0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
Re: Графиката на Jolie16
« Отговор #580 -: Октомври 26, 2011, 11:47:50 am »
Миличка няма за какво да те упрекваме и да ти се караме! Ние след време може и да сме по зле и от теб :D Аз специално плача при най-малкото вълнение!Всичко ще е наред обещавам ти! :D  :bighug: :crossfingers:
*
« Отговор #581 -: Октомври 26, 2011, 14:52:16 pm »
Много ми се иска да се успокоиш и истински зарадваш на бебчето в теб , никой няма да те упреква ,защото всички знаем колко искаме тия бебчета и как един ден и ние ще сме на твоето място със страховете и терзанията си, но трябва да се успокоиш и да бъдеш пълъжително настроена , защото всичко ще е наред.Не се притеснявай че няма да можеш да кърмиш , важното е и ти и мъничето да сте здрави, от това по важно няма.Сега всички силно те гушкаме , за да намериш сили и да се порадваш на хубавата новина, ние сме с теб винаги :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #582 -: Октомври 26, 2011, 15:16:02 pm »
мила  много  хубаво  ми  стана 4е  си  4ула сър4ицето,на твоята рожби4ка :bighug:   време  да се  поуспокоиш малко,знам 4е ти е трудно :kiss:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
« Отговор #583 -: Октомври 26, 2011, 16:48:54 pm »
Жоли честито сърчице  :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: Айде сега стига притеснения и само хубави новини от тук натаък!

« Отговор #584 -: Октомври 26, 2011, 18:23:04 pm »
  :bighug: :bighug: :bighug::balk_21:
*
« Отговор #585 -: Октомври 26, 2011, 19:50:56 pm »
Пламъче, благодаря ти миличка!

Обещавам,щом мина 10 седмица съвсем да се успокоя :)  :lol:
Как ще ме издържите още 3 седмици ,не знам. :lol: :oops:

« Отговор #586 -: Октомври 26, 2011, 22:17:37 pm »
Много ми се иска да се успокоиш и истински зарадваш на бебчето в теб , никой няма да те упреква ,защото всички знаем колко искаме тия бебчета и как един ден и ние ще сме на твоето място със страховете и терзанията си, но трябва да се успокоиш и да бъдеш пълъжително настроена , защото всичко ще е наред.Не се притеснявай че няма да можеш да кърмиш , важното е и ти и мъничето да сте здрави, от това по важно няма.Сега всички силно те гушкаме , за да намериш сили и да се порадваш на хубавата новина, ние сме с теб винаги :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
:good_post: С теб сме Жолка няма да се притесняваш  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #587 -: Октомври 27, 2011, 08:20:48 am »
:good_post: С теб сме Жолка няма да се притесняваш  :bighug: :bighug: :bighug:
:good_post: И аз съм в отбора за подкрепа! :grouphug2:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #588 -: Октомври 27, 2011, 10:18:29 am »
 osi_6 Всичко е наред и ще бъде наред! Не си докарвай сама проблеми с притеснения! osi_9 :bighug: osi_19
« Отговор #589 -: Октомври 27, 2011, 10:41:43 am »
Жолиииии, оплаквай си се колкото искаш! Не ни пречиш въобще!  :bighug:
Аз не познавам мацка, която да не си намира сама причини за тревоги....!
Краси

« Отговор #590 -: Октомври 27, 2011, 11:17:09 am »
Всичко ще бъде наред, накрая ще гушкаш пухкав бебчо  :babyflips:
*
« Отговор #591 -: Октомври 27, 2011, 12:29:34 pm »

Всичко ще е ок!!Целувки!! :balk_21:
« Отговор #592 -: Октомври 27, 2011, 15:07:20 pm »

Готови сме да те издържим и по-дълго ако трябва....защото си една от нас и всички се радваме на успеха ти.Ти само бъди здрава и пази бебчо-прк другото ще се нареди
 :bori_020: :bori_021:
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #593 -: Октомври 27, 2011, 15:24:19 pm »

Готови сме да те издържим и по-дълго ако трябва....защото си една от нас и всички се радваме на успеха ти.Ти само бъди здрава и пази бебчо-прк другото ще се нареди
 :bori_020: :bori_021:

Напълно съм съгласна с морско момиче  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #594 -: Октомври 27, 2011, 17:26:24 pm »
Джоли, подкрепям Плами, всички искаме да сме на твое място и да треперим за най - хубавото на света. Ще те издържим, какво да те правим  :lol:, всички се притесняваме заедно с теб и много, ама много вярваме, че ще имаш една прекрасна бременност и хубав бебчо.
« Отговор #595 -: Октомври 27, 2011, 18:56:06 pm »
Джоленце мила всичко ще е наред. Три седмици ще се изтъркулят за един миг, няма да ги усетиш :))))
*
« Отговор #596 -: Октомври 27, 2011, 19:12:49 pm »
Ей ме на и мен,
след поредния ужасен ден на работа..
Начев закъсня с цял час за прегледа..едва ли не имам Хашимото,ама може и да нямам,а повишението на TSH да е вследствие на бременността и хормона,който прозивеждам е малко за бременна.Та ще пия Л-Тироксин, по 1 таблетка, 50 мг.
За аденома и пролактина - няма да пия нищо,което доста ме учуди.Имало 10 % шанс аденома да нарастне при бременност и да имам проблеми със зрението,но това било малко вероятно.Всички бременни с аденом пият бромокрипитин,но аз явно трябва да бъда изключение.. :?
На всичкото отгоре ми зацапа пак..
Офф,и Крис я няма цял ден...

« Отговор #597 -: Октомври 27, 2011, 19:24:28 pm »
Жоленце без паника.....ако му нямаш доверие смени доктора,не се шашкай мила  ти и бебчо нямате нужда от това! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #598 -: Октомври 27, 2011, 19:42:44 pm »
За елтироксина съм напълно съгласна и те подкрепям, но за пролактина и аденома те съветвам да потърсиш второ мнение от лекуващия те ендокринолог и ако това е той, ако бях аз, може би, щях да отида в София в Ендокринологичното отделение до Зеленото министерство, ако го знаеш къде е. Аз там лежах, когато ми казаха за аденома. Ама сега съм добре. Там имаше двама професори, мъж и жена, съжалявам, че не си спомням имена, но беше отдавна, от които останах доволна и ми обърнаха достатъчно внимание. Даже откриха, че съм предразположена към диабет... Така, че може би ще е добре да потърсиш и друго мнение, за да си по-спокойна и ти, и ние! Но, ако този лекар е ендокринолог, специално в клиника по репродуктивна медицина, сигурно е прав! Все пак, съм сигурна, че всичко ще е наред! Ти само се дръж! Ние сме с теб! :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Октомври 27, 2011, 20:05:49 pm от rosefromstars »
« Отговор #599 -: Октомври 27, 2011, 21:26:10 pm »
Jolinka :balk_21: :balk_21: :balk_21: :bighug: