Диде,
правила съм лазерна епилация в Скин Лайн, там лазерът им е много мощен и съм особено доволна, след това съм пробвала и в Пикасо, тъй като цените им са по-ниски, но само мишници, а триъгълник, както вече писах не смея да правя вече и така си имам проблеми, за да поемам допълнително рискове. Не мога да кажа, че не боли, доста е болезнено; в Скин Лайн ти дават торбички с лед, за да се изстуди добре областта, която ще се третира, но триъгълника, особено ако правиш цял е доста болезнено, дори и да охладиш много добре "областта". Важно е, за да има ефект, космите ти да не са светли, защото, доколкото знам в БГ поне, все още няма лазери, които да третират и светли косми. Иначе е добре да са като за кола маска, не много дълги, най-добре преди процедура да са обръснати. Другото - в Скин Лайн ми казваха да се мажа с максимален фактор (СПФ) поне месец след процедурата и да избягвам излагането на обработения участък на слънце. От тази гледна точка не е особено препоръчително да се прави през лятото. Но в Пикасо ми казаха, че техният лазер бил по-съвременен и нямало такова изискване. Аз за всеки случай си се мазах с фактор 60, а после - 30. Ако желаеш да третираш участътк с мъх-също няма да има ефект. Най-добре се повлияват тъмни дебели косми на кожа без тен(т.е. мацките като мен с естествена по-матова кожа също не се радват на максимална ефективност). Пиши какво друго те интересува, за да ти отговоря.