано да е така ,Бт днес е супер .
*
« Отговор #6 -: Юли 26, 2011, 09:52:00 am »
 :bighug: благодаря ви милички,страхотни сте.Всички !!!!!
Нямам голяма надежда ,zащото инсе/то според мен закъсня,51.30 ч.след прегнила,а и миналия месец графиката ми уж беше добре...
Много ви целувам и ви благодаря отново!

« Отговор #7 -: Юли 26, 2011, 14:41:46 pm »
Никакви отрицателни мисли миличка :balk_77:! И аз вярвам,че сте направили инсето в подходящ момент.Ще следим с итерес графиката ти и дано да ти е единственната и дълга 9 месеца :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Гушкам те  :bighug:
« Отговор #8 -: Юли 27, 2011, 21:30:08 pm »
Привет  jolie!
Найстина ти пожелавам тази темичка да е много много кратка и  още този месец  :goodluck: :crossfingers: да има щастлив завършек !
Само позитивно мислене а ние стискаме много силно палците и се молим да видим много скоро едни хубави  :bfp:
Целувки  :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #9 -: Юли 28, 2011, 08:29:06 am »
Бебешори  :bighug:
За съжаление  :(, вчера ми се обадиха от клиниката и казаха,че шанса ми този месец е почти нулев,защото фоликулите не са се пукнали,а прогестерона ми вече е 54.
Но за статистиката , ще продължа да меря БТ.
Целувам ви

« Отговор #10 -: Юли 28, 2011, 22:20:49 pm »
Странно миличка по графиката се вижда да е имало уво виж температурката как се покачва.Знае ли  човек може пък това да е печелившата графика  :crossfingers: :crossfingers: дано,дано лекаря да е в някаква грешка.Не се предавай докато няма  :witch: надеждата винаги трябва да е с нас  :bighug:

Вярвам!!!!
« Отговор #11 -: Юли 29, 2011, 22:11:21 pm »
 Да Слънчице.Бебка има право,може чудото да е станало .Не се отчайвай напълно. Винаги има надежда. И според мен ову е имало.Щте чакаме с нетърпение да видим какво е станало. Пожелавам ти от цялата си душа  :bfp:.Целувки :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #12 -: Юли 31, 2011, 21:32:48 pm »
Яяяя каква хубава графика се заформя  :)
пупупу  :crossfingers: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #13 -: Юли 31, 2011, 22:45:06 pm »
И на мен ми харесва ,дано да е най-късметлийската ти графика и успешното ти инсе .Стискам силно палчета и няма да пускам .
« Отговор #14 -: Август 01, 2011, 14:12:58 pm »
Идеална графикаJolie16  :balk_602:.Дано лекарите грешат . И това се случва,така че стискам палчета миличка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.Дано си късметлийката този месц :goodluck: :bighug:.
*
« Отговор #15 -: Август 01, 2011, 14:17:32 pm »
Благодаря ви милички  :bighug:
Лошото е ,че и аз вече започнах да имам малка надежда,че все пак не е видяла хубаво..и че имам шанс.Скоро ще се разбере.
Целувам ви и Марго - дано всички сме късметлийки този месец !
 :goodluck:

« Отговор #16 -: Август 02, 2011, 08:55:24 am »
Графиката е страхотна, дано да сте успели! Лекарите не знаят всичко и поради това все още се казва ЧУДО ! Дано Чудото да те е споходило!   :crossfingers: :grouphug2:
« Отговор #17 -: Август 02, 2011, 17:15:34 pm »
Малък спад в Б.Т. Може да е на добро preggo. Дано миличка,дано :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: .
« Отговор #18 -: Август 04, 2011, 15:39:34 pm »
Б.Т. се покачва както виждам миличка :balk_46:. Дано имаме повод да празнуваме скоро :bfp1:. Стискам палчета и се надявам заедно с теб :crossfingers:. Гушкам те :bighug:.
*
« Отговор #19 -: Август 04, 2011, 19:27:59 pm »
Б.Т. се покачва както виждам миличка :balk_46:. Дано имаме повод да празнуваме скоро :bfp1:. Стискам палчета и се надявам заедно с теб :crossfingers:. Гушкам те :bighug:.

:bighug: :bighug: