Аз преди си бях събрала на едно място десетки предложения в интернет за детски стаи, имаше много интересни, от които човек да черпи идеи, но се затри някъде тази папка и много ме е яд.
Мебелите са ни икейски, серията e Leksvik. Чамови са, но в много хубав цвят и не седят така лъскави както стандартно лакираните чамови мебели по нашите магазини. Иначе предполагам, че ако някой дърводелец направи нещо подобно, би излязло по-евтино, обаче нещо не ми харесаха родните мебели от чам. Но съм виждала в бг мамата правени по поръчка чамови мебели на много прилични цени, боядисани в бяло, които бяха много красиви.
От същата серия в Икеа имаше и хубави нощни шкафчета, витрини, етажерки и прочие, но нямаме пространство за повече. Само за масичката със столчетата се заинатих, че ако ще да няма откъде да се мине, но ще имат масичка, та съм набутала и нея
Хубавото е, че поне са леки и лесно се местят. Ето и масата:
Подреденко е за снимките
Мише, стойката за книжката с часовника е от Амазон, виж за Tidy Books. Имат много интересни и практични решения, но са и много скъпи. Но това беше единственото решение хем да оползотворя неизползваемото иначе място между кошарата и чупката в стената, хем, поради липса на място за библиотечен шкаф, да има къде да прибираме по-големите книжки.
Под леглото на Мончето се събират две големи кутии на колелца, в тях прибираме легото и разни други кубчета.