0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Jolie16
« Отговор #560 -: Октомври 24, 2011, 08:47:31 am »
Милата ми тя ,нормално е да се чустваш така ,но всичко ще е наред ще видиш .Скоро ще чуете и сърчицето и ще ти е по-спокойно .
« Отговор #561 -: Октомври 25, 2011, 08:30:50 am »
Ей момиче каде си как си какво правиш не ми харесва да се губиш така!!!

« Отговор #562 -: Октомври 25, 2011, 08:50:17 am »
Жули, Супер, чухте вече сърчицето! Браво! Къде са балончетата? Графиката е супер! Хайде, бременлинке наша, покажи се, усмихни се!  osi_9 :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Октомври 25, 2011, 08:53:47 am от rosefromstars »
*
« Отговор #563 -: Октомври 25, 2011, 08:54:20 am »
Милички,тук съм си...вчера имах кафеникаво зацапване и докторката веднага ме извика - каза,че няма за какво да се притеснявам ,не вижда отлепване и така.Сега ще пия пак нош па 3х2 ,утрогестанче, и каза да почивам една седмица..но за съжаление няма как да почивам тази седмица..
Целувки на всички ви

ПС. - TSH i гадния пролактин за много завишени,ще трябва да пия лекарства... :?
« Последна редакция: Октомври 25, 2011, 08:56:45 am от jolie16 »

« Отговор #564 -: Октомври 25, 2011, 08:57:33 am »
Здравей миличка,
Не съм ти писала известно време, но мисля за теб! Всеки ден се сещам и си казвам "Всичко е наред с Жоли!". Вярвам, че ще е така, ще видиш как ще отлети времето и после с гордост ще ни показваш красивото си бебенце!!!

Гушкам те!
Краси

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #565 -: Октомври 25, 2011, 08:59:55 am »
Спокойно мила Жоли, всичко ще е наред. Лекарите ще кажат какво да пиеш, така че да си ок. Не се притеснявай и се надявам да има начин да си почиваш. М.....а й на работата - няма да избяга  :wink: Целувам те, пази се  :)

« Отговор #566 -: Октомври 25, 2011, 09:11:41 am »
Ех, мила, работа, работа... Дано да ти остане време и за почивка, макар и малко!  Жули, дано скоро да стабилизирате ТСХ-то и пролактина! Моля те, пиши после какво са ти изписали. И моето ТСХ е височко, сега пия билки за него и пролактина, ще ходя на преглед другия месец (наистина вече, ако трябва ще сменя лекарката, ако пак нещо я  няма, но ще се заема със сериозни изследвания вече). Знам, че изписват елтироксин за ТСХ-то, за пролактина - не знам. Да знаеш, че елтироксина не оказва влияние на "плодчето", да не се притесняваш. Като се регулира ТСХ-то и другите хормони влизат в норма. От както пия тези билки за сваляне на ТСХ-то направо съм бетон. Явно понякога и ТСХ-то внася смущения в останалите хормони. Но да знаеш, че елтироксина е напълно безвреден и може даже да стабилиза другите хормони и графиката ти! Успех, мила Жули! Бременлинке наша - с теб сме!  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #567 -: Октомври 25, 2011, 09:17:23 am »
Jolly Веднага да сложиш балончета чче ще те ошляпам ако си ми тук!!!Защо не казаваш че си чула сърчице ами да се пънкам по графиката!!! И въпреки че ме ядоса
:youwoman: Браво мила как няма да почиваш!!! osi_5 :ballons: :cheerleader:
СТРАШНО СЕ РАДВАМ !!!!МНОГО МНОГО ЦЕЛУВКИ!

« Отговор #568 -: Октомври 25, 2011, 09:56:01 am »
Така и аз бързо ще ти се скарам - защо така не си се похвалила за сърчицето не знам ... :)
милички не се притеснявай, вярвам че всичко ще е наред.
не знам на какво се дължи това зацапване, но все пак знам, че нещата са наред и ще се оправят спокойно.
Ще ни зарадваш на финала с едно хубаво и здраво бебенце.
« Отговор #569 -: Октомври 25, 2011, 10:00:58 am »
Джоличка, всички сме с теб и те мислим, всичко ще е наред, но трябва да се успокоиш, мисли позитивно. Не е лесно, отстрани можем много съвети да даваме, но ти си знаеш, много те прегръщам  :bighug:
« Отговор #570 -: Октомври 25, 2011, 14:13:00 pm »
jolie кога започнаха да те болят гърдите постоянно?

*
« Отговор #571 -: Октомври 25, 2011, 14:15:21 pm »
Ами сега съм 6-та седмица и 4 дни , почнаха преди около 4-5 дена да ме болят постоянно..и пак от време на време ме отпускат за малко

*
« Отговор #572 -: Октомври 25, 2011, 15:12:05 pm »
Всичко ще е наред мила,почивай си  :bighug:
« Отговор #573 -: Октомври 25, 2011, 15:13:26 pm »
 osi_16Ех Жоли видя ли че напразно се притесняваше и вече сърчицето се чува.Браво много се радвам, най-накрая се успокой.Сега си почини,всичко е наред.Така е сега за дълго ще те болят,но нищо каузата си заслужава. :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #574 -: Октомври 25, 2011, 15:27:15 pm »
 Jolie16 ,миличка честито ти сърчице .Дано вече си по-спокойна и всичко да е наред до края
« Отговор #575 -: Октомври 25, 2011, 18:30:10 pm »
Jolie :balk_21: :bighug:  :bighug: :bighug:
*
« Отговор #576 -: Октомври 25, 2011, 22:24:45 pm »
Не ми се карайте милички,наистина толкова много го исках...че сега просто не смея още на никой да кажа,да сложа балончета и т.н :oops: бая голяма бъзла излязох нали?

Разплаках се вчера като чух сърчицето,с глас плаках пред докторката,чак после ми стана неудобно,ама не можах да се стърпя..

Роуз,миличка, аз нали имам аденом на хипофизата,който покачва Пролактина,и от една година пия или Бромокриптин или Достинекс...ако обаче се наложи да ги пия докрая на бременноста,няма да мога да кърмя  :?

Краси - и аз мисля за теб слънце!
Йоли - много късмет и на теб миличка!
Цвети , много се радвам,че отново си на линия  - ще стискам палци :)
Ох не мога да ви изброя всички,но ви благодаря много за подкрепата.Не ми се ядосвайте,но още му треперя...дано скоро започна наистина да се поуспокоявам :)
Целувки на всички!

« Отговор #577 -: Октомври 25, 2011, 23:32:38 pm »
Сестра ми си кьрми детето, вьпреки достинекса и имам изключително здрава племеница. Ще я питам за подробности и ще ти пиша пак.
« Отговор #578 -: Октомври 26, 2011, 08:48:10 am »
Jolie, сигурна съм, че всички разбираме тревогите ти, миличка :balk_104: Всяка една би се притеснявала, нормално е. Почивай си, колкото можеш, и колкото можеш не го мисли и всичко ще си дойде на мястото! Гушкам тe :bighug:
« Отговор #579 -: Октомври 26, 2011, 11:36:20 am »
Жули, не се притеснявай, мила! Сега има сухо мляко за бебчето и освен това продават и естествена кърма! Моята братовчедка така отгледа детенцето си, въпреки че нямаше аденом и не пиеше лекарства, просто нямаше достатъчно кърма! А и при теб може да има кърма! Нека поживеем и ще видим! За елтироксина може да прочетеш в нета, че се приема при бременност. Всичко ще е наред, мила! Само се дръж! С теб сме!  :grouphug2: :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Октомври 26, 2011, 11:39:53 am от rosefromstars »